Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Тема: Вересень 2018 Сб 1 Вер 2018 - 17:08
Немного притарился Альпой в хорошем магазине. В первый день осени вспоминается, что холода не за горами, надо будет увлажняться, захотелось опробовать бальзамчик от полюбившегося мне бренда. Кстати, заказ на НП был уже оформлен ещё до того, как я оплатил заказ картой! Хороший магаз! (не реклама :evil: )
Повідомлень : 1326 Репутація : 939 Дата реєстрації : 20.11.2017 Звідки : Львів
Тема: Re: Вересень 2018 Ср 5 Вер 2018 - 18:47
xxtoyxx пише:
Які цікаві штуки. А який запах у синього?
Отправлено через Topic'it
Ось опис з італійських форумів: :D "...For me the most faithful rendition of the legendary Floid Blue is not Epsilon Blue, but the newest Furbo Vintage Blu..."
P.S.: Furbo Vintage Blu тест Дружиною пройшов успішно, на відміну від Epsilon Blue :D
Driller Бувалий
Повідомлень : 264 Репутація : 518 Дата реєстрації : 06.11.2017 Звідки : Дніпро
Тема: Re: Вересень 2018 Чт 6 Вер 2018 - 13:53
Саша Кавун пише:
Немного притарился Альпой в хорошем магазине. <...> Кстати, заказ на НП был уже оформлен ещё до того, как я оплатил заказ картой! Хороший магаз! (не реклама :evil: )
Копія замовлення на пошту не приходе, кошти на карту не приймають, кидають смску "надішлемо завтра", передзвонили через два дні з переліком чого немає в наявності та славною звісткою, що відправка у них раз на тиждень, сьогодні.
Якесь воно древнє сільпо зі засушеними по кутках павуками та канцерками тихоокеанської морської капусти, а не хороший магаз) (не реклама, я бачив).
xxtoyxx Постоялець
Повідомлень : 578 Репутація : 758 Дата реєстрації : 04.11.2017 Звідки : Нікополь
По рекомендации Саши Кавуна скупился в том же магазине. Даже делал полную предоплату, магазин хороший, рекомендую. Правда упаковка была неважная(пакет, а в нем 3 банки без всяких уплотнителей)
Стас Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2215 Репутація : 1782 Дата реєстрації : 17.10.2017 Вік : 42 Звідки : Odessa
Тема: Re: Вересень 2018 Сб 8 Вер 2018 - 15:22
Приехала посылочка от камрада kaluzhnikov из далекого Баку, за что Владимиру большой мерси :cheers: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Олександр Тернавский Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1987 Репутація : 1379 Дата реєстрації : 09.02.2018 Вік : 63 Звідки : планета Земля - Мир
Тема: Re: Вересень 2018 Нд 9 Вер 2018 - 19:37
Вояж в Украину. В киевлянина приобретена точилка (муха не сидела. И где отыскалась?). Не знаю, стоит ли пускать в работу? Ручки для своей цены отличные. Ручка iKon. (Много голов бесхозных собралось). Ручка титановая для души на постоянку. Намучился с ней. Опишу скоро. АШ пока неизвестный + блок лезвий - это дружеский подарок. Спасибо Толику за всё, и за подарки. АШ в тюбиках - остатки продавцов. С резким падением гривны дальнейшие завозы не планируются. Скажу Вам по секрету: с российскими рублями такая же ... [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Кстати, в поездке была украдена заглушка под буксировочный крюк из бампера. На душе стало спокойно и легко: я на Родине.
Останній раз редагувалося: Олександр Тернавский (Пн 10 Вер 2018 - 5:10), всього регувалося 1 раз(-и)
Саша Кавун Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Вересень 2018 Нд 9 Вер 2018 - 20:36
Андрій Driller пише:
Саша Кавун пише:
Немного притарился Альпой в хорошем магазине. <...> Кстати, заказ на НП был уже оформлен ещё до того, как я оплатил заказ картой! Хороший магаз! (не реклама :evil: )
Копія замовлення на пошту не приходе, кошти на карту не приймають, кидають смску "надішлемо завтра", передзвонили через два дні з переліком чого немає в наявності та славною звісткою, що відправка у них раз на тиждень, сьогодні.
Якесь воно древнє сільпо зі засушеними по кутках павуками та канцерками тихоокеанської морської капусти, а не хороший магаз) (не реклама, я бачив).
Видимо, они не были готовы к наплыву форумчан).
Stormfild Поставив вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv