В пошуках нових “фішечок” для гоління та відчуттів зайшов до магазину “Ева”, добре, що в нашому містечку є цей осередок цивілізації. Прийшов, бо хотів придбати молочко після гоління NIVEA, про яке прочитав немало добрих відгуків на форумі. Але на поличці з кремами для гоління мені в очі потрапила цікава на вигляд упаковка крему для гоління. Чорний колір коробки та дуже яскраві літери, приємного зеленого кольору наче покликали, - візьми мене хлопче!!))) Я взяв! Так, гарна, сучасна коробка, з виразними та зрозумілими малюнками, на склад того, що входить і що не входить до складу крему. Витягнув туб, який теж зроблено якісно, текст виразно продрукований і його легко читати, хоча літери достатньо малі. Подивився на ціну і ахнув!!! 14 гривень з копійками..) Як ті болгари його згобили за цю ціну, не зрозуміло, але рука зразу потягнулася ще й до крему після гоління в схожій упаковці. - Яка шара-, подумав я та покликав дружину. Вона оглянула склад кремів, та сказала свій вердикт, що крем має майже професійний склад кислот та інгредієнтів, які використовують в кремах для косметичних процедур. Спробували крем на запах, але насиченого аромату в крема немає, є лише ледь помітний натяк на щось не зовсім зрозуміле, але приємне. Явного ментолу я не почув. Звичайно ж я їх придбав. Два креми, "для" та "після" гоління мені обійшлися аж!! в 30 гривень. Я щиро радів..))
Тепер про гоління. Сам крем має білий колір з якимось перламутром, трохи рідкий, як на мене. Піниться добре. Наносив на помазок і взбивав на обличчі. Сантиметрової полоски крему хватило для трьох проходів гоління. Аромату насиченого немає, а хотілось би..)) При голінні крем просить водичку, так як підсихає та сідає піна, але після води зразу знову оживає. По суті, нормально я з ним поголився без особливих недоліків. Шкіру після крему не тягне.
Сподобалось як працює крем після гоління. Його приємно наносити, має достатньо густу консистенцію й добре вбирається в шкіру. Інгредієнти, які входять до його складу добре тримають вологу, та заживлюють подразнення. Голився ввечері, і вранці прокинувся з м’якенькою здоровою шкірою. В цілому гоління з цим комплектом склало приємне враження. Як комплект для подорожі - саме те, але й для не примхливого гоління теж підійде.
Всім здорової та гладенької шкіри!
Останній раз редагувалося: ARTURIUS (Пн 24 Травень 2021 - 11:36), всього регувалося 3 раз(-и)
Ruslan, Andrewt, Oleksii, Andrew300v, fill, kardan50, Peshek і Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Тема: Re: Крем для гоління MAN KEY. Пн 24 Травень 2021 - 10:56
Вітаю! Зазвичай подібні креми лоторея. Але за 14 грн можна й ризикнути :-)
ARTURIUS Поставив вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тема: Re: Крем для гоління MAN KEY. Пн 24 Травень 2021 - 11:55
fill пише:
Але за 14 грн можна й ризикнути :-)
Так, тому зразу два і придбав..))) На справді вразила якість упаковки крему, як самої коробки, так і туба. Дивився й інші креми з подібною ціною, але якість «подачі» тих продуктів досить жахлива.
fill, Palych та stanislav-q Поставили вподобайку
Palych Частий гість
Повідомлень : 85 Репутація : 43 Дата реєстрації : 24.10.2018 Вік : 61 Звідки : Черкаси
Тема: Re: Крем для гоління MAN KEY. Нд 30 Травень 2021 - 8:24
Так само повівся на акційну ціну на крем для гоління. Його дійсно треба зовсім мало для впевнених двох проходів плюс "добривки". Консистенція піни цілком задовільна, як і ковзкість. Щодо запаху. Не сказав би, що він виражений. Сказав би, що його, як такого, немає. Ну, майже. Ніс щось намагається вловити, але поки розбираєш, що саме, вже й забуваєш...
ARTURIUS та Shave Master Поставили вподобайку
Andrew300v Новачок
Повідомлень : 6 Репутація : 6 Дата реєстрації : 11.12.2017 Звідки : Львів
Тема: Re: Крем для гоління MAN KEY. Вт 8 Черв 2021 - 12:00
Як на мене, крем для гоління - бомба, за ці гроші. Взяв спробувати через болгарське виробництво - нічим не гірший за каро, тому докупив ще 3 туби про запас, строк придатності до 24 року.
ARTURIUS Поставив вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тема: Re: Крем для гоління MAN KEY. Вт 8 Черв 2021 - 12:06
Теж ще придбав комплект (для та після гоління) на подарунок товаришу, він залишився дуже задоволений цими кремами! Спробую ще їх лосьйон. Дівчина в ЕВА казала, що лосьйон з фіолетовими літерами дуже сподобався її батьку. Та й ціна у нього дуже-дуже демократична, щось близько 60 грн за пляшечку.)
