Повідомлень : 437 Репутація : 16 Дата реєстрації : 31.08.2019 Звідки : Київ
Тема: Соло_shave блокнот Чт 5 Січ 2023 - 8:21
Вітаю,вирішив і собі голярські нотатки,отже чекайте наповнення )
Ruslan, trimmer, fill та Акулов Поставили вподобайку
Соло Бувалий
Тема: Re: Соло_shave блокнот Чт 5 Січ 2023 - 8:30
Поки не жахнув новий SOTD,трохи старих,але не менш цікавих висновків буду постити тут,отже
Власне SOTD 03.12.2022 Rocca R94 Feather 🪶 Abbate Krokos Simpson T3 Areffa Autumn Rhapsody Nivea Срібний захист
Топові продукти,Abbate і звичайно Nivea ! Якщо серйозно мило дуже незвичне, аромат натуральний шафран, консистенція вершкового масла та піна кольору ручки Т3. А коробка то кайф,ти тримаєш безперечно топовий продукт,зроблений для людей. Піна як штукатурка,води багато не треба,до двох проходів кайфу додав ще один, внутрішній Рабінович хотів використати усю піну,ще на пику намастив,поки мив інструмент. АШ - як завжди виручає пані Олеся,стабільно і якісно Нівея виявилась достатньо непоганим продуктом! І аромат і тхх,намастився і виявилось,що коли виходиш на мороз це зовсім не лишня процедура,тому беру свої слова назад про купу засобів. Лезо на 4 голінні фізером починає давати слабину,але ще впевнено працює.
Ruslan, fill, Акулов, Віталіk, _yk_, ARTURIUS та Yura_ Поставили вподобайку
Соло Бувалий
Тема: Re: Соло_shave блокнот Чт 5 Січ 2023 - 8:34
SOTD 13.11.2022 Razorock Mamba 53 Feather 🪶 Proraso White Pre Tobs Rose Simpson T3 Myrsol Metilsol
Коротко, можливо. Люблю я ті Разороки,ну прям дуже. А Мамби ніколи не було,виправив. Кажуть м'який станок,так і є,але ви ж знаєте,що для мене фізер показник. І тут це працює. Мабуть 70тка мамба була б цікавішою в цьому плані.(Ні,у камрада 70тка,один хрін). Але комфортно,собака,дуже. І знімає і м'якенько , проте зараз можу сказати,що мені не вистачило єфективності.Про кут. Якщо ви хочете отримати від Мамби агресивний станок,шляхом зміни кута нічого не вийде,він стає неконтрольованим і вас поріже. По комфорту / єфективності Лупо алюміній краще набагато. Крем у пакетику гарно пахне розою,такою молоденькою. Аромат на мою думку тухне в чаші,і стає менш концентрованим. Піна чудова,пружна,як у молодої сідниці,тхх дуже високі у всьому проміжку процесу гоління,однозначно рекомендую. АШ камфора,облився,швидко сохне шкіру трохи матує,дарує захист під час холодної погоди. Висновок - на прикладі Мамби,Лупо Ал. та інших, я вирішив для себе,мабуть все таки краще м'який станок з гострим лезом ніж навпаки агресивний із м'яким. Звичайно це імхушечка. Ось така справа
Сьогодні гоління 07.01.2023) Yaqi Excalibur Bamboo Razorock Schick Simpson T3 TOBS tobacco leaf Reuzel
Отже це моє друге пришестя до Yaqi Excalibur ,перше було десь півроку тому з лезом Kai. SE бритва то інша система координат,яка може привести до інших,більш дорогих продуктів,але не про це зараз. Саме з цим лезом бритва не така агресивна,як із Kai,бо лезо шик збалансоване на 'середину',і підійде мабуть широкому колу споживачів. Бритва досить цікава,у розрізі,а що із SE ще можна взяти за менше 10$. Голить чисто,але з цим лезом за 3 проходи,із Каі 2 проходи.Бритва інформативна,керована,зрозуміла,залазить у складні для звичайної бритви частини обличчя.Моя особиста думка про неї,це те,що для розуміння SE станка вона варта уваги,набити руку,відчути характер гоління безперечно ви зможете. Мило,не тверде,більше це крем-мило,має гарний чоловічий аромат,швидко генерується у піну,ковзання високе, післяковзання могло бути і краще. Reuzel як завжди на висоті,працює дуже гарно!