Повідомлень : 661 Репутація : 927 Дата реєстрації : 05.11.2017 Вік : 38 Звідки : Ukraine, Pryluky
Тема: Dscosmetic новини Вт 10 Лист 2020 - 15:22
Станок Dscosmetic T7 316L "нержавійка", ціна на даний момент в залежності від варіанту $46,40 - 62,40 aliexpress.ru голова $34,16 aliexpress.ru [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Ручки з "титану" ціна на даний момент $31 aliexpress.ru [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Ручки "нерж" ціна на даний момент $23,10 Scepter / Destroyer / Pioneer / Ladder [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Ruslan, fill, razorsedge, Peshek, Vitgor, evasive, Олександр Lutsk та ARTURIUS Поставили вподобайку
Саша Кавун Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Примітка від виробника на сторінці товару "Перші примітки, будь ласка! Це перша версія Z0, тому вона не дуже ідеальна. Якщо ви перфекціоніст, будь ласка, вибирайте уважно. Це дуже важливо!" [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Розпаковка
Ruslan, razorsedge, Peshek, Андрій-Бердичів, Aklex та Віталіk Поставили вподобайку
Alter ego Постоялець
Повідомлень : 661 Репутація : 927 Дата реєстрації : 05.11.2017 Вік : 38 Звідки : Ukraine, Pryluky
Вказано в описі матеріал голови сплав цинку, ручка мідь.
DS-T7-SE safety razor head Cap:scalloped Colosed comb Surface: polished Blade Gap: 0.7 mm Name: DS-T7-SE safety razor head Cap:smooth Surface: polished Blade Gap: 0.7 mm Blade Exposure: ~0 to +0.01 mm (I say roughly because of blade width variances) Material: Zinc alloy head, Coppe handle aliexpress на даний момент ціна $20.48 [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Стас, Ruslan, fill, Янеж та Віталіk Поставили вподобайку
Віталіk Постоялець
Повідомлень : 840 Репутація : 74 Дата реєстрації : 03.07.2020 Вік : 42 Звідки : Львів
Этот вопрос уже обсуждался. Во-первых - кому что нравится. Во-вторых - тяжелая керамика угрожает хрупкому кафелю и фарфору умывальника в ванной комнате.
Тема: Re: Dscosmetic новини Сб 2 Жовт 2021 - 0:27
З'явилась друга версія Dscosmetic Z0 aliexpress Ціна на момент розміщення посилання US $35.00 Окремо сама голова, без ручки. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
trimmer, Peshek, Акулов, vates, Александр 7676, ARTURIUS та ditrih_ Поставили вподобайку
ditrih_ Постоялець
Повідомлень : 717 Репутація : 67 Дата реєстрації : 20.06.2021 Вік : 47 Звідки : Киев
З'явилась друга версія Dscosmetic Z0 aliexpress Ціна на момент розміщення посилання US $35.00 Окремо сама голова, без ручки.
Первая версия очень интересно брила.... Как Рапира, почти :shock: Пользовался ей, благодаря добрым людям, пока близкие не подарили Мулю 41ю.
Мне 41я зашла лучше. Честней она. Z0 я на коже не слышал, пока не упру верхнюю крышку и не начну брить от неё. А 41я, "здоровается" сразу, иногда взасос))); и ей пофигу как я её держу, хоть от верхней, хоть от нижней.
По мне, китаянка, менее злее (?) и совсем чуть-чуть менее агрессивней нежели 41я голова. Хотя в отзывах встречал, что люди говорят обратное. Вернул Z0 хозяину и бреюсь Мулей 41й.
Интересно будет послушать обладателей второй версии Z0 и что там поменяли!