[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]Іспанський артизан Хосе Рамон Бланко Мартінез з Авіли.
Зацікавив спочатку своїми артами, створеними в тому числі явно під впливом класичного мистецтва та історії власної батьківщини.
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]Потім віднайшов чимало відгуків щодо унікальних властивостей його продуктів.
Якість ставлять в один ряд зі славнозвісним Eufros. В Європі виявилося чимало фанатів виробів Хосе.
Тож вирішив спробувати. Обрав за пірамідою ароматів Viriato.
Назване мило на честь відомого лузітанського вождя Віріата, переможця римлян.
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]Вже на місці з'ясував, що композиція створена в одному ключі з Dior Fahrenheit. Також сподобався склад продукту:
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]Придбати можна або через певні магазини (Іспанія, Британія, США). Або зв'язатися з майстром напряму через сторінку на Фейсбук.
Що я і зробив. Пан Мартінез веде бізнес самостійно: швидко відповідає на повідомлення, готовий детально все пояснити, сам відправляє посилки.
За 16 днів
(і 41 євро) отримав такий набір:
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]Пакування сету і самі контейнери з косметикою якісні та естетично привабливі.
З моменту отримання це одне з моїх основних мил на щодень.
В цілому - дуже цікавий продукт. Піну дає щільну, але не пишну (інстаграмної "бороди" не вийде). Таку собі сметанку. Ковзкість і захист дуже хороші. Властивості по догляду за шкірою після гоління - просто визначні (тут я дійсно був вражений). Бальзам точно не потрібний.
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]Аромати неінтенсивні, але аромакомпозиції неоднозначні, не всім заходять.
Також, хоча цей артизан іноді обирає орієнтиром певний відомий парфум, результат виходить все одно досить своєрідним і самобутнім.
Окремо слід відзначити, що мило не з економних. Для нормальної роботи (принаймні, мені) потрібно набирати чимало. Тому з'їдається дуже швидко.
Афтершейв за таким темпом явно не встигає (добре, що в цьому ароматі є ще чудове мило від Stirling).
Між іншим, лосьйон (спиртовий), який йшов у сеті, дуже хороший. Вразив хіба навіть чи не більше за мило. Можливо, найкращий з тих, що у мене були.
Доглядові якості дуже добрі і при цьому аромат не такий інтенсивний та хімозний як у американців.
Пробник KILIX "пішов" за три гоління. Робочі властивості здалися такими ж як і у Viriato. Аромат сподобався трохи менше: все класно, але на старті відчував якусь овочеву нотку (селера?? насправді - сандал), яка трохи пантеличила.
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]Чи купив би собі ще? Точно не найближчим часом: завелика черга. Хоча продукт цікавий і мені імпонує стиль цього майстра.
Рекомендував би тим, кого цікавить щось нове і нетипове.
А також тим, хто готовий змиритися з явно "невигідним" співвідношенням вартості та витратою мила.