Повідомлень : 329 Репутація : 3 Дата реєстрації : 25.12.2023 Звідки : Винница
Тема: Re: Gillette Guard Пн 29 Квіт 2024 - 20:22
Wolfskin пише:
Хотів ще додати: у комплекті з цим індусом йде гель для гоління Жилетт у тревел версії - стіку. Так от, хоча я давно не купляв жилетівських гелів, але індійський гель від Жилет мене приємно здивував. По-перше, він за консистенцією навіть дуже густий, і по-друге: коли його взбиваєш на обличчі, утворюється тонка і дуже жирна піна (як у деяких безпінних засобів). За ковзними й зволожувальними властивостями дуже сподобався. Зроблений в Індії.
Нікому не зустрічався подібний гель більшого об'єму?
Цей дуже схожий,деякi розбiжностi по складовим незначнi Makeup
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1096 Репутація : 4 Дата реєстрації : 01.02.2022 Звідки : Київ
Тема: Re: Gillette Guard Вт 30 Квіт 2024 - 3:57
Може воно?
Wolfskin та Shave Master Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 685 Репутація : 10 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина
Cегодня заходил в местный маг, где покупал этот Жилетт. Его нет, раскупили. Все остальные кассетники из категории Одноразовые - на месте))). Да он самый дешёвый, но и наиболее интересный, на мой взгляд.
stanislav-q, CNPOMAHELL та Polosatiy Поставили вподобайку
Polosatiy Бувалий
Повідомлень : 329 Репутація : 3 Дата реєстрації : 25.12.2023 Звідки : Винница
Cегодня заходил в местный маг, где покупал этот Жилетт. Его нет, раскупили. Все остальные кассетники из категории Одноразовые - на месте))). Да он самый дешёвый, но и наиболее интересный, на мой взгляд.
Могу дать ссылку ,где я брал 25гр+доставка
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 685 Репутація : 10 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина