Повідомлень : 264 Репутація : 518 Дата реєстрації : 06.11.2017 Звідки : Дніпро
Тема: Re: Клубна символіка і таке інше Пт 18 Травень 2018 - 0:46
Чомусь це лого мені уявляється клеймом, як позначка якості. Не відволікає але заявляє. Toivo влучно тут з тезою про цехові знаки. Мені дуже сподобалася у варіанті Toivo адаптація барбершопського "аквафреша" – цього не вистачало. І шрифт також.
Чому пензель помазка. Вологе гоління – це, перш за все, піна власного приготування, підготовка шкіри, нанесення, тобто – робота помазком. Лише потім це буде гоління, тому не хочу давати привілеї особливим зображенням змінного леза проти клинка, або проти разових/багатолезових станків.
Чому не роблю першу літеру великою. Бо мені не подобається та змія на початку, яка тягне на себе увагу від змісту – адреси, яку, щойно побачивши, треба бігом відкривати в браузері. Плюс країна вигідніше виокремлюється. Для написання у браузері тут абсолютно всеодно.
Ну, тепер точно лампочка)
Roman313 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1326 Репутація : 939 Дата реєстрації : 20.11.2017 Звідки : Львів
Тема: Re: Клубна символіка і таке інше Пт 18 Травень 2018 - 1:12
Мої спостереження: -перша літера однозначно краще мала а UA великі - це стильно; -твій перший варіант найкращий, ці лінії роблять з пензля парашут:) -я б спробував поєднати твій перший варіант із пензлем який є на зображенні Toivo; -варіант Toivo використати для лого форуму(великий чи повний логотип) звичайно ж змінивши адресу на правильну і першу букву на малу а UA на великі, твій як знак на продукції форуму(малий чи спрощений логотип).
Ну десь так, вмів би намалював би :D
Farikhan Бувалий
Повідомлень : 302 Репутація : 200 Дата реєстрації : 13.11.2017 Звідки : Доброполье
Тема: Re: Клубна символіка і таке інше Пт 18 Травень 2018 - 8:03
Just a Hobby пише:
Так, на скорую руку.
А по мне лучше тогда так
STEEL Постоялець
Повідомлень : 736 Репутація : 456 Дата реєстрації : 22.11.2017 Вік : 33 Звідки : Николаев / Одесса
Тема: Re: Клубна символіка і таке інше Пт 18 Травень 2018 - 8:14
Андрій Driller пише:
Чомусь це лого мені уявляється клеймом, як позначка якості. Не відволікає але заявляє. Toivo влучно тут з тезою про цехові знаки. Мені дуже сподобалася у варіанті Toivo адаптація барбершопського "аквафреша" – цього не вистачало. І шрифт також.
Чому пензель помазка. Вологе гоління – це, перш за все, піна власного приготування, підготовка шкіри, нанесення, тобто – робота помазком. Лише потім це буде гоління, тому не хочу давати привілеї особливим зображенням змінного леза проти клинка, або проти разових/багатолезових станків.
Чому не роблю першу літеру великою. Бо мені не подобається та змія на початку, яка тягне на себе увагу від змісту – адреси, яку, щойно побачивши, треба бігом відкривати в браузері. Плюс країна вигідніше виокремлюється. Для написання у браузері тут абсолютно всеодно.
Ну, тепер точно лампочка)
1 вариант просто великолепный супер!
Стас Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2215 Репутація : 1782 Дата реєстрації : 17.10.2017 Вік : 42 Звідки : Odessa
Тема: Re: Клубна символіка і таке інше Пт 18 Травень 2018 - 9:27
Первый вариант супер!
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Тема: Re: Клубна символіка і таке інше Пт 18 Травень 2018 - 13:00
Соглашусь с Андрій Driller, что помазок - универсальное и объединяющее средство и для "опасочников" и для "тяпошников"
Гість Гість
Тема: Re: Клубна символіка і таке інше Пт 18 Травень 2018 - 14:49
Roman313 пише:
Мої спостереження: ... -я б спробував поєднати твій перший варіант із пензлем який є на зображенні Toivo; ....
Я бы тоже. Но, как человек начисто лишенный художественного воображения, даже приблизительно не могу описать, как именно это сделать.
Но. Как у человека, имеющего некоторый опыт управления небольшими командами, у меня есть предложение.
Андрій Driller и Toivo необходимо запереть в комнате на пару часиков, предварительно занеся в комнату бочонок с хорошим пивом (рекомендую Вайсбург). И всё. Через часок-другой у нас будет логотип к которому не сможет придраться даже Леонардо.
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Тема: Re: Клубна символіка і таке інше Пт 18 Травень 2018 - 14:55
bt пише:
Андрій Driller и Toivo необходимо запереть в комнате на пару часиков, предварительно занеся в комнату бочонок с хорошим пивом (рекомендую Вайсбург). И всё. Через часок-другой у нас будет логотип к которому не сможет придраться даже Леонардо.
