А листовая бритва не такая уж и простая. Думал знаю всё о карте роста. 4 участка брил не в том направлении немного. Только с этой понял. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Едуард Бувалий
Повідомлень : 139 Репутація : 134 Дата реєстрації : 27.02.2018 Вік : 57 Звідки : Transkarpatia ( Ужгород)
А листовая бритва не такая уж и простая. Думал знаю всё о карте роста. 4 участка брил не в том направлении немного. Только с этой понял. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
А что то за прозрачное приведение? Уже 2 раз вижу не могу понять)
Отправлено через Topic'it
alexzu37 Бувалий
Повідомлень : 378 Репутація : 115 Дата реєстрації : 20.01.2018 Вік : 49
А что то за прозрачное приведение? Уже 2 раз вижу не могу понять)
Отправлено через Topic'it
Присоединяюсь с тем же вопросом
Олександр Тернавский Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1987 Репутація : 1379 Дата реєстрації : 09.02.2018 Вік : 63 Звідки : планета Земля - Мир
Это комплект такой, без него нет. 3 половинки - в основную бритву, 4-ю в призрак. Позиционируется, как для выравнивания баков. Я ним пару раз под носом юзал. Трудно было подобраться основной. Но затем, с 3-го бритья, приловчился.
Саша Кавун Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Крем до бритья ЗР, мыло ЗР, помазок Масето, голова китайская на любимой ручке выбрила великолепно. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Oleksii Постоялець
Повідомлень : 619 Репутація : 513 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Київ
Бритва: VIGSHAVING DERZ02 Лезо: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Помазок: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Мило: Razorock Plague Doctor Лосьйон: Razorock Plague Doctor
Китайская голова VIGSHAVING даже с этим лезвием выбрила, хоть и дубово, но нетравматично (что редко с каким станком бывает). Средство до бритья, даже с этим мылом, не потребовало ничего послебритвенного. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Акулов Бувалий
Повідомлень : 479 Репутація : 519 Дата реєстрації : 31.07.2018 Звідки : Харків
Razor: голова Yaqi Chrome Mellon ручка от советского ноунейма. Brush: китайская синтетика. Pre,after: Proraso red Soap: Proraso white Blade: Rapira Platinum Lux .
Кофе: черный,как ночь Гондурас :) [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]