друзья, всё, сайт переехал на новый движок, теперь работает и открывается у всех. Впереди еще много работы: все перевести на украинский и английский языки, заполнить другие страницы. Но самое главное - сайт рабочий, оформление заказов максимально простое.
Ruslan Поставив вподобайку
sobol-21 Частий гість
Повідомлень : 78 Репутація : 59 Дата реєстрації : 22.07.2018 Вік : 56 Звідки : Киев
Smokey Midday і The Blackest Night більше сподобалися побачимо як будуть після гоління віддавати аромат.
Перше гоління: По steel credo мило ттх відмінно аромат можливо це мій, як кажуть духи які не чуєш це твої, а так запах бази мила нагадало мені мило Кент, по лосьйону так само аромат легкий, тепер знаю що таке steel credo. Уходові з першого разу не правильно оцінювати побачимо через пару сеансів. Друге та третє гоління steel credo. Як і перше гоління станок рокка, лезо gsb(5 гоління), помазок синтетика які. Все ніби нічого, захисні та доглядові властивості добрі, ттх мила непогане, але хотілося з сильнішим ароматом, хоча на лиці тримається довго. Лосьйон- доглядові добре, аромат тримається цілий день, але є момент він все-таки більше на холодну пору, захищає шкіру добре, є так би мовити захистна плівка але не липка. В цілому задоволений
Oleksii, Янеж, Олеся, guardian та ditrih_ Поставили вподобайку
Олеся АРТИЗАН
Повідомлень : 124 Репутація : 25 Дата реєстрації : 27.10.2020 Звідки : Киев, Николаев
Хочу сказать касаемо мыла от Алеси, купленного более года назад The Blackiest Night. Конечно я его перемял в большую банку и делаю забор непосредственно из нее , так вот мыло себя великолепно чувствует (для таких как я с кучей мыл :D ), да запах подустал(но учитывая его интенсивность изначально, то норм.) но хар-стики на месте. Новых формул не пробовал, но уверен все отлично.
Янеж, Qwertyus, Олеся, egoist, ARTURIUS та ditrih_ Поставили вподобайку
Олеся АРТИЗАН
Повідомлень : 124 Репутація : 25 Дата реєстрації : 27.10.2020 Звідки : Киев, Николаев
Давно чекав подібного роду аромати від Олесі. Люблю фруктові. Правда, незнаю як це пахне, але впевнений, що буде чудово, стійко і шлейфово. Хочеться такий лосьйон
ARTURIUS Поставив вподобайку
Олеся АРТИЗАН
Давно чекав подібного роду аромати від Олесі. Люблю фруктові. Правда, незнаю як це пахне, але впевнений, що буде чудово, стійко і шлейфово. Хочеться такий лосьйон
не треба чекати, треба наполегливо наполягати [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Wolfskin, Янеж, Kitten911 та ditrih_ Поставили вподобайку
Олеся АРТИЗАН