Запереть конечно нужно, но бочонок с пивом давать категорически нельзя. А вот показать бочонок и оставить его дожидаться результата за дверью - это да, это правильно :roll:
Гість Гість
Тема: Re: Клубна символіка і таке інше Пт 18 Травень 2018 - 15:04
Ruslan пише:
bt пише:
Запереть конечно нужно, но бочонок с пивом давать категорически нельзя. А вот показать бочонок и оставить его дожидаться результата за дверью - это да, это правильно :roll:
Обидеть художника может каждый.
Вот не умеете, Вы, Руслан, работать с творческими натурами.
Minelay Частий гість
Повідомлень : 71 Репутація : 26 Дата реєстрації : 05.11.2017 Вік : 39 Звідки : Харьков
Тема: Re: Клубна символіка і таке інше Пт 18 Травень 2018 - 15:24
Присоединюсь и я к этому аттракциону. Мне понравился аквафреш в кружочке от Just a Hobby.
Just a Hobby пише:
Так, на скорую руку.
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Тема: Re: Клубна символіка і таке інше Пт 18 Травень 2018 - 15:51
bt пише:
Ruslan пише:
bt пише:
Обидеть художника может каждый.
Вот не умеете, Вы, Руслан, работать с творческими натурами.
Как раз имею просто огромный опыт работы с творческими натурами, поэтому и предлагаю бочонок сразу не отдавать. :D
Roman313 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1326 Репутація : 939 Дата реєстрації : 20.11.2017 Звідки : Львів
Тема: Re: Клубна символіка і таке інше Пт 18 Травень 2018 - 16:00
Флящину охолодженого білого Новозеландського краще, бо від пива на сон клонить :D
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Тема: Re: Клубна символіка і таке інше Пт 18 Травень 2018 - 16:04
Чувствую, пора в Болталке открывать новую ветку по пиву :twisted:
Стас Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2215 Репутація : 1782 Дата реєстрації : 17.10.2017 Вік : 42 Звідки : Odessa
Тема: Re: Клубна символіка і таке інше Пт 18 Травень 2018 - 19:00
Ruslan пише:
Чувствую, пора в Болталке открывать новую ветку по пиву :twisted:
Не вижу препятствий
Сэм Постоялець
Повідомлень : 932 Репутація : 395 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 42 Звідки : Киев
Тема: Re: Клубна символіка і таке інше Пт 18 Травень 2018 - 19:51
символика лезвия не всем понравится, так как есть кто не бреется лезвием, а клинком)
Toivo Бувалий
Повідомлень : 218 Репутація : 357 Дата реєстрації : 09.05.2018 Вік : 55 Звідки : Одесса, Harjumaa (Eesti)
Тема: Re: Клубна символіка і таке інше Пт 18 Травень 2018 - 23:37
Вот ещё вариант, который, надеюсь, соответствует заявленным критериям.
Гість Гість
Тема: Re: Клубна символіка і таке інше Сб 19 Травень 2018 - 0:41
Toivo пише:
Всё таки, вас надо было закрыть в одной комнате.
Отправлено через Topic'it
alexgrin7 Бувалий
Повідомлень : 220 Репутація : 161 Дата реєстрації : 31.01.2018 Звідки : Львів
Тема: Re: Клубна символіка і таке інше Сб 19 Травень 2018 - 11:46
Ruslan пише:
Ребята! Предложение, собирать заявки до конца мая. Потом подбиваем итоги, определяемся с ценой, приступаем к реализации. Если не будет других мнений - остановимся на этом. Просьба высказываться.
Я так зрозумів, що з таким рішенням зробити клубну символіку - то з випуском рушника, будемо чекати не на початок червня, а десь липень-серпень. Якщо так то я згоден. дійсно потрібно продумати і вирішити як має бути.
Сергій Постоялець
Повідомлень : 556 Репутація : 235 Дата реєстрації : 23.03.2018 Вік : 52 Звідки : Київ, Україна
Тема: Re: Клубна символіка і таке інше Сб 19 Травень 2018 - 15:44
Toivo пише:
Мне это логотип очень понравился :97:
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Тема: Re: Клубна символіка і таке інше Сб 19 Травень 2018 - 17:31
Конечно, сбор заявок на полотенца продлевается до тех пор, пока не будет определен окончательный вариант логотипа, возможно останется тот, что есть сейчас :D
STEEL Постоялець
Повідомлень : 736 Репутація : 456 Дата реєстрації : 22.11.2017 Вік : 33 Звідки : Николаев / Одесса
Тема: Re: Клубна символіка і таке інше Сб 19 Травень 2018 - 20:08
жаль что ещё ждать придется, рассчитывал что в начале июня уже получим. Очень уж хочется "наше" полотенце заиметь. Ну да ладно, подождём :97:
Minelay Частий гість
Повідомлень : 71 Репутація : 26 Дата реєстрації : 05.11.2017 Вік : 39 Звідки : Харьков
Тема: Re: Клубна символіка і таке інше Сб 19 Травень 2018 - 23:10
Предлагаю свой вариант логотипа, за основу взят помазок Панта Рей и логотип канала Just a Hobby:
Стас Admin
1000 повідомлень
Тема: Re: Клубна символіка і таке інше Нд 20 Травень 2018 - 2:40