Men Rock Double Edge Razor це самостійна бритва чи копія r89?
3 користувачів
Автор
Повідомлення
Мирослав Новачок
Тема: Men Rock Double Edge Razor це самостійна бритва чи копія r89? Нд 25 Вер 2022 - 11:12
Я маю бритву мен рок, та чув що це клон р 89 ,чи правда це і на скільки вона схожа з оригіналом,чи може навіть краще за оригінал?
Мирослав Поставив вподобайку
trimmer Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1594 Репутація : 275 Дата реєстрації : 02.12.2017 Звідки : Запорожье
Тема: Re: Men Rock Double Edge Razor це самостійна бритва чи копія r89? Нд 25 Вер 2022 - 12:02
Попросите модераторов перенести сообщения из одноимённой темы, которую вы разместили не в том разделе. А насчёт бритвы, я лично не слышал, чтобы у кого-то из форумчан она была. Фото станка выложите, тогда можно будет что-то сказать.
wakidzasi Бувалий
Повідомлень : 101 Репутація : 10 Дата реєстрації : 21.03.2020 Звідки : Волынь
Тема: Re: Men Rock Double Edge Razor це самостійна бритва чи копія r89? Нд 25 Вер 2022 - 16:46
trimmer пише:
Попросите модераторов перенести сообщения из одноимённой темы, которую вы разместили не в том разделе. А насчёт бритвы, я лично не слышал, чтобы у кого-то из форумчан она была. Фото станка выложите, тогда можно будет что-то сказать.
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Судя по этим фото - довольно качественный клон 89й с гордой надписью Menrock London на крышке. Насчет Лондона и Англии как страны изготовления терзают смутные подозрения. Лично мне 89 не подходит - побриться могу , но бритье будет без кайфа. Но у меня есть тысячи оппонентов, которым 89 зашла.
trimmer та Wolfskin Поставили вподобайку
qwest поставив(ла) "Не подобається"
Men Rock Double Edge Razor це самостійна бритва чи копія r89?