Вітаю друзі! Хочу відкрити цим SOTD новий місяць в голінні нашого Форуму. Пропоную зробити його тематичним, присв‘яченим нашим артизанам та українським виробникам засобів та інструментів для гоління! Підтримаємо відчизняного виробника!
Моє ранкове гоління Razor: Blackland Vector Blade: Feather Pro Super (4) Pre-Shave: Areffa Soap More Thane Ritual Lather: Areffa Soap КРЕМ-ГЕЛЬ НР6.0 Aftershave: Zaharov Farmacista
Саме цей крем для гоління дав мені чудовий захист шкіри від над агресивної зв‘язки бритва-лезо! Вийшло чисте, приємне гоління.
Цей крем для мене типу щоб я взяв для гоління в одному екземплярі, в нього все відмінно, він дуже слизький, захист перевищує ну дуже багато мил /кремів.
Янеж та Qwertyus Поставили вподобайку
kov1963 Частий гість
Повідомлень : 56 Репутація : -19 Дата реєстрації : 19.05.2018 Звідки : Харьков
Мої вітання колеги! Ранкове недільне гоління! Мило від Дениса має аромат шоколаду, чогось деревного та густого, але аромат спокійний, осінній. Що до відчуттів - ковзання прекрасне, піна чудова збивав на обличчі, в міру жирненька. Дякую ще раз Денис! Леза USTA дуже подобаються в Рокка, мені достатньо цієї агресії в повній мірі. Крем Acqua di Parma Barbiere це подаруночок камрада пана Сергія , супер-дякую, прекрасні зволожуючі та заспокійливі, не залишає блиску. Парфюм Dagger відкривається нотами ветівера, пачулі, лаванди, мускуса та амбри круто заряджає на позитив в цю осінню пору!
Minelay, WetShaver, Denisus, Олександр Тернавский, Юрий, kruv, Акулов і Поставили вподобайку
Ігор Стетхем Бувалий
Повідомлень : 324 Репутація : 18 Дата реєстрації : 03.06.2021 Звідки : Біла Церква
Razor: Mühle R41 Blade: Gillette C King Lather: Martin de candre Fougere Aftershave: Acqua di Parma Colonia Pura Balsamo
Вийшло відмінно, не дивлячись на осінь захотів свіжості. Всі аромати літні. Мило для мене зараз найкраще, все декілька тижнів лише ним користуюся бо гарно пахне, дуже легко збити піну, шкіра відразу після гоління ніжна, не стянута, не суха. Бальзам Acqua di Parma шикарний, швидко всмоктується, не жирнить шкіру, аромат тримає до 1 год. Лезо було останнє в пачці :( разом з Muhle R41 для мене найкраща зв'язка. Нові купляти не буду.
WetShaver, Denisus, Олександр Тернавский, Юрий, kruv, Alsko, stinger і Поставили вподобайку
Ігор Стетхем Бувалий
Повідомлень : 324 Репутація : 18 Дата реєстрації : 03.06.2021 Звідки : Біла Церква
Тема: SOTD 10.11.2022 Чт 10 Лист 2022 - 16:12
Вітаю друзі! Вчора голився вранці в один прохід , але сьогодні приїхавши з роботи вирішив ще разок, так як маю виїздити на роботу завтра о 6.30 і невпевнений що не вимкнуть світло з ночі на ранок через отих клятих москалів! Почну з мила, а саме Дениса ( Denisus) Big Pig, бездоганне в повній мірі, жирове, взбивав на обличчі, це була помилка так як піна була скрізь, мабудь того що я взяв вистачило б на два гоління то точно. Аромат важко описати але я спробую: з банки пахне ніби пачулі, лимон, горіх, при гоління відчувається кедр, лаванда та щось ніби сире шкіряне з легким ретро та цедрою. Леза Dorco Platinum В’етнам, трішки потягували в Рокка,загалом відчуття не сподобалися, можливо діло в тому що голюся після вчорашнього гоління, але ні коцок ні порізів не залишили, спробую дати їм ще декілька шансів, що цікаво гострі. Хочу спробувати ще червоні Корейські. Лосьон Табак це як засіб який завжди повинен бути під рукою, мені подобається і аромат і те як він заспокоює та матує любі непорозуміння в роботі пари лезо/станок. Помазок непоганий , але хочу ще спробувати з барсуком саме мило від Дениса але всі барсуки роздарував та продав, тепер є ціль придбати. Доречі…. велике дякую Артуру саме за подарунок цього мила та можливість його спробувати. Парфюм - Амуаж Інтерлюд коротенько опишу але то вже на ранок його доля))) Важливо, що він не звучить ретро, але й попереду свого часу не біжить, у ньому взагалі нема авангарду. Це чудовий люкс, нішевості в ньому мало, просто тому, що він зроблений дуже акуратно та віртуозно, чого тільки варті в складі уд, пачулі, шкіра, ладан, сандал та амбра. І так, звучить дуже довго але коректно, головне не переборщити так як аромат спецефічний та на любителя, сам використав трохи більше чим пів пляшки за 10 років. Слава Україні! Всім бажаю чистого гоління та прибуде з вами густа піна![Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
