А посилання нема часом? Драстуйте. ... І питання в тему. Треба підмощати під ручку якусь пластикову шайбу чи достатньо просто обережного поводження з інструментом? Якщо так, то де ії взяти? Дякую.
... На днях втретє буду голитися 89-й (я починаючий)), прикольно капєц! А перед цим спочатку спробував китайський Futur від QSHAVE з Жилет Платинум. На 6-ці без особливих труднощів зробив BBS, я був в шоці! Поняв, що човгалки тіпа Мак3 вже в минулому. Наступного разу заклав BIC Хром Платинум і вище 4-ки не зміг добавити, та ще й порізався трохи, вобщєм добрився таки на ЖП, но зате зрозумів, що регуліровка - не моє, та й давай бігом заказувать нормальну апаратуру. Взяв на Notino за 1195 грн. Знову ж тією ж самою ЖП поголився і просто офігєл! Я не думав, що голитися може бути приємно та настільки захоплююче! Процес був абсолютно прогнозованим та ще й інформативним, бо на Futur імхо завелика голова. Без порізів, подразнень, зайвої човганини, легко досягається бажаний BBS, мене вопщім запаяло на цій темі конкретно. Крче, через три дні взяв там же і 41-шу Rosegold, 50-ка грн різниці тоді було. Ще не пробував)) Хоча сильно й не боюсь) Парадокс - раніше ходив як чумоход заросший майже з неділю, бо сам двіж обламував (як вспомню ті знущання), а зараз одно щоки мацаш - та ще закоротка)) Бо кортить спасу нєт))
fill, Романюк, Олександр Lutsk, stanislav-q, andreyv1979, Kitten911, all75 і Поставили вподобайку
all75 Бувалий
Повідомлень : 297 Репутація : 3 Дата реєстрації : 26.10.2021 Вік : 49 Звідки : г. Кропивницкий
І питання в тему. Треба підмощати під ручку якусь пластикову шайбу чи достатньо просто обережного поводження з інструментом? Якщо так, то де ії взяти? Дякую.
Шайбу підкладати не потрібно. Точніше її підкладають естети, які не хочуть щоб з'явились сліди контакту ручки та нижньої плити (мікроподряпини і потертість на нижній плиті). Але їх буде видно тільки коли станок розібраний. Якщо цим не перейматись - то шайба не потрібна. Але, якщо що, то придбати їх можна там де продають метизи, наприклад в Епіцентрі... ))))
А загалом, вітаю - вельми вдалий початок цікавого шляху до захоплюючого світу ВКГ.
stanislav-q, Kitten911 та lightheadedness Поставили вподобайку
Caonima Постоялець
Повідомлень : 574 Репутація : 15 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ
Шайбу підкладати не потрібно. Точніше її підкладають естети, які не хочуть щоб з'явились сліди контакту ручки та нижньої плити (мікроподряпини і потертість на нижній плиті). Але їх буде видно тільки коли станок розібраний. Якщо цим не перейматись - то шайба не потрібна. Але, якщо що, то придбати їх можна там де продають метизи, наприклад в Епіцентрі... ))))
А загалом, вітаю - вельми вдалий початок цікавого шляху до захоплюючого світу ВКГ.
Ясно, не буду заморачуватись. Буду просто користуватись якісною штукою.
Пасіба, сам не очікував. В деякій мірі тут є своєрідний фетиш, я ведусь на нього з задоволенням)) ...
Caonima пише:
Аліекспрес
Клас! Візьму!
lightheadedness Новачок
Повідомлень : 41 Репутація : 0 Дата реєстрації : 09.08.2023 Вік : 48
Подряпини, звичайно, теж не сильно приємна штука. Взбрело на ум, що можна було б підмостити з якогось м'якого матеріалу в більшій мірі заради забезпечення герметичності різьбового з'єднання. Якщо, звичайно, є небезпека від потрапляння води. Мало лі?))
Andrewt, stanislav-q та Yura_ Поставили вподобайку
MUEHLE R 89 TRADITIONAL, подставка, помазок (набор)