Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Тема: Wolfman razor Пн 27 Лют 2023 - 10:40
Вітаю, друзі! По проханню адміністрації створюю тему по бритвам від Wolfman.
Про компанію. З січня 2015 року бритви Wolfman виробляються на заводі JD CNC Machining в Альберті, Канада. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Кожна деталь точно виточується з цільного матеріалу, а потім обробляється вручну. На думку клієнтів, у результаті отримали одні з найкрасивіших бритв на ринку. Дуже важливими є як продуктивність, так і обробка, а також можливість індивідуального замовлення.
Бритви виготовлені з нержавіючої сталі 316L з численними опціями, включаючи різну обробку, зазори між лезами, довжину ручки та порожнисті ручки для зниження ваги.
Модельний ряд. WR1- DE бритва. З неї копіювали Лупо від Разорок, і не тільки WR2 - Друга модель в лінійці WR3 - Gem система З січня починається виробництво нової версії бритви Guerrilla. Ця бритва, перероблена на основі моделі 2017 року, являє собою бритву з нержавіючої сталі 316L, виготовлену з використанням автоматизованого процесу фінішної обробки. Доступний на початку лютого 2023 року. Гап і матеріал виготовлення/ціна. Ціна вказана в канадських долларах
від 550 до 650 Чи варта бритва тих грошей? - Якщо є фінансова можливість і бажання, однозначно так.
Гап можна обрати згідно запропонованого виробником, або обговорити щось індивідуально. Для всіх моделей він різний, так як геометрія відрізняється.
Як проходить процес замовлення? Потенційний клієнт подає заявку на сайті, де заповнює гуглформу, і чекає. Першу бритву я чекав близько 9 місяців, другу 4-5. Що цікаво? Помічниця, коли зв'язується, можна внести корегування в замовлення згідно форми яку раніше заповнювали. Після того,як з тобою зв'язались, 2-3 тижні, і твое замовлення готове. Оплата через PayPal
Ruslan, trimmer, Alex, Янеж, Олександр Lutsk, romaan, stanislav-q і Поставили вподобайку
Alex Постоялець
Повідомлень : 553 Репутація : 193 Дата реєстрації : 09.02.2018 Звідки : Киев
Тема: Re: Wolfman razor Вт 28 Лют 2023 - 7:21
,,Чи варта бритва тих грошей? - Якщо є фінансова можливість і бажання, однозначно так." Тоже интересовался этой головой с зеркальной полировкой. На сайте выглядит превосходно.Но идиотизм заказа с многомесячным ожиданием напрочь отбивает желание ее покупки. Кроме финансовой возможности и желания, есть еще целесообразность. Цена завышена. Не берем в расчет базовую версию ( оригинальность конструкции, дизайн стоят денег) но дополнительная полировка не стоит 300 долларов. Те же ручки Виталия, полированные в зеркало, имеют более высокое качество отделки чем у Wolfman. Но, в любом случае, пользоваться таким станком, имея деньги, целесообразнее чем каким то дер..м китайского производства.
Янеж та egoist Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Тема: Re: Wolfman razor Вт 28 Лют 2023 - 9:20
Alex пише:
,,Чи варта бритва тих грошей? - Якщо є фінансова можливість і бажання, однозначно так." Тоже интересовался этой головой с зеркальной полировкой. На сайте выглядит превосходно.Но идиотизм заказа с многомесячным ожиданием напрочь отбивает желание ее покупки. Кроме финансовой возможности и желания, есть еще целесообразность. Цена завышена. Не берем в расчет базовую версию ( оригинальность конструкции, дизайн стоят денег) но дополнительная полировка не стоит 300 долларов. Те же ручки Виталия, полированные в зеркало, имеют более высокое качество отделки чем у Wolfman. Но, в любом случае, пользоваться таким станком, имея деньги, целесообразнее чем каким то дер..м китайского производства.
Вітаю! Умисно не брав супер-фініш, брав базу, і мене влаштовує цілком. Не маю нічого від Віталія, але чув гарні відгуки, дизайн також просто чудовий.
Alex та ditrih_ Поставили вподобайку
ditrih_ Постоялець
Повідомлень : 717 Репутація : 67 Дата реєстрації : 20.06.2021 Вік : 47 Звідки : Киев
Опишу своё первое впечатление. Не умею витиевато и долго писать... Станок без дополнительной шлифовки, выглядит как с ней :) Очень качественная полировка на всей поверхности, хоть внутри, хоть снаружи головы. Как зеркало.
Внешний вид головы очень впечатляет, хотя те, кто уже пропустил через свои руки достаточное количество инструментов, наврядле сильно впечатлятся. Но сделано с любовью, это чувствуется.
Лезвие Bic Chrome Platinum, кремы для и после бритья выбрал сознательно, так как хорошо их знаю в работе.
