Eddison Stainless свого часу був одним з найвідоміших брендів лез для гоління ізраїльської компанії OKAVA Enterprise. Продукт був настільки популярний, що закуповувався на державному рівні для потреб армії. Виробник цей факт підкреслював написом на етикетці лез: «Для особового складу Сил оборони Ізраїлю», в той час кращої реклами було складно і придумати. У 1972 році завод OKAVA був проданий Perma Sharp Co. і припинив своє існування до середини 1970-х років. Виробництво лез було зупинено, і тільки з часом бренд був відроджений на заводі American Safety Razor (Personna), розташованому в Ізраїлі, де Eddison Stainless і випускаються до цих пір.
Леза виготовлені з нержавіючої сталі з покриттям з PTFE (політетрафторетилену). У них відмінне співвідношення гостроти, м'якості і довговічності. Зверніть увагу: НЕ витирайте ці леза насухо, так як це призведе до видалення захисного покриття / полімерів. Замість цього струсіть бритву, щоб видалити надлишки води і дати лезу висохнути природним шляхом.
Особисті враження: Леза продаються у пластиковому деспенсері у кількості 10шт. Кожне лезо упаковане у індивідуальний конвертик. Поліграфія що на лезі, що на упаковці якісна.
Дуже достойні леза, як на мене. Доволі гострі й нетравматичні. Є леза і гостріші за Еддісон, ну да не завжди це потрібно. Мені вони показалися таким впевненим середнячком із плюсом. А відсутність на лезі клею є для мене приємним бонусом. На жаль, в Україні у продажу я їх не знайшов. Лезо тестувалось у [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] з милом [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] А як воно відпрацює у Т-подібних станках, то вже перевіряти саме вам.
trimmer, Alex, Акулов, vicbro, _yk_, Александр 7676, ARTURIUS і Поставили вподобайку
Alex Постоялець
Повідомлень : 553 Репутація : 193 Дата реєстрації : 09.02.2018 Звідки : Киев
Тема: Re: Леза Eddison Нд 9 Квіт 2023 - 12:55
,,Виробництво лез було зупинено, і тільки з часом бренд був відроджений на заводі American Safety Razor (Personna), розташованому в Ізраїлі, де Eddison Stainless і випускаються до цих пір." - American Safety Razor в липні 2010 року оголосила про банкрутство, в листопаді її придбала Energizer Holdings, в 2015 відокремилася як Edgewell Personal Care, яку придбала інвестиційна група AccuTec Blades. Остання активно співпрацює з China's leading razor blades manufacturer, яка працює в три зміни 24 години на добу має виробничі потужності які дозволяють виробляти 100 мільйонів лез для гоління щомісяця. Також є заводи в Чехії , Мексиці, США, Ізраїлі, Німеччині. Тому придбавши леза цієї компанії визначити де воно вироблено неможливо. Компанія займається виготовленням приват лейбл, тому можна зустріти багато торгових марок лез, які відрізняються лише написами.
Ruslan, trimmer, Акулов, Yura_, CNPOMAHELL та citrus48 Поставили вподобайку