Treet Corporation Ltd. - одна з найстаріших і найбільших бізнес-груп Пакистану. Засновник, сер Сайєд Маратіб Алі, почав торгово-промисловий бізнес майже сторіччя тому. Він продовжував розширюватися і запроваджувати нововведення. Вони пишаються суворою політикою якості та видатним контролем. Все це для того, щоб дати вам лезо, про покупку якого ви не пошкодуєте.
Опис виробника: Леза Treet Falcon із вуглецевої сталі названі на честь хижого птаха, вони плавно і легко ковзають по обличчю, гострі, коли це необхідно, з балансом точності та довговічності – ідеальне поєднання агресивності та м'якості. Разом з цим, Treet Falcon мають тефлонове покриття, нанесене гальванічним способом, завдяки чому лезо делікатно стикається зі шкірою, забезпечуючи чисте зрізання волосся з мінімальними ризиками для епітелію. ПРИМІТКА! Леза виготовлені з вуглецевої сталі, схильної до корозії під впливом води та вологого повітря. Якщо залишити їх у вологому середовищі, вони заіржавіють. Після миття не протирати, щоб не пошкодити покриття.
Treet Falcon випускаються у картонній упаковці у кількості 10 штук. Кожне обгорнуте у два конвертика - білий невощений, та розфарбований, з усіма належними написами.
Особисті враження: Лезо гостре. Мені здається, що це саме гостре лезо серед усіх лез Treet, що я пробував. Проте і подразнень після себе лезо не залишило (звісно на бритву я не давив). Й хоча Treet Falcon доволі впевнено зрізало щетину, воно виявилось не на стільки гострим, як я люблю. До моїх фаворитів трошечки не дотягує. Ще один плюс - на лезі немає клею, тож у шаветку воно стає без жодних запитань. А враховуючи копійчану вартість леза - десь три гривні, це дуже непоганий вибір для щоденного гоління. Лезо тестував у шаветі [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] з милом [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Alter ego, fill, Акулов, stanislav-q, _yk_, m-2020, Александр 7676 і Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
По відчуттям як би їх порівняли відносно Gillette SB ?
Особисто мені важко порівняти - я не любитель джиллеттівських лез, а власне GSB у мене були дуже-дуже давно. Руслан голиться шаветкою - тут може бути інше відчуття.
Тож або чекати, хто ще спробує і розкаже, або пробувати самому :-)
Але якщо взагалі, то відчуття різняться у порівнянні з будь-яким лезом з нержавійки
hlopets та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Лезвия очень понравились. Они имеют мягкий рез, ими даже порой не боишься надавить на кожу. Цена у них не высокая, по случаю купил 100 штук в greys. Нужно брать во внимание то, что они из углеродистой стали и сильнее подверженны коррозии. Применял в шаветке и 2-х станках. Результат всегда одинаковый: мягко, чисто, комфортно. По моим ощущениям особо долго они не живут, но и стоят не то чтоб дорого (в районе 26 грн за пачку на 10 лезвий на момент написания этого поста, но можно и дешевле, если купить сразу 200). Рекомендую по возможности к ознакомлению
Ruslan, trimmer, WetShaver, fill, vicbro, Александр 7676, Viktor Syvenkyy і Поставили вподобайку