Сэм Постоялець
Повідомлень : 931 Репутація : 395 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 42 Звідки : Киев
Тема: Re: Крем для гоління MAN KEY. Пт 15 Жовт 2021 - 14:03
крем суперский, умеют болгары делать крем для бритья, мне очень понравился, скользкий и не воздушный, как мне нравится :97:
Повідомлень : 717 Репутація : 67 Дата реєстрації : 20.06.2021 Вік : 47 Звідки : Киев
Тема: Re: Крем для гоління MAN KEY. Пт 15 Жовт 2021 - 16:12
О как, не заметил этой темы, а подгорало о нём написать)) Пользуюсь периодически с полгода кремом после бритья, а дочь бальзамом. Оба очень довольны качеством и эффектом. Немного лишний лично для меня ментол - как-то не освежает, а подпекает. И моя кожа, не любит когда его много. А так - очень пристойная косметика, да ещё за такие деньжищи))
stanislav-q Поставив вподобайку
stanislav-q Бувалий
Повідомлень : 393 Репутація : 12 Дата реєстрації : 29.06.2020 Звідки : Украина, Днепр
Тема: Re: Крем для гоління MAN KEY. Чт 21 Вер 2023 - 14:19
Думал делать обзор отдельной темой, а потом нашел уже существующую. Так что будет развернутый отзыв-дополнение:
Собственно попался на глаза этот бюджетный крем. Покупал его чисто ради теста - посмотреть, что оно такое. Оказался очень годный продукт, тем более за такие смешные деньги. 40-50 грн за 100мл (а в данный момент вообще 35 грн).
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Рабочие характеристики: внешне крем выглядит больше как крем для рук, нежели для бритья. На фотографиях слегка виден "перламутровый перелив", но в жизни это едва заметно. Я даже сначала подумал, что он безпомазковый - вязкий и плотный очень. Из ~4-5см. полосы получилось нужное количество плотной, влажной пены - такой, как я люблю. Взбилась быстро, как и другие хорошие крема (palmolive, nivea, wars). Скольжение супер. Даже когда визуально крема нет на лице, все равно остается скользкая пленка на несколько движений бритвой. Будь это не местный, дешевый продукт, а что-то загранично-экзотическое за ~10$, крем точно бы собрал множество поклонников среди местной аудитории. Ну, по крайней мере судя по результатам на моей коже.
Аромат: Приятный, ненавязчивый, очень напомнил крем wars sensetive, только раза в 3-4 тише. Вау эффекта точно ни у кого не вызовет, но и отторжение вряд-ли у кого-либо возникнет. Тут без вопросов.
Ментол: в составе указан, но в отзывах писали, что его там почти нет. У меня к нему сильная чувствительность в кремах/мылах, поэтому стараюсь избегать всего холодящего в средствах из категории "Для бритья". Но тут решил попробовать. Действительно, он вообще не холодит кожу. Единственный намек на ментол, который я почувствовал - это легкая прохлада в тех местах, где была пена, когда я смывал остатки холодной водой. Так что даже для тех, кто не может переносить ментол подойдет, не бойтесь - он там только в названии :)
Состояние кожи во время и после: Вот тут реально удивил крем. Если хоть где-то я повредил кожу во время бритья, то почти все средства (щелочные) начинают щипать кожу. Какие-то сильнее, какие-то слабее. С этим же кремом все супер - как будто ничего "агрессивного" на лице не присутствует. Он себя не проявил даже на поврежденных участках лица, где я ощущал пощипывания от воды... Чаще всего бывает наоборот - средство для бритья щиплет сильно, а вода еле-еле. Вообще из фаворитов в этом плане для меня ареффа, палмолив, стирлинг (примерно таким же эффектом обладают - не проявляют себя негативно на поврежденной коже). А вот шпайк, тобс, прорасо (ну и еще многие другие, всех не вспомню) - чувствовались очень сильно, поэтому дел с ними больше не имею... Но вот какого-то увлажнения ждать от него не стоит. Мою кожу особо не сушит, но и не увлажняет. В этом плане крем просто хороший. Без нареканий и вау-эффектов...
Вывод такой - попробовать точно стоит всем любителям "рабочих" кремов (вышеупомянутых нивей, палмоливов, варсов). Ведь это отличный продукт, который дешевле конкурентов и доступнее в плане покупки. Не смотрел, продается ли оффлайн в еве, по идее должен. Но можно заказать онлайн там или в мейк-апе. Я брал в еве за ~40 грн,
fill, m-2020, Александр 7676, Shave Master, Alfed, all75, Vlad_S і Поставили вподобайку