Крем этот, думаю, рассчитан не совсем для масс маркета, а скорее для барбершопов и цирюлен, учитывая огромный объём "тюбика для майонеза", который находится в бархатистой на ощупь, не самой дешёвой в плане полиграфии, упаковке. На это, вероятно, так же намекает надпись "Single Blade", хоть я и пользуюсь Т-шкой (не побьют же за это?)
Сам крем мне очень понравился по своим ходовым качествам. Как и его собрат Wood & Spice, с которым я познакомился несколько ранее, легко и быстро взбивается в чаше (на лице пока не пробовал) влажным помазком, добавлять воды не потребовалось - пена взрывная, получается лёгкой, пышной, пелкопузыристой очень скользкой, с великолепной укрывистостью и отличным, на мой взгляд, одним из лучших, что я встречал, постскольжением.
Запах на любителя. Довольно химозный, древесный, запах столярного цеха. Стойкий. Ощущается даже после выветривания 378) Мне нравится, а вот жене и тёще не понравился. Как по мне, запах очень похож на Wood & Spice, но чуть менее интенсивен. Так же, в отличии от W&S тут отсутствует ментол. Хотя некоторое охлаждение всё же мне показалось имеет место. Я, хоть и не фанат ментола, к собственному удивлению понял, что W&S таки интереснее - как-то кайфовее бриться, когда ментол воздействует, как лёгкий анестетик.
Лично я крем рекомендую попробовать всем, особенно, если брать в складчину, немного - бОльший объём брать не стОит - быстро надоест, ИМХО. Выражаю благодарность Oleksii за организацию [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] и всем, принявшим в ней участие. Так же приглашаю выразить своё мнение об этом продукте.
akozubay, Volodymyr, ditrih_ та Nils Поставили вподобайку
Viktor Частий гість
Повідомлень : 61 Репутація : 14 Дата реєстрації : 06.08.2018 Вік : 33 Звідки : Чернівці
Після такого опису і додати щось важко) Крем дуже сподобався, сказав би що ненапряжний, в процесі гоління нічого тебе не відволікає, не щипає на якомусь там проході як деякі мила разорок, запах легкий, спокійний, таки чути травами/бур'янами, і дійсно там є кипарис, зірвав з куща на роботі,розтер в руках і занюхав, але не ядерний як в руці ,а такий як повинен бути в косметичних засобах, ну і база подібна до білого прорасо)Ковзання бритви легке, шкіру не пересушує..вцілому хороший продукт на кожний день, особливо весна-літо мега круто, але думаю дійсно не ватро самому ту майонезну пачку брати, щоб не набрид!) Ще раз подякую організатору, і всім хто взяв участь в закупці.
Jeemye Поставив вподобайку
Vitgor Постоялець
Повідомлень : 610 Репутація : 430 Дата реєстрації : 25.12.2018 Звідки : КиЇв
Після місяця користування кремом для гоління Proraso Wood & Spice ділюсь своїми враженнями:
- Перше враження: туба "майонезний пакет" )), щільно закручений і зачинений на верхній полиці шафки у ванній кімнаті, досить відчутно вплинула на загальний аромат кімнати. Запах дещо хімозний, потужний, парфумований - як на мене, деревний (кипарис, кедр, суха південнаа деревина), підсушена трава, шафран, спеції і щось суто парфумерне. - Крем вищої за середню густини та жирності, вичавлюється з туби з невеликим зусиллям, діаметр дозатора більший ніж у більшості туб. - На обличчі (збиваю піну на обличчі) аромат такий же інтенсивний, але в процесі збиття піни, запах розкривається і пом'якшується, з'являються якісь напівтони. -Збивається легко, щедро; піна густа, щільна, приємно вкривє шкіру, ментол присутній - при першому нанесенні відчувається більше, потім - ледь-ледь. Вважаю, ментолу от саме стільки, як потрібно. - Після гоління афтешейв можна не застосовувати, я застосовую суто для задоволення і з естетичних міркувань ) - Аромат поволі вивітрюється, стає легким і дуже приємним. Поряд, на інтимній відстані, аромат відчувається до вечора (враховуючи неодноразові вмивання). Тримається довше ніж запахи лосьону чи бальзаму, при цьому - не конфліктує.
Висновки (мої): Крем сподобався, всі необхідні для гоління якості присутні, голитись приємно, після гоління - теж відмінні враження, шкіра вдячна та відпочиває ) Аромат, мені особисто, сподобався, дуже сподобався "післясмак". Тепер доведеться спробувати всю лінійку парфумованих кремів Proraso )) Ціна, також, прийнятна. При більш спокійному відношенні до гоління, цієї серією можна було б і обмежитись. Якщо коротко - рекомендую!
vates, Nils, all75 та Jeemye Поставили вподобайку
vates Постоялець
Повідомлень : 862 Репутація : 328 Дата реєстрації : 02.04.2020 Звідки : Kyiv
Cпасибо за приятный и вразумительный отзыв. По поводу покупки большого объема(275 гр.) - согласен - быстро надоест... Действительно на сайте "КТГ" появилась возможность сейчас покупки 100 гр. тюбиков, трех видов и кстати говоря со скидкой. Цена хорошая. Надо брать и пробовать :-)
Jeemye Бувалий
Повідомлень : 233 Репутація : 23 Дата реєстрації : 06.11.2021 Звідки : Киев
Мой любимый крем. Выбирал по запаху, понюхав его в эпицентре. Дождался акции и схватил со скидкой тубу в 100мл. Не знаю кто как, а я ушатал 85% крема за месяц. Причем брился им попеременно с мылами. Толи изза любви к аромату не знал меры, толи крем стал жиже и выдавливал лишнего. Но крем просто прелесть, скольжение -5 из 5. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Nils Поставив вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
А вот мне показалось, что прошлая линейка кремов была куда лучше и по ТТХ и ароматы более спокойные и не такие химозные. Для меня зелёный крем самый топовый.
Viktors Voroneckis, Kitten911 та kh_fish Поставили вподобайку
Віталіk Постоялець
Повідомлень : 840 Репутація : 74 Дата реєстрації : 03.07.2020 Вік : 42 Звідки : Львів