Лосьйон після гоління Dr. Jon's Propaganda Artisan Aftershave Tonic Propaganda - це аромат лосьйону після гоління, який входить до трьох ароматів серії
«Холодна війна» Dr. Jon's.
Опис виробникаНастав час викинути свої дитячі пластикові бритви і поголитися, як дорослий! І викиньте свої банки з хімічним засобами, час взяти пензлик і поголитися, ніби це 1955 рік! Нехай ноти ванілі, сандалового дерева, мандарина, пачулі та мускусу додадуть вам сміливості повстати проти поганого гоління!
Усі наші інгредієнти ретельно відбираються для досягнення бажаного ефекту: беремо троянду і алое за їх цілющі властивості, спирт як антисептик, гліцерин для зволоження, гамамеліс для заспокоєння та освіження шкіри, квасці для підтяжки шкіри та ментол для охолодження після гоління.
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]Більшість комерційних засобів для гоління або містять велику кількість хімічних речовин або просто є ароматизованими спиртовими розчинами, які сушать вашу шкіру, тоді як наші тоніки після гоління - це просто відмінні речі, які добре підходять саме вам.
Усі продукти Dr. Jon's 100% веганські та ніколи не тестувалися на тваринах.
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]Аромати в Aftershave PropagandaМускус
Пачулі
Сандалове дерево
Ваніль
Мандарин
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]Зроблено в: США
Контейнер: Скляна пляшка з коричневого скла та металевим корком
Розмір: 4 унції – 100 мл
Профіль аромату: солодкий і мускусний, цитрусові відтінки.
Складники: Alcohol, Witch Hazel, Rose Water, Fragrance, Aloe, Menthol, Alum (переклад - алкоголь, гамамеліс, рожева вода, аромат, алое, ментол, квасці).
Мої враженняДуже сподобалася етикетка та брендування в стилі "холодної війни". Дуже круто! Хороший дозатор, сам не витікає.
Ціна коливається від 17 до 22 дол, виробник ставить 19.99 дол.
Аромат лосьйону приємний з чудовою дією та відчуттям на шкірі. Запах з флакону різкий, з першого разу не розпізнав чим пахне, схоже на домашній “коньяк” з гвоздики та спирт, на шкірі розкривається зовсім по іншому, я більше чую солодкуватість. На моїй шкірі тримався 2 год, перші 30 хв був шлейф. Перше нанесення було на ніч – вранці ще було чути аромат на подушці. При нанесенні на шкіру після гоління не сильно пече, швидко висох, шкіра стала м’яка, зволожена, слідів блиску, жирності та стягнення не було. В цілому аромат важкий, густий, на осінь підходить.
Попри це після кожного нанесення моя шкіра ставала червона, було попікання та ін ознаки алергічної реакції. Тобто мені він не підійшов.
В цілому ароматом лишився задоволений, мускусний та інтенсивно чоловічий хоч і проявилася чутливість.