Привет, друзья, я подготовила для вас лимитку ко дню Защитника. Набор "Воин". все подробности можно посмотреть на моем сайте по ссылке: http://areffasoap.com/tproduct/1-514853952321-nabr-von
буду рада вашим заказам и отзывам
vates Поставив вподобайку
Олеся АРТИЗАН
Повідомлень : 124 Репутація : 25 Дата реєстрації : 27.10.2020 Звідки : Киев, Николаев
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Ну настав час залишити і мій відгук про артизанське крем-мило Discoverer, яке мені люб'язно презентував Артур з каналу ARTShaving [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] За що хочу йому подякувати. Підписуйтесь хто ще цього не зробив. Хоча це крем-мило можна сміло назвати просто кремом) Він кремовіший за будь-який крем) Перше що хочу відмітити це запах. Він вас зустрічає ще не відкривши баночку. Навіть не так, ще на підході до УкрПошти я почав вловлювати якийсь аромат) Запах сильний, оригінальний, цікавий. Який запам'ятовується. Він заполоняє весь простір навколо себе. Він не питає чи можна ввійти, він заходить і каже я тут))) Під час і після гоління ним буквально пропитане все: станок, помазок, чаша, кімнати, ти, люди просто які проходили мимо) Аромат дійсно сильний і прямий. Приємна звичайна баночка з пластику з законом під скло і дуже гарна етикетка зверху. Друге це дія на шкіру після нанесення. Відчувається натуральний склад цього крем-мила. Не знаю чи то ведмедячий жир чи щось іще) Але ця штука працює і ти це відчуваєш) Але в натуральному складі є як свій плюс так і мінус. Плюс - позитивна дія на шкіру, а мінус - що не так гарно і швидко збивається піна. Разів 5 пробував, голився ним і ніяк не міг знайти до нього підхід. Пробував і менше крему, і більше крему, і менше-більше води, і в чаші, і на лиці. І ніяк не вдавалося мені досягти тієї консистенції піни як я люблю, тобто бороди Діда Мороза) Хоча треба відзначити що навіть в тих випадках гоління проходило комфортно. Потім психонув взяв велику чашу, добру "жменю" крем-мила, вдосталь води і оп, все вийшло майже ідеально. Тож треба велика чаша і трохи більше крему ніж стандартно. Ковзання хороше, постковзання теж присутнє. Не прямо каток, але воно відчутне) Середнє або навіть вище. Тож з мінусів це те що піну треба довше збивати ніж зазвичай і вона не надто пишна (це я списую на занадто натуральний склад)) і більший розхід ніж середній. З плюсів це оригінальний аромат, непогане ковзання і приємна дія на шкіру. До нього треба знайти підхід. В цілому хороший крем. Але є ще над чим працювати) Тож підписуйтесь на ютуб-канал Артура [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] бо саме там я його і "виграв") А крем коштує не багато-не мало 300 гривень за 100 грамову баночку. І в нього якраз завтра буде ще один розіграш. І на канал Алесі, там теж є цікава інфа [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Всім дякую. P.S. Ведмедя... жалко)
Ruslan, Oleksii, fill, razorsedge, Акулов, Sauvage, ARTURIUS і Поставили вподобайку
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1184 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 62 Звідки : Одеса
Добрый день, Алеся. У меня к Вам такое замечание (или пожелание или...) как от пользователя. Когда-то покупал у Вас мыло, оно было в алюминиевой банке. Было удобно набирать его из банки. Сейчас купил два мыла снова (More than ritual и Agave) и разочаровался из-за банок. Размеры банок не были указаны. Мыла твердые (не крем-мыло), хотелось бы набирать их из банки помазком, но размер банки этого практически не позволяет. Внутренний диаметр баночки 57мм, диаметр моего самого маленького синтетического помазка около 50мм (узел 22мм), чуть-чуть прижать его к мылу и он уже за банкой, я не говорю даже за узел 24мм, там в размер банки. Вынимать его чем-то и размазывать по чаше не люблю (а те, которые сразу на лицо идут...?). Придется мне его перетирать в другую банку... Не проблема, конечно, но заставит задуматься перед следующей покупкой. С чем связано такое решение по размеру банки? Пусть лучше она будет ниже, но шире по диаметру, ну хотя бы 75-80мм минимум, а лучше чуть больше. Это просто информация к размышлению.
Сэм Постоялець
Повідомлень : 931 Репутація : 395 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 42 Звідки : Киев
Ей уже говорили за банки, что они узкие и не удобно набирать помазком, но она говорит, что не может купить шире банки, хорошие банки у Фениксов по ширине, удобно набирать помазком
Oleksii Постоялець
Повідомлень : 619 Репутація : 513 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Київ
Если есть дома полноразмерная банка, лучше брать запаску и перетирать мыло на терке в свою баночку. Я большие банки от различных мыл, или косметических средств, оставляю именно для таких случаев.
