Я бы сюда еще фиалку и ландыш добавил, а так подборочка топчик!
Акулов, _yk_, Nils та Юрий_М Поставили вподобайку
fran.ivan.ua Бувалий
Повідомлень : 272 Репутація : 11 Дата реєстрації : 30.08.2021 Звідки : Золотоноша
Тема: Re: Лютий 2023 Пт 3 Лют 2023 - 2:49
Сергій Акулов пише:
fran.ivan.ua пише:
Ви про Альпу 378?)
Так, в першу чергу про "378" :D
А я кайфую від Альпи 378) Tabac відпочиває) Квіти, трави, трохи спецій, ментол, гній, ферма...) Комплекс ароматів, який повертає в дитинство) Доглядові властивості — вищий клас! І це я навіть не казав про ціну) Покажіть мені лосьйон за 50-60 гривень) Ще б він у вільному доступі продавався як Nivea, Gillette i Old Spice — ціни б йому не було. Та і так нема) ТОП!
Акулов, stanislav-q, _yk_, ARTURIUS, Kitten911 та Юрий_М Поставили вподобайку
Prometheus Постоялець
Повідомлень : 518 Репутація : 265 Дата реєстрації : 13.11.2017 Вік : 49 Звідки : м.Станіслав. (м.Станіславів, м.Івано-Франківськ,Івано-Мєнтовськ, г.Ивано-Франковск, франік, місто)
Тема: Re: Лютий 2023 Пт 3 Лют 2023 - 9:37
Бритвоманам явно нужен, душ из лосьона после бритья)
Акулов, krikka, _yk_, Shave Master, Kitten911 та pristav22 Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Тема: Re: Лютий 2023 Пт 3 Лют 2023 - 10:46
fran.ivan.ua пише:
Сергій Акулов пише:
fran.ivan.ua пише:
Ви про Альпу 378?)
Так, в першу чергу про "378" :D
А я кайфую від Альпи 378) Tabac відпочиває) Квіти, трави, трохи спецій, ментол, гній, ферма...) Комплекс ароматів, який повертає в дитинство) Доглядові властивості — вищий клас! І це я навіть не казав про ціну) Покажіть мені лосьйон за 50-60 гривень) Ще б він у вільному доступі продавався як Nivea, Gillette i Old Spice — ціни б йому не було. Та і так нема) ТОП!
По поводу 378 согласен с каждым словом, и аромат и уходовые просто топ, о цене я вообще молчу...
trimmer, Акулов, _yk_ та fran.ivan.ua Поставили вподобайку
Акулов Бувалий
Повідомлень : 479 Репутація : 519 Дата реєстрації : 31.07.2018 Звідки : Харків
Тема: Re: Лютий 2023 Пт 3 Лют 2023 - 12:10
fran.ivan.ua пише:
Комплекс ароматів, який повертає в дитинство)
Так, 378 повертає в дитинство :) - асоціація: жіночій відділ перукарні :cyclops: Різні ми всі :97: А от FOUGERE одеколон повертає в дитинство: чоловічій відділ перукарні :cheers:
trimmer, _yk_ та Kitten911 Поставили вподобайку
Олександр Тернавский Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1987 Репутація : 1379 Дата реєстрації : 09.02.2018 Вік : 63 Звідки : планета Земля - Мир
Повідомлень : 205 Репутація : 10 Дата реєстрації : 24.11.2022 Звідки : Запоріжжя
Тема: Re: Лютий 2023 Пн 6 Лют 2023 - 10:25
Олександр Тернавский пише:
SHIELD Ti
Когда ждать обзор?
Олександр Тернавский Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1987 Репутація : 1379 Дата реєстрації : 09.02.2018 Вік : 63 Звідки : планета Земля - Мир
Тема: Re: Лютий 2023 Пн 6 Лют 2023 - 10:50
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання], даже не знаю. Агрессивность не моя. Где то на 1.0 выше ROCCA, не переделанного, как у меня. С мягким лезвием Дерби премиум тяжёлый ход по коже. Попробую поострее. Исполнение хорошее.
mad_fish Поставив вподобайку
Windigo Постоялець
Повідомлень : 804 Репутація : 22 Дата реєстрації : 10.11.2022 Звідки : Кривий Ріг
Какой интересный набор. Даже не слышал раньше об Alpa. Начал изучать -- это же просто "кладезь" фужерных ароматов. Загорелся приобрести, но не знаю, с какого начать. Как почитаешь -- все хороши. Но мне бы такой, чтобы меньше сладости, а больше древесности, мха и травы. И желательно без ментола. В этом плане очень Myrsol "Agua Balsámica" понравился. Там прямо лето, луг, вечер жаркого дня обволакивающий. Если у Alpa есть нечто похожее -- буду очень благодарен за подсказку)
Акулов Поставив вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Какой интересный набор. Даже не слышал раньше об Alpa. Начал изучать -- это же просто "кладезь" фужерных ароматов. Загорелся приобрести, но не знаю, с какого начать. Как почитаешь -- все хороши. Но мне бы такой, чтобы меньше сладости, а больше древесности, мха и травы. И желательно без ментола. В этом плане очень Myrsol "Agua Balsámica" понравился. Там прямо лето, луг, вечер жаркого дня обволакивающий. Если у Alpa есть нечто похожее -- буду очень благодарен за подсказку)
Тоже аква бальзамика очень нравится, но у Альпы нет такого даже близко к сожалению. Начинайте с 378 хороший такой фужер, и травы и мхи есть и сладости нет. Ещё фиалка мне понравилась, цветочные диколоны у Альпы очень натурально звучат.
