Повідомлень : 364 Репутація : 72 Дата реєстрації : 26.03.2020 Звідки : Kyiv
Тема: Re: SOTD Березень 2021 Вт 2 Бер 2021 - 9:24
Timeless 0.95 scalloped Simpson Chubby 2 Polsilver Super Iriduim Osma Alum block Speick Aftershave Balsam [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Стас, Моя Цірюльня, Ruslan, Дмитрий, Denisus, Mikola, Олександр Тернавский і Поставили вподобайку
Виктор75 Бувалий
Повідомлень : 105 Репутація : 6 Дата реєстрації : 04.01.2021 Звідки : Бердянськ
Timeless 0.95 scalloped Simpson Chubby 2 Polsilver Super Iriduim Osma Alum block Speick Aftershave Balsam [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
а брились афтешейвом?
Дмитрий, Denisus, Mikola, Олександр Тернавский, Alsko, Акулов, Тарас Швець і Поставили вподобайку
romaan Бувалий
Shaving Brush: Yaqi 24MM Synthetic Shaving Soap: Williams Safety Razor: Muhle Rocca R94 Blades: LEZO After Shave: Mennen Skin Bracer
Где купить Mennen?
Смешная история. Я купил его на секонд-хенде за 50 грн там где всякое барахло валялось! Подумал: А почему нет? Он спиртовой, что с ним могло произойти?!
slonopotam, Peshek, Тарас Швець, Aklex, Янеж та vates Поставили вподобайку
romaan Бувалий
Timeless 0.95 scalloped Polsilver Super Iriduim MdC Fougere Vulfix TH3 Speick Aftershave Lotion Speick Aftershave Balsam [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Моя Цірюльня, Дмитрий, Denisus, Mikola, Олександр Тернавский, Юрий, kruv і Поставили вподобайку
vates Постоялець
Повідомлень : 862 Репутація : 328 Дата реєстрації : 02.04.2020 Звідки : Kyiv
це мій перший борсук, можу порівнювати лише з Simpson chubby 2 (думаю вони виробляються в одному місці, оскільки Vulfix володіє Simpson)
цей 30мм, дуже щільна набивка, ворс super badger. брав таку форму осільки збиваю піну зазвичай на голові/обличчі, якщо збивати у чаші напевно потрібна широка. піну наводить дуже швидко, на шкірі приємно, мене не кололо.
довелося добирати мило після першого проходу, тому що піна наче зайшла всередину помазка, але це як розумію звично для борсука.
загалом враження дуже приємні, хотя можливо мені вистачило б моделі Н2 Ø 26 мм
Акулов, Тарас Швець, Янеж, vates та dr_vorushylo Поставили вподобайку
Дмитрий Бувалий
Повідомлень : 488 Репутація : 466 Дата реєстрації : 14.12.2017 Вік : 53 Звідки : Одесса
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] станок: RazoRock Lupo 72; лезо: Gillette Platinum (1); помазок: Semogue SOC 2-band finest 24mm; мило та АШ: Los jabones de Joserra Viriato; EdT: Dior Fahrenheit
Стас, Моя Цірюльня, Дмитрий, Mikola, Олександр Тернавский, Юрий, razorsedge і Поставили вподобайку
Моя Цірюльня Бувалий
Повідомлень : 271 Репутація : 350 Дата реєстрації : 04.11.2017 Вік : 49
Timeless 0.95 scalloped Vulfix TH3 D. R. Harris Windsor soap/lotion/milk Polsilver Super Iriduim [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Стас, Моя Цірюльня, Ruslan, Дмитрий, Mikola, Олександр Тернавский, Юрий і Поставили вподобайку
Тарас Швець Бувалий
Повідомлень : 159 Репутація : 297 Дата реєстрації : 23.08.2018 Вік : 30 Звідки : Калуш