[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Вінтажний скляний флакон об'ємом 150 мл. Умовно присутній дозатор але щоб не пролити зайвого я дозую притримуючи вказівним пальцем. Продумана упаковка, крім звичної упаковки з тонкого картону з поліграфічним зображенням в середину для додаткового захисту вставлено ще одну з гофрокартону. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Склад: Aqua (water) (eau), alcohol denat., glycerin, parfum (fragrance), coumarin, limonene, benzyl benzoate, linalool, hydroxycitronellal, benzyl salicylate, cinnamyl alcohol, amyl cinnamyl, alpha-isomethyl ionone, evernia furfuracea (treemoss) extract, benzyl cinnamate, benzyl alcohol, PEG-40 hydrogenate castor oil, menthol, sodium chloride, citric acid, cl 19140 (yellow 5), cl 16255, cl 73015. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
IMHO: З флакону аромат приємний не різкий, густий, солодкуватий, одеколонно-квітково-цитрусовий. При нанесенні аромат розкривається стає більш витонченим. Читаючи деякі негативні відгукі про аромат «рижих» флойдів були деякі сумніви щодо придбання але особисто мені аромат дуже сподобався ще й гарні уходові на додачу, решта флойдів додана до списку бажань. Мяка дія ментолу, з незначним запізненням та посиленням. По уходовим один з кращих лосьонів (принаймні з тих що користувався чи користуюсь). Кому не подобаються одеколонні, "вінтажні", "олд скульні" аромати думається мені це не Ваш вибір. Одне можна точно сказати що Floїd не залишить байдужим нікого, або стане одним з улюблених або неприйняття.
Игорь Херсон Поставив вподобайку
razorsedge Постоялець
Повідомлень : 905 Репутація : 576 Дата реєстрації : 12.03.2018 Вік : 35 Звідки : Львів
IMHO: Этот лосьон не просто одеколонно-цветочно-цитрусовый, как пишет топикстартер. На мой нос цитрусовых и сладости тоже особой не слышу. Зато слышен ладан и нечто похожее на индийские благовония, которые я обожаю. Это мой самый любимый лосьон и по запаху и по уходовым свойствам.
Игорь Херсон та Medoid Поставили вподобайку
DismontDeSire Частий гість
Был очень удивлен когда открыл флакон Рыжего Флойда Суаве и осознал, что дня меня он на 90% пахнет Красной Москвой образца 90-х годов, только с ментолом. Такой аромат всегда стоял в шкафу у бабушки, поэтому помню его с детства. Ухаживает он за кожей очень хорошо. Потому, что в составе не так много спирта (40%) есть глицерин, касторка, ментол и пару секретных ингредиентов.)
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 685 Репутація : 10 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина