За відгуками, це звичайна 89 голова на такій собі ручці. Виглядає як проба пера в супермаркетах під "класичним" бредном King C Gillette. Якимось чином вийшов гірший варіант за Heritage, коли "прощупували" спільноту, а зараз взялись з мас-маркет. Heritage хоча б мав гарний кейс.
Денис К. Постоялець
Есть обзоры англицкие Kensurfs: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] geofatboy: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Вроде по отзывам среднеагрессивный станок с тяжелой ручкой. Голова похожа на что-то между Muhle и Merkur.
vates Постоялець
Повідомлень : 862 Репутація : 328 Дата реєстрації : 02.04.2020 Звідки : Kyiv
За відгуками, це звичайна 89 голова на такій собі ручці. Виглядає як проба пера в супермаркетах під "класичним" бредном King C Gillette. Якимось чином вийшов гірший варіант за Heritage, коли "прощупували" спільноту, а зараз взялись з мас-маркет. Heritage хоча б мав гарний кейс.
Цікаво, що для Heritage (по суті та ж голова), на бритві ніде напис Gillette не проставили. Тільки на гарній коробочці.
Те, що P&G розвертаються масовим брендом в бік ветшейвінга - це скоріше хороший знак.
Алексей V Поставив вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
За 30 баксов я бы не взял, как по мне дешевле и лучше будет купить по частям голову и ручку на свой вкус. Обидненько. Ждём возвращения классических станков. Было бы знатно.
razorsedge Постоялець
Повідомлень : 905 Репутація : 576 Дата реєстрації : 12.03.2018 Вік : 35 Звідки : Львів
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Gillette офіційно рекламують в соцмережах свій новий т-подібний станок King C Gillette, той що в першому пості треду, поруч із лінійкою засобів такого ж бренду.
На мій погляд це перемога, бо такі речі - зовсім не випадковість. Я не з перших вуст знаю, що за спонсований стрім "Sponsored by Gillette", в якому талант мусить сказати кілька слів за продукт та вивісити баннер, Gillette платять досить щедро як спонсор - кілька тисяч долларів за трансляцію (залежно від авдиторії стрімера), і вже давно таргетують молодь 18+ у відповідниї каналах.
Шоукейсити т-станок на головних змі на рівні із касетником - серйозне, ретельно взважене рішення. У 2020 це без переменшення велика перемога прихильників КВГ!
Алексей V Поставив вподобайку
brawl Постоялець
В рекламном ролике King C Gillette собраны термины ВКБ, которые на слуху - гарда, двустороннее лезвие, даже нержавеющая сталь. Графический дизайнер не разобрался, где - что, не правильно распределил указатели на картинке. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
brawl Постоялець
В результате оказалось, что King Camp - это голова Merkur на новой большой ручке, а предыдущий Heritage - это голова, которая в свое время (1929) явилась прообразом R89. Т.е. R89 скорее является аналогом головы Gillette 1929 года.
razorsedge та vates Поставили вподобайку
vates Постоялець
Щодо меркур - скоріше за все вірно. А щодо Gillette 1929 року - це якась помилка. У Gillette ніколи не було схожого на R89 дизайну. У 1929 році був черговий патент на зміну форми леза. Що не дуже допомогло, бо в тому ж році Кінг Кемп остаточно втратив контроль над компанією.
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1184 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 62 Звідки : Одеса
Я не сказал, что это точно 89 голова. Была не эта точно голова, этот станок же Heritage-Inspired, он создан, как сейчас модно говорить, по мотивам. Вдохновленный наследием, оригиналом 1929... В анонсе так писали про него: Now, more than a century later, Gillette is celebrating the holiday season by releasing the Gillette Heritage – Inspired Double Edge Safety Razor. This premium 3-piece razor set is inspired by the original 1929. Я не проверял достоверность информации в анонсе.
Но когда в руках держишь, то очень похожи головы Heritage и R89.
vates Постоялець