Акулов та krikka Поставили вподобайку
_yk_ Бувалий
Повідомлень : 103 Репутація : 9 Дата реєстрації : 05.09.2020 Вік : 53 Звідки : Чорноморськ
Тема: Re: Лютий 2023 Вт 14 Лют 2023 - 11:57
Друзі! Про цю бритву я прочитав детальний опис у гілці [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]. Цілком згоден з форумчанами, які описали всі її тонкощі. Від себе додам, вона дуже легка, в порівнянні з моїми rockwell 6s та GC.84P. Перші враження дуже позитивні.
Акулов та Windigo Поставили вподобайку
Акулов Бувалий
Повідомлень : 479 Репутація : 519 Дата реєстрації : 31.07.2018 Звідки : Харків
Тема: Re: Лютий 2023 Вт 14 Лют 2023 - 12:23
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання], Тілько FOUGERE одеколон :cheers: :97:
krikka та Windigo Поставили вподобайку
Windigo Постоялець
Повідомлень : 804 Репутація : 22 Дата реєстрації : 10.11.2022 Звідки : Кривий Ріг
Тема: Re: Лютий 2023 Вт 14 Лют 2023 - 12:25
_yk_ пише:
Друзі! Про цю бритву я прочитав детальний опис у гілці [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]. Цілком згоден з форумчанами, які описали всі її тонкощі. Від себе додам, вона дуже легка, в порівнянні з моїми rockwell 6s та GC.84P. Перші враження дуже позитивні.
Скажіть як результ приблизно? Скільки Ви дасте бритві по шкалі від 1 до 10? Десь 5 чи 5,5 буде? Я особисто перестав маятися міфом про BBS. Через 24 години після гоління я вже недостатьнь чисто поголений для ретельного огляду. А те ,що такого огляду ніколи не буде, це певно деталь особистого божевілля. У будь якому випадку ,десь між 18 і 24 годинами, вчорашнє найближче минуле гоління вже залишається вчорашнім. І настав час знову поголитися, якщо я хочу знову пройти цей уявний тест, який мені насправді зовсім не потрібний ,тому що він УЯВНИЙ.
Акулов, stanislav-q та Yura_ Поставили вподобайку
_yk_ Бувалий
Повідомлень : 103 Репутація : 9 Дата реєстрації : 05.09.2020 Вік : 53 Звідки : Чорноморськ
Тема: Re: Лютий 2023 Вт 14 Лют 2023 - 13:41
Windigo
У голінні три роки. Знайомлюсь з бритвами. Пробую тільки бритви з нержавіючої сталі. Цій бритві дам 9 по десятибальній шкалі, мені дуже сподобалась. За рахунок розміру і ваги бритва дуже маневрена. Але на смак всі олівці різні, у Вас можуть бути зовсім інші відчуття.
Акулов та Windigo Поставили вподобайку
Windigo Постоялець
Тема: Re: Лютий 2023 Вт 14 Лют 2023 - 13:57
_yk_ пише:
Windigo
У голінні три роки. Знайомлюсь з бритвами. Пробую тільки бритви з нержавіючої сталі. Цій бритві дам 9 по десятибальній шкалі, мені дуже сподобалась. За рахунок розміру і ваги бритва дуже маневрена. Але на смак всі олівці різні, у Вас можуть бути зовсім інші відчуття.
Да я перестав маятися в погоні за уявним ідеалом. Що подобаеться, те і беру. Цей зацікавив мене Джагер. Колись мали піти після роботи в ресторан. Отримав на ранок щось схоже на BBS, а от в 19:00 приблизно на час прибуття в ресторан вже був їжачок як проти росту провести рукою наче чимось на зразок Feather Popular голився. З тих пір головне лише щоб бритва маневрена як Олд була з малими габаритами голови, і агресія від середньої приблизно і вище. Все одно на вечір одне і теж. Ну і як Олди з Джемами щоб до шкіри підходили без бритвенного опіку і тд. І таким чином ще не разу не прогадав. Як іншим поглядом на них подивився, то і суть всієї філософії ВКБ для мене змінилася. Бритва під настрій, а не за результатом міфічним.