WetShaver, Denisus, Олександр Тернавский, Юрий, kruv, Акулов, stinger і Поставили вподобайку
Ігор Стетхем Бувалий
Тема: SOTD 12.11.22 Сб 12 Лист 2022 - 10:54
Привіт всім! [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Ранкове гоління 12.11.22 Вирішив взяти цього разу станок Qshave регульований, позиція 5 мені з лезами Спутнік доволі гарно голить. Щодо мила АЕ, ттх та аромат( шкіра,табак,ветівер,шафран,перець,спеції ) залишають приємні відчуття . Лосьон Флойд Ментоладо Вігороссо - доглядові одні з найкращих, аромат не всім заходить, але як на мене то він має бути в кожного, це як квиток в світ ВКБ. Помазок Ево крута синта, дуже збалансований. Парфюмич Montale Wild Aoud асоціюється з старою іконкою з дерева Агар парфумерного неофіта. Уд не з трояндою, а з геранню, від нього віє містикою, історіями часів, коли торговці на вітрильниках відкривали нові континенти. Листя тютюну тільки з'явилося в Європі, їхнє куріння могло бути свідченням зв'язку з Сатаною, а сам тютюновий дух міг бути доказом угоди з дияволом для святої інквізиції. А тут ще амбра, пачули і явний агар… дуже, дуже гріховний запах. Єретик, який знає про іншу правду та інше життя….. оце я нафантазував)) Слава Україні! Слава ЗСУ!
Ruslan, Prometheus, WetShaver, Denisus, Олександр Тернавский, Юрий, kruv і Поставили вподобайку
Олександр Тернавский Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1987 Репутація : 1379 Дата реєстрації : 09.02.2018 Вік : 63 Звідки : планета Земля - Мир
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Станок: Gillette Super Speed Flare Tip 1966; Помазок: Semogue SOC boar; Мило: Martin de Candre “Fougere”; Лосьйон: Alpa 378.
Ruslan, Denisus, Юрий, Alsko, Романюк, Акулов, Янеж і Поставили вподобайку
Ігор Стетхем Бувалий
Тема: SOTD 14.11.2022 Пн 14 Лист 2022 - 10:07
Доброго всім ранку! Коротенько про ранкове гоління. Почну з мила Cella, вперше спробував, сподобалось, аромат мигдальний, схожий на марципан, піна вибухова, в роботі прекрасне, ковзання та після ковзання на висоті. Dorco лезо червона пачка доволі гостре, щось між Фізер та Насет, в Рокка гарно відпрацювали. Лосьон Аббат Monet по аромату водяна Лілія, доглядові бездоганні. Парфюм Prada Luna один із улюблених парфумів. Лаванда, шавлія, м'ята. Легко, чисто, спортивно.[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
WetShaver, Denisus, Юрий, Alsko, Акулов, Янеж, 2046 і Поставили вподобайку
Caonima Постоялець
Повідомлень : 574 Репутація : 15 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]. Razor: Merkur Progress Long; Blade: Personna USA (100);. Pre-shafe cream, Lather, Aftershave lotion-balm - Areffa Soap. Місячна підтримка вітчизняного виробника.
Ruslan, WetShaver, Denisus, Олександр Тернавский, Alsko, Романюк, Акулов і Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Вітаю шановні! Останній осінній місяць скінчився і можна підбити підсумок по переможцю кращого SOTD місяця Листопад. Аналізуючи попередні три місяці проведення конкурсу і вибору Переможця маємо деякі зміни в виборі Переможця. А саме, для більш об'єктивного вибору кращого SOTD місяця проведемо додаткове голосування між трьома претендентами, які набрали найбільшу кількість вподобайок. Таким чином вибір буде більш об'єктивним та свідомим в порівнянні естетики фотографії та опису набору інструментів та засобів для гоління. Нагадаю, SOTD - це не тільки гарне та естетично оформлене фото, а й опис вражень від самого гоління для досвіду форумчан!
Нижче викладено три SOTD, який з них набере більшу кількість на протязі трьох днів, той і буде переможцем!
Друзі, напишіть в коментарі, чим саме вам сподобався той чи інший SOTD.
Бажаю перемоги кожному учаснику! Кожен SОTD чудовий та крутий!
Останній раз редагувалося: ARTURIUS (Чт 1 Груд 2022 - 23:55), всього регувалося 1 раз(-и)