Здравствуйте! У кого есть такой помазок? Как он в работе? Хочу купить такой. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
amadeus Бувалий
Повідомлень : 160 Репутація : 32 Дата реєстрації : 04.03.2018 Звідки : Львів
Я уже передумал насчет этого помазка, 600 гр за помазок как то больно)). Возьму помазок прорасо от омеги, говорят этот помазок дает превосходный массаж.
amadeus Бувалий
Повідомлень : 160 Репутація : 32 Дата реєстрації : 04.03.2018 Звідки : Львів
Есть довольные данной моделью? Ну хотя бы чтобы пену не жрал?
Госпади, да ничего он не жрёт, абсолютно "ровный" помазок с упругостью кабаньего и мягкостью барсучьего, один из моих постоянно используемых. Ну тут надо сразу сделать пометку - у меня и кабании Семоги 820 и 1460 ничего не "жрут" и вода у нас мягкая, да.
ditrih_ Поставив вподобайку
Жора Бувалий
Повідомлень : 153 Репутація : 31 Дата реєстрації : 05.12.2018 Вік : 44 Звідки : Святопетрівське
Я уже передумал насчет этого помазка, 600 гр за помазок как то больно)). Возьму помазок прорасо от омеги, говорят этот помазок дает превосходный массаж.
Пользуюсь этим помазком два года доволен,пену делает отличную,массажный эффект отличный рекомендую.
универсальный помазок, могу работать как в чаше так и на лице сразу. было бы интересно попробовать такой помазок с чуть большим узлом. пену у меня не жрет.
vates Постоялець
Повідомлень : 862 Репутація : 328 Дата реєстрації : 02.04.2020 Звідки : Kyiv
Прочитав, що зняли з виробництва, і бігом придбав такий. Данина історії.
Помазок робочий. Ручка дуже якісна і зручна. Вузол непропорційно маленький (як на нинішні часи), проте теж якісний (як хороший кабан) і взмилює добре, не під'їдає. Поки тільки промив і кілька разів прогнав з тестовою піною. Без нарікань. Під час промивання шампунем втратив кілька волосків, але вже на тестових замилах все трималося купи. Буду використовувати інтенсивно. Якщо облисіє - поставлю велику міксовану віхоть на 26мм.
fill, KRuslan, Мальцев Сергей, ditrih_ та all75 Поставили вподобайку
Мальцев Сергей Бувалий
Повідомлень : 146 Репутація : 1 Дата реєстрації : 16.05.2021 Вік : 52 Звідки : Кривой Рог
Тема: Да вроде узел и не маленький. Ср 1 Груд 2021 - 16:18
Прочитав, що зняли з виробництва, і бігом придбав такий. Данина історії.
Помазок робочий. Ручка дуже якісна і зручна. Вузол непропорційно маленький (як на нинішні часи), проте теж якісний (як хороший кабан) і взмилює добре, не під'їдає. Поки тільки промив і кілька разів прогнав з тестовою піною. Без нарікань. Під час промивання шампунем втратив кілька волосків, але вже на тестових замилах все трималося купи. Буду використовувати інтенсивно. Якщо облисіє - поставлю велику міксовану віхоть на 26мм.
vates, all75 та pouhist Поставили вподобайку
Мальцев Сергей Бувалий
Повідомлень : 146 Репутація : 1 Дата реєстрації : 16.05.2021 Вік : 52 Звідки : Кривой Рог