Повідомлень : 619 Репутація : 513 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Київ
Тема: Re: Від першої до останньої краплі Нд 7 Лип 2024 - 14:06
Хто входив/повертався до ВКГ років 5-7 тому, той пам'ятає хвилю популярності чеських засобів Alpa. Я і зараз притримуюся думки, що за співвідношенням якість/ціна це одні з кращих продуктів мас-маркету. Питання лише у сприйнятті запахів. І от сьогодні я витрусив останню краплю з флакону АШ Windsor Fresh. Це спиртовий лосьйон, фішкою якого є екстракт прополісу у складі. Запах фужерний, травянистий, і мій ніс таки ловить нотки прополісу. Флакон трохи вигнутий. На нашому форумі [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]. Складники: спирт 60%, вода, гліцерин, екстракт прополісу, ароматизатор, d-Limonene, Linalool [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Дозатор середнього розміру, не економний, у мене він тріснув - можливо, через те, що лежав кілька років з туго закрученою кришкою, тому я сам АШ перелив у флакон від іншого засобу Alpa - АШ Farao. Він зручний тим, що дозворляє відкривати і закривати однією рукою (фото нижче). Вердикт: хто не пробував, рекомендію. Якби не запаси інших АШ, є висока імовірність, що повторив би - свої невеликі гроші відпрацьовує з головою. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Повідомлень : 487 Репутація : 14 Дата реєстрації : 18.05.2021 Вік : 45 Звідки : Полтава
Тема: Re: Від першої до останньої краплі Нд 7 Лип 2024 - 14:59
Дійсно, чудовий лосьон за смішні гроші, дозатор лопнув майже відразу
Oleksii та Nils Поставили вподобайку
Alfed Бувалий
Повідомлень : 165 Репутація : 0 Дата реєстрації : 20.09.2021 Звідки : Ужгород
Тема: Re: Від першої до останньої краплі Пн 8 Лип 2024 - 18:18
Oleksii пише:
Хто входив/повертався до ВКГ років 5-7 тому, той пам'ятає хвилю популярності чеських засобів Alpa. Я і зараз притримуюся думки, що за співвідношенням якість/ціна це одні з кращих продуктів мас-маркету. Питання лише у сприйнятті запахів. І от сьогодні я витрусив останню краплю з флакону АШ Windsor Fresh. Це спиртовий лосьйон, фішкою якого є екстракт прополісу у складі. Запах фужерний, травянистий, і мій ніс таки ловить нотки прополісу. Флакон трохи вигнутий. На нашому форумі [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]. Складники: спирт 60%, вода, гліцерин, екстракт прополісу, ароматизатор, d-Limonene, Linalool [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Дозатор середнього розміру, не економний, у мене він тріснув - можливо, через те, що лежав кілька років з туго закрученою кришкою, тому я сам АШ перелив у флакон від іншого засобу Alpa - АШ Farao. Він зручний тим, що дозворляє відкривати і закривати однією рукою (фото нижче). Вердикт: хто не пробував, рекомендію. Якби не запаси інших АШ, є висока імовірність, що повторив би - свої невеликі гроші відпрацьовує з головою. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Де його купуєш?
kardan50 Поставив вподобайку
Nils Бувалий
Повідомлень : 335 Репутація : 18 Дата реєстрації : 26.06.2021 Вік : 39 Звідки : Одеса
Тема: Re: Від першої до останньої краплі Вт 9 Лип 2024 - 10:08
Oleksii, fill, stanislav-q, andreyv1979, ditrih_ та Bonbon Поставили вподобайку
Oleksii Постоялець
Повідомлень : 619 Репутація : 513 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Київ
Тема: Re: Від першої до останньої краплі Вт 9 Лип 2024 - 17:59
Alfed пише:
Де його купуєш?
Брав кілька років тому ось тут. Один раз лише щось їхнє брав в іншому місці (судячи по старим цінам, там уже не продають). АШ Farao мені сподобався, але зараз його спробуй знайти.
kardan50, Alfed та mad_fish Поставили вподобайку
Віталіk Постоялець
Повідомлень : 840 Репутація : 74 Дата реєстрації : 03.07.2020 Вік : 42 Звідки : Львів
Тема: Re: Від першої до останньої краплі Вт 16 Лип 2024 - 22:36
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Закінчив крем від, Pearl. Купив десь 10-12 міс тому. Зайшов мені через його класні ттх і він підійшов моєму фейсу Крем не дає пишної піни, я таку люблю але погравшись з водою отримував багато піни. Під кінець дозатор поломався, довелося розрізати щоб діставати крем. Маю багато кремів/мил але цей дуже сподобався. Маю ще крем серії аюрведа, Індійський, підходить. Ці креми не дорогі, в мене немає від них сухості/стягнення/печіння та ін.
