Повідомлень : 25 Репутація : 0 Дата реєстрації : 06.11.2022 Вік : 41 Звідки : Покровськ
Тема: Re: Перший раз Пн 4 Груд 2023 - 13:29
fill пише:
З олійок можу порадити мою улюблену The Bluebeards Revenge (є майже скрізь) і Pearl Man (можна купити на Грейсі). А взагалі тут без обмежень - мені ще не траплялися відверто погані олійки.
Бальзами з хорошими загоювальними властивостями я вже згадував: PREP (саме той, що після гоління, не той що універсальний) і Weleda. І знову ж, цим все не обмежується. Можна взяти той же Proraso (з бальзамами в них явно краще, ніж з пре-шейвами). Або ж Floid (мені сподобався Vetiver Splash, але й цитрусовий ок, просто аромат простіший). Та навіть крем після гоління ARKO sensitive цілком притомний, щоправда жирнуватий.
Єдине що, звертай увагу, щоб бальзам був безспиртовий. У мене був спиртовий Nivea. Він ок, але спирт зараз, взимку, буде зайвим.
Тобто,якщо з засобами до/для голвнння я більш менш вас зромувів. То не зовсім розумію чому всі так радять використовувати саме ереми та бальзами. Якщо лосьон не спиртовий, то виходить він чимось гірший?
Олександер Новачок
Повідомлень : 25 Репутація : 0 Дата реєстрації : 06.11.2022 Вік : 41 Звідки : Покровськ
Тема: Re: Перший раз Пн 4 Груд 2023 - 13:30
all75 пише:
Ну, если Gillette Silver и BIC не срезают щетину, то она очень жесткая. А что за бритва/бритвы?
Meuhle R89
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Тема: Re: Перший раз Пн 4 Груд 2023 - 13:57
Олександер пише:
Тобто,якщо з засобами до/для голвнння я більш менш вас зромувів. То не зовсім розумію чому всі так радять використовувати саме ереми та бальзами. Якщо лосьон не спиртовий, то виходить він чимось гірший?
Лосьйон - він як правило спиртовий. Щоправда, дійсно не в усіх 100% випадків. Але таке трапляється рідше. Тому, коли говорять про лосьйон, мають на увазі, що він спиртовий. Безспиртовими скоріше бувають тоніки.
Лосьйон - це перша стадія обробки. Це - лікування. Він дезінфікує шкіру, припікає ранки. Це все завдяки спирту. А спирт має властивість підсушувати шкіру.
От тоді, щоб нівелювати дію спирту, переходять до другої стадії - догляд. Тобто, наносять бальзами, креми, щоб шкіру заспокоїти, зволожити, підживити, тонізувати.
Безспиртовий лосьйон точно не є гіршим за спиртовий. Він просто інший. Але все одно, зайвий догляд шкірі буде не зайвим.
staseg, ditrih_, Yura_, all75, CNPOMAHELL та Oleg0 Поставили вподобайку
Олександер Новачок
Тема: Re: Перший раз Пн 4 Груд 2023 - 14:06
all75 пише:
Волосся починає відростати через добу і збільшується запалення шкіри? Схоже на вросше волосся.
Теж думав про це. Але ж не може все волосся бути вросшим!
Kitten911 Поставив вподобайку
Олександер Новачок
Тема: Re: Перший раз Вт 30 Січ 2024 - 19:46
Спробував олійку The Bluebeard Ravange. Так це дійсно інше гоління. Використував її пару разів, можливо зарано робити висновнки, назвати гоління ідеальним не можу, але й немає такого жахіття як раніше. Дакую за пораду fill.
fill, Изотовец, stanislav-q, Kitten911 та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Тема: Re: Перший раз Ср 31 Січ 2024 - 10:41
Олександер пише:
Спробував олійку The Bluebeard Ravange. Так це дійсно інше гоління. Використував її пару разів, можливо зарано робити висновнки, назвати гоління ідеальним не можу, але й немає такого жахіття як раніше. Дакую за пораду fill.