Не виділяю в окрему тему-огляд, бо голився лише один раз і більше фото не робив:
Зібрав комплект у подарунок, але вирішив спочатку перевірити, чи достойний станок. Потрібна була недорога голова з нержавійки для комплекту. Абсолютно випадково надибав пропозицію від Classic Shaving: Occam DE Safety Razor (лінк). Там є вибір з трьох голів. Одна - копія 89-ї (але в нержі). Друга - з дуже дивним гребінцем (не сподобався дизайн з інженерної т.з.). Третя трохи схожа геометрично (в профіль) на 41-шу, але сам гребінець характерний бампер з "вікнам". На жаль, кришечки були тільки з ребром (виявилося, що на гоління не впливає, деталь екстер'єру). Голився комбо на подарунок: з ручкою RR Halo та новим лезом Treet Platinum. Косметика звичайна моя для тестувань. Вердикт (після єдиного гоління): голова достойна. Голить дуже м'яко, але ефективно. Дупка немовлятки в два проходи. Але не слід розслаблятися: я трохи відволікся і отримав дві цяточки. На шкірі лезо майже не відчувається. Проти росту йде впевнено, без зайвих вібрацій та спотикань. Звук глухий. Діапазон робочих кутів досить широкий, можна підібрати легко. Якість виготовлення прийнятна. Геометрично все чітко, лезо на місце встановлюється без проблем, фіксується міцно. Покриття дивне "напівматове", створюється враження недоробленості. Знизу плити не завадило б зробити вибірку під ручку (як на Мюлє), але пластикова шайба це питання вирішує. Ціна наразі - найвигідніша пропозиція за голову зі сталі.
Стас, Моя Цірюльня, Дмитрий, Mikola, Олександр Тернавский, razorsedge, Акулов і Поставили вподобайку
Моя Цірюльня Бувалий
Повідомлень : 271 Репутація : 350 Дата реєстрації : 04.11.2017 Вік : 49
Откуда, простите, у Вас такой раритет Antartic oт Ив Роша?
В начале 90-х у меня появился Антартик. Только он был вот такой. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Флакон с несколькими каплями храню до сих пор. Хотел давно уже купить ещё флакон. Находил на Ебэй, но доставки не было. Так то Ив Роше уже в конце 90-х прекратила его выпускать, но в 2008 году перевыпустила для европейского рынка небольшую партию в таком флаконе, как на фото SOTD у меня, и в объёме 75 мл, в отличии от 100 мл изначальной. Один ветшейвер из РФ смог купить тогда и хранил в своей коллекции. А недавно решил продать, ну и я как-то попался ему первый на пути. :D Знаю, у кого ещё есть новый Антартик лосьон после бритья. Жду, когда и он решит продать его... :)
Alsko, Акулов, Proklus та vates Поставили вподобайку
Моя Цірюльня Бувалий
Повідомлень : 271 Репутація : 350 Дата реєстрації : 04.11.2017 Вік : 49
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Итальянское варесино в украинской чаше взбито английским помазком и лицо побрито французской бритвой. На финише - испанский лосьон. Мне нравится .
Моя Цірюльня, Ruslan, Andrewt, Дмитрий, Mikola, Олександр Тернавский, brawl і Поставили вподобайку
vates Постоялець
Повідомлень : 862 Репутація : 328 Дата реєстрації : 02.04.2020 Звідки : Kyiv
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Станок: Merkur 33c Лезо: Gillette SB Помазок: Rockwell Syntetic Shave Brush Крем для гоління: Balea Men Лосьйон після гоління: Alpha 378
Моя Цірюльня, Дмитрий, Mikola, Олександр Тернавский, Юрий, brawl, Peshek і Поставили вподобайку
Prometheus Постоялець
Повідомлень : 518 Репутація : 265 Дата реєстрації : 13.11.2017 Вік : 49 Звідки : м.Станіслав. (м.Станіславів, м.Івано-Франківськ,Івано-Мєнтовськ, г.Ивано-Франковск, франік, місто)
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання], станок не Мамба? Разница ощутима? Куда?
Где то посередине между мамбой и гч0.84. Мягкий, ближе к мамбе. Мамба требовательна к углу и этот тоже. В силу большой вогнутости так и просится открутить ручку на несколько секунд и попробовать что там дальше. Интересней мамбы и гч уже тем, что установка лезвия на крышку, а не на плиту. Не критично конечно, но приятно. Нужно еще время и наверное зеленая астра. Если еще поразмышлять, то где то и вундербар проглядывается, только внешне конечно. Свой уже продал, но скорей всего крышка подойдет.
Полнейший отчёт по бритью. Разве что чайник с кипятком остался за кадром. Шампунь крем преобразил и по аромате и по скольжению. Недостаток: немного кожу подсушивает после бритья. РПЛ - 4 заход, и крайний, куснуло немного ниже кадыка. Тайга - 3,5 и 2,5 позиции. Мирсол для лета просто улёт. Помазок 30 мм двухполосник VIGSHAVING. BBS без напряга, легко.