Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тема: Re: Через терни до зірок. Сб 18 Травень 2024 - 19:04
Оновив мило Арко.)) Мені здається, що це те мило, яке буде у мене завжди.
Спробував лезо КАІ. Не зрозумів його з першого разу. Міняв станки один за одним і якось воно мені здалося тупим. Що в Дрозді, що в Дротіку чи в 316 майже однаково неприємне гоління. В Дрозді відчуття, наче шаветкою голишся, але з тупим лезом. Був здивований голінням цим лезом в РР ГЧ 84. Якісне, комфортне, приємне гоління. Відчуття дивні, наче голишся тупим, якимось «круглим» лезом, яке все чисто голить.))) Це при тому, що лезо в голінні вже третій раз.
Після гоління наніс Олесін доглядовий крем. Шкіра після нього завжди вдячна!)
Ruslan, trimmer, fill, Романюк, vicbro, Sauvage, stanislav-q і Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тема: Re: Через терни до зірок. Ср 22 Травень 2024 - 6:15
Вчорашнє вечірнє гоління. Повернувся до проби гоління з небезпечними бритвами. Взяв німку з виборкою та розміром 5/8, якщо не помиляюсь. Ремінь поклав на стіл, як радили добрі люди і довів правкою. Тест на волосся бритва пройшла.
Поголився з гелем від @areffasoap Гель мені зайшов дуже! Ковзання на високому рівні, легко з ним працювати, приємний аромат. Без цього гелю, мабуть, моя ідея з небезпечними бритвами знову на довго завмерла б. Гель супер!
Поголився в дфс без добривок станком. Голився пів години, це для мене довго. Але без порізів. Враження, що трохи «натер» шкіру. Бритва наче і гостра та просить, щоб на неї натиснути. Зрозумів, що деяке натискання потрібне. Цією бритвою голитись зручніше ніж клином, вона легша, маневриніша. Спробував прямий хват, мені так на багато зручніше. В мене три різні бритви: маленька, середня і більша. Ця середня для новачків саме те.
Ruslan, fill, 2046, _yk_, Kitten911, ditrih_, Yura_ і Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Тема: Re: Через терни до зірок. Ср 22 Травень 2024 - 10:11
Я теж приблизно пів години голюся, це нормально.
WetShaver, ARTURIUS та Stormfild Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Тема: Re: Через терни до зірок. Нд 23 Черв 2024 - 5:32
Бритва: Блекленд Вектор Лайт Лезо: Погане Гель: від Олесі «Чудовий» Крем: від Олесі денний доглядовий.
Плита Лайт справді приємніша і комфортніша з лезом КАІ, але саме лезо мені зовсім не підходить. Обличчя в червоних крапках, що після стандартної плити, що після лайт.
Ruslan, fill, stanislav-q, _yk_, ditrih_, Nils, Yura_ і Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Тема: Re: Через терни до зірок. Чт 27 Черв 2024 - 7:35
Декілька голінь Вектором Лайт та лезом КАІ змінили мою думку про це лезо. Перші два рази лезо працює трохи жорстко, наступні рази голить справді лайтово. Вчора голився по темному і ні єдиної цяточки чи коцки.
_________________ Через терни до зірок!
Ruslan, ditrih_, Stormfild, mad_fish та Batman Поставили вподобайку
mad_fish Бувалий
Повідомлень : 205 Репутація : 10 Дата реєстрації : 24.11.2022 Звідки : Запоріжжя
Тема: Re: Через терни до зірок. Чт 27 Черв 2024 - 9:18
ARTURIUS пише:
Декілька голінь Вектором Лайт та лезом КАІ змінили мою думку про це лезо.
З Schick Proline плита лайт зовсім гарно як на мене