Первый проход, особо не удивил, второй и добривка на скуле прошли на 9 из 10. Станок идёт ровно, лезвие работает без вибраций. Угол реза очень похож на АТТ Windsor Pro SB90, для меня превосходный. Лезвие достаточно чётко ощущается на лице, такое чувство, что бреешься не гапом в 0.54, а как минимум 1.2.
Ещё что заметил, станок как бы "липнет" к лицу, как на магните. Т.е. я бы не назвал его маневренным, хотя и не тормозит и не спотыкается на лице. У меня такое же чувство бывало с iKon-X3 Slant Bar, Merkur Futur и DSCosmetic Z0. Не плохо и не хорошо, а просто так чувствуется. Пена уходит и промывается очень хорошо, за первый проход промыл два раза и то, из-за грозди пены на ручке и руке. Что очень впечатляет.
Ни раздражения, ни каких-то кровавых дел, на лице не осталось. Лосьон даже не чувствовался.
Благодаря хорошему человеку, есть возможность ещё пару-тройку раз опробовать, может что и добавится.
Если оценивать по 10ти бальной шкале, то я бы смело поставил 9. Очень качественная работа, изумительная точность подгонки. Но есть инструменты и лучше, за меньшие деньги. А вот если выбирать один и на всю жизнь, то скорее всего, я бы купил эту голову. Бреет она в бархат и 100%ный ББС.
Ruslan, Alex, Peshek, Янеж, Александр 7676, egoist, ARTURIUS та Musik Поставили вподобайку
Caonima Постоялець
Повідомлень : 574 Репутація : 15 Дата реєстрації : 30.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ
Тема: Re: Wolfman razor Ср 1 Бер 2023 - 19:12
ditrih_ пише:
Если оценивать по 10ти бальной шкале, то я бы смело поставил 9. Очень качественная работа, изумительная точность подгонки. Но есть инструменты и лучше, за меньшие деньги.
Які саме, на Вашу думку?
Kitten911 Поставив вподобайку
ditrih_ Постоялець
Повідомлень : 717 Репутація : 67 Дата реєстрації : 20.06.2021 Вік : 47 Звідки : Киев
Тема: Re: Wolfman razor Ср 1 Бер 2023 - 19:27
Caonima пише:
ditrih_ пише:
Если оценивать по 10ти бальной шкале, то я бы смело поставил 9. Очень качественная работа, изумительная точность подгонки. Но есть инструменты и лучше, за меньшие деньги.
Які саме, на Вашу думку?
ATT Windsor Pro SB90, Muhle Rocca, Karve. Це ті, що сходу можливо я рекомендував би.
Акулов, Янеж, egoist, ARTURIUS, Kitten911 та Caonima Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Wolfman razor Ср 1 Бер 2023 - 21:49
Дякую, Дмитре! Огляд чудовий просто. Бритва дійсно класна. Те що Карве по якості виготовлення не гірше, в голінні може бути і краще, в залежності від плити, погоджуюсь. А от Рокка по якості, на мою думку виключно, ну і рядом не валялась, але голить чудово. Звичайно бритва дорога, і це більше вже не про гоління. )) Ще раз дякую. Wr2 мені більше сподобалась. В принципі, можна придбати Wr1/WR2 і зупинитись на пошуках гарної бритви та класної в голінні. Але, потрібно вгадати гап))
Акулов, romaan, ARTURIUS, Kitten911, ditrih_ та Musik Поставили вподобайку
ditrih_ Постоялець
Тема: Re: Wolfman razor Ср 1 Бер 2023 - 23:25
Дякую тобі Ігор, за можливість спробувати! Рокку привів як приклад С того, що голить вона не гірше. А от по якості згоден, зрівнювати з Вольфом немає жодного шансу. :) Карве - дуже гарна бритва, і тут згоден, але звикати до неї треба. Хоча і не довго, тиждень гоління, і як рідна :)
Акулов, egoist та Kitten911 Поставили вподобайку
ditrih_ Постоялець
Тема: Re: Wolfman razor Чт 2 Бер 2023 - 7:54
Всім доброго часу! Доповнюю за Вульфмана На 9:30 на підборіддя з'явилось де кілька пеньків. А загалом за 17 годин, стан щетини - майже тільки поголився, а шкіри - хоч зараз голись. Дуже схоже з Muhle R41, бритва на півтори доби.
Ruslan, Акулов, egoist та ARTURIUS Поставили вподобайку
romaan Бувалий
Повідомлень : 364 Репутація : 72 Дата реєстрації : 26.03.2020 Звідки : Kyiv
Тема: Re: Wolfman razor Чт 2 Бер 2023 - 14:25
Між дзеркальним фінішем та базовим є різниця, але вона не значна і 300 доларів не варта
egoist Поставив вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Wolfman razor Чт 2 Бер 2023 - 19:02
Я думаю, що і не потрібен той дзеркальний фініш. Бритви WR унікальні в плані геометрії та стилю. Їх копіюють всі, на них рівняються. А це про щось так і говорить