Повідомлень : 513 Репутація : 67 Дата реєстрації : 10.10.2019 Звідки : Рівне
Тема: Відмовте від покупки Ср 13 Лип 2022 - 20:16
Пропоную нову тему тему для розмов: "Відмовте від покупки" . Якщо в когось є бажання щось придбати, але має певні сумніви, пишіть тут, а інші учасники вносять свої контраргументи , чому цього робити не варто
Ruslan Поставив вподобайку
Віталіk Постоялець
Повідомлень : 840 Репутація : 74 Дата реєстрації : 03.07.2020 Вік : 42 Звідки : Львів
Давно дивлюся на Abbate Y La Mantia, спершу хотів кроком, потім вулкано, також подобається монет. Не знаю чому хочеться, маю багато інших де подобається аромат і догляд але кортить.
Ruslan та Янеж Поставили вподобайку
Янеж Постоялець
Я би не став. Реально дорого. За таку ціну максимум Варесіно. воно хоч тверде і вистачить надовше. 1000 грн за шайбу 🤯 + склад компонентів не вражає, моя скромна думка-переоцінено надто
Ruslan, staseg та Kitten911 Поставили вподобайку
STEEL Постоялець
Повідомлень : 736 Репутація : 456 Дата реєстрації : 22.11.2017 Вік : 33 Звідки : Николаев / Одесса
Abbate Y La Mantia производит Tcheon Fung Sing. Не скажу что это плохо, но мыло у них явно не из дорогого сегмента. Крепкий середняк, тот же Figaro к примеру. Я бы не стал платить такие деньги точно. Мыло должно быть хорошее, но не более, пестрая упаковка и за всё это короче слишком дорого выходит.
Ruslan, Віталіk та Kitten911 Поставили вподобайку
Янеж Постоялець
Хотілося б придбати мило Stirling на пробу. Є певні сумніви. можна купити банку Phoenix artisan, і ще залишиться трохи. Або придбати комплект мило + лосьйон, за ті самі гроші, від Areffa...
Ruslan та Віталіk Поставили вподобайку
Віталіk Постоялець
Повідомлень : 840 Репутація : 74 Дата реєстрації : 03.07.2020 Вік : 42 Звідки : Львів
Хотілося б придбати мило Stirling на пробу. Є певні сумніви. можна купити банку Phoenix artisan, і ще залишиться трохи. Або придбати комплект мило + лосьйон, за ті самі гроші, від Areffa...
Купуй комплект від Алєсі. По-перше - дуже гарне мило з чудовими характеристиками (лосьон не пробував). По-друге - підтримаєш українського виробника.
Янеж та Віталіk Поставили вподобайку
Сэм Постоялець
Повідомлень : 931 Репутація : 395 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 42 Звідки : Киев
Бери Стирлинг даже не думай, мыло на высшем уровне как по уходовым так и по ТТХ
Янеж, egoist, Kitten911 та ditrih_ Поставили вподобайку
STEEL Постоялець
Повідомлень : 736 Репутація : 456 Дата реєстрації : 22.11.2017 Вік : 33 Звідки : Николаев / Одесса
давайте введем правило: от покупок мыла Алеси здесь нельзя отговаривать :D лично я от него в восторге
Чесне слово, підтримую. Взагалі її мило Топ, просто я особисто ще не користувався стірлінгом. феніксами вже награвся. Новий комплект від Олесі також дуже манить, хоч і від Горинича в захваті.
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Давно дивлюся на Abbate Y La Mantia, спершу хотів кроком, потім вулкано, також подобається монет. Не знаю чому хочеться, маю багато інших де подобається аромат і догляд але кортить.
Я не знаю як відговорити, але в мене є мило від аббатів. Воно реально для мене неперевершене.)))
_________________ Через терни до зірок!
Янеж та ditrih_ Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Друзі! Всі мильно-рильні засоби працюють, плюс/мінус, однаково. Якщо є мило від пані Олесі, то нічого не потрібно, в її милі всі ТТХ класні, питання тілики до ароматів, але то індивідуально
Янеж, Qwertyus, Kitten911 та ditrih_ Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Друзі! Всі мильно-рильні засоби працюють, плюс/мінус, однаково. Якщо є мило від пані Олесі, то нічого не потрібно, в її милі всі ТТХ класні, питання тілики до ароматів, але то індивідуально
О! Аббати це Олесіне мило, тільки з класним ароматом та значно дороще.)))