Oleksii та andreyv1979 Поставили вподобайку
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1184 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 62 Звідки : Одеса
Если бы знал, что банка такая маленькая, то запаску и брал бы... Но размер не указан нигде, а прачечной заниматься за 40грн разницы не хотел... :) Не хотел, а придется ! Все трут и ты три... Так бывает, когда производитель сам не является пользователем. Но мыло хорошее :)
Ruslan та ARTURIUS Поставили вподобайку
Oleksii Постоялець
Повідомлень : 619 Репутація : 513 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Київ
Сьогодні вдалося побувати у Олесі в майстерні. Всі тверді/напівтверді мила ідуть у банці правильних розмірів - можна туди помазком. А креми все одно ми відбираємо у чашу/помазок/на_лице і не ліземо помазком у банку, тому можна довільний діаметр. Не помиляється той, хто нічого не робить.
evasive, vates, egoist, andreyv1979, ditrih_ та blind_d Поставили вподобайку
andreyv1979 Бувалий
Повідомлень : 487 Репутація : 14 Дата реєстрації : 18.05.2021 Вік : 45 Звідки : Полтава
АШ і мила із запахами Горинича, Садівника і Непрощенного. Також веганський крем, крем-мила на пивній і ведмежій основі з тими ж аромками. Запахи, можу сказати, можна сплутати з американськими артизанами. Сьогодні почну пробувати, після кількох затестів поділюся враженнями.
Ruslan, Proklus, Олеся, Armadilla та egoist Поставили вподобайку
andreyv1979 Бувалий
Повідомлень : 487 Репутація : 14 Дата реєстрації : 18.05.2021 Вік : 45 Звідки : Полтава
Запах лосьона из набора "Воїн" только мне не зашел? Не видел, чтобы кто-то жаловался... P.S. Если им долго не пользоваться, запах становится приятнее (на мой нос). Сам лосьон становится прозрачным, все в осадке. Но перед использованием нужно встряхнуть, а с мутностью возвращается и запах.
andreyv1979 Бувалий
Запах лосьона из набора "Воїн" только мне не зашел? Не видел, чтобы кто-то жаловался... P.S. Если им долго не пользоваться, запах становится приятнее (на мой нос). Сам лосьон становится прозрачным, все в осадке. Но перед использованием нужно встряхнуть, а с мутностью возвращается и запах.
Запах - штука індивідуальна. Мені норм, хоча в Олесі є купа інших ,які мені подобаються значно більше. У складі її АШ є натуральні компоненти, не завжди ідеально розчинні, тому трясти перед використанням - правильний хід.
Акулов, Armadilla та Михей_од Поставили вподобайку
Віталіk Постоялець
Повідомлень : 840 Репутація : 74 Дата реєстрації : 03.07.2020 Вік : 42 Звідки : Львів
Тверді мила були в мене лише пробниками. Мені сподобалися. З них легко збити піну, сама піна "дрібнодисперсна", не пишна. Ковзання і післяковзання хороші. Є невеличкі нюанси в залежності від використаного жиру. Але зараз в роботі у Олесі в основноому ведмежий, мило з ним класне. По ароматам є вибір. Аромати приємні.
Повноцінний розмір твердого у мене з'явився лише вчора. І це веганське мило з індивідуально вибраним ароматом (така опція теж є}. Але як воно в роботі, поки не скажу - трохи згодом.
Ruslan, Акулов, Proklus та vates Поставили вподобайку
Олеся АРТИЗАН
Повідомлень : 124 Репутація : 25 Дата реєстрації : 27.10.2020 Звідки : Киев, Николаев
Любі друзі, думаю, з неділі поновлю інформацію по асортименту. Вибачте, роботи дуже багато, не маю часу бути усюди :) Але всі ваші побажання чую і втілюю у життя, хоча, можливо, і не так швидко, як деяким (і мені в першу чергу) хочеться.
fill, razorsedge, Акулов, РустВр, Янеж, romaan та vates Поставили вподобайку
Олеся АРТИЗАН
1. Agave Sensitive . Аромат: агава 2. Smokey Midday. Аромат: Tobacco Vanille, Tom Ford 3. The Blackest Night. Аромат: Black Afgano, Nasomatto 4. More than Ritual . Аромат: белый сандал, парфюмер - я ;) 5. Golden Sunrise. Аромат: One Million, Paco Rabanne 6. Discоverer. Аромат: Terre d'Hermes 7. Steel Credo. Аромат: Aventus Creed [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Ruslan, Акулов, РустВр та Armadilla Поставили вподобайку
Олеся АРТИЗАН
В состав основных линеек по прежнему входят 6 средств для бритья:
- крем до бритья - масло до бритья - мыло для бритья - крем-мыло для бритья - лосьон после бритья 60% - молочко после бритья
+ к продукции: лосьон-бальзам после бритья 42% спирта, твердые и жидкие шампуни для волос, мыло для тела, кремы для лица и тела, все загружено на сайте. Чего нет, скоро появится.
Цены, объемы - все на сайте
Акулов та egoist Поставили вподобайку
Олеся АРТИЗАН