Можу рекомендувати до використання, в першу чергу по своїх властивостях. Аромат не описую, бо то таке.
Oleksii, fill, Віталіk, andreyv1979, Kitten911, ditrih_, Nils і Поставили вподобайку
clint Бувалий
Повідомлень : 105 Репутація : 2 Дата реєстрації : 05.01.2024 Вік : 37 Звідки : Львів
Тема: Re: Від першої до останньої краплі Нд 21 Лип 2024 - 14:52
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Не поганий лосьйон, по запаху «Цитрус в квадраті», як на мене трохи забагато спирту, але не критично. В майбутньому куплю ще.
Ruslan, Oleksii, Wolfskin, stanislav-q, Kitten911, ditrih_, Yura_ і Поставили вподобайку
citrus48 Частий гість
Повідомлень : 91 Репутація : 1 Дата реєстрації : 05.02.2023 Вік : 40 Звідки : Запоріжжя
Тема: Re: Від першої до останньої краплі Нд 21 Лип 2024 - 18:36
clint пише:
Не поганий лосьйон, по запаху «Цитрус в квадраті», як на мене трохи забагато спирту, але не критично. В майбутньому куплю ще.
Вітаю! Чи є ментол у складі? І як довго тримається аромат?
clint Бувалий
Повідомлень : 105 Репутація : 2 Дата реєстрації : 05.01.2024 Вік : 37 Звідки : Львів
Тема: Re: Від першої до останньої краплі Нд 21 Лип 2024 - 18:47
citrus48 пише:
Вітаю! Чи є ментол у складі? І як довго тримається аромат?
Якщо він є то я його ніразу не відчув, але все таки краще глянути склад на оф.сайті. Аромат в мене тримається не довго, десь до години максимум.
WetShaver Поставив вподобайку
citrus48 Частий гість
Повідомлень : 91 Репутація : 1 Дата реєстрації : 05.02.2023 Вік : 40 Звідки : Запоріжжя
Тема: Re: Від першої до останньої краплі Пн 22 Лип 2024 - 14:20
clint пише:
Якщо він є то я його ніразу не відчув, але все таки краще глянути склад на оф.сайті. Аромат в мене тримається не довго, десь до години максимум.
Дякую!
clint Поставив вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Тема: Re: Від першої до останньої краплі Пт 2 Серп 2024 - 13:02
Не зовсім від першої, але точно до останньої :-)
Чудовий лосьйон від нашого камрада Роми Захарова. Він м’яко дезінфекує і заспокоює шкіру після гоління. Після використання шкіра завжди в найкращому стані.
Тож, велика дяка Артурові за можливість спробувати цей лосьйон :-)
Повідомлень : 645 Репутація : 79 Дата реєстрації : 20.05.2018 Звідки : Черкассы
Тема: Re: Від першої до останньої краплі Чт 12 Вер 2024 - 13:59
Имеется ввиду по уходовым? Запах розы присутствует, держится очень долго, пленку не оставляет, раздражений нет, спиртовой. Кожа после него счастливая
WetShaver та Wolfskin Поставили вподобайку
clint Бувалий
Тема: Re: Від першої до останньої краплі Нд 15 Вер 2024 - 13:35
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Класний лосьйон, запах, доглядові, ціна. Коли набридне постійно пробувати щось нове, обовʼязково куплю ще...
Ruslan, Oleksii, fill, Wolfskin, Александр 7676, andreyv1979, Kitten911 і Поставили вподобайку
Nils Бувалий
Повідомлень : 335 Репутація : 18 Дата реєстрації : 26.06.2021 Вік : 39 Звідки : Одеса
Тема: Re: Від першої до останньої краплі Нд 6 Жовт 2024 - 12:53
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Гарний був лосьйон, мабуть таки найкращій
Ruslan, Oleksii, fill, Wolfskin, andreyv1979, Kitten911 та Yura_ Поставили вподобайку
Андроний Постоялець
Повідомлень : 645 Репутація : 79 Дата реєстрації : 20.05.2018 Звідки : Черкассы
Тема: Re: Від першої до останньої краплі Нд 6 Жовт 2024 - 19:56