Денежный приз убрать, мне кажется что эмблемы лучшего обозревателя и так достаточно.
Победителя выбирать по принцыпу наибольшего количества лайков на самом обзоре, более обьективный отбор по процентному соотношению посещений/оставленных лайков будет слишком напряжным для жюри. Если сильно хочется приз вручить, то лучше его разыграть между тех кто лайк поставил (речь идет о мыле или другом продукте в разумных приделах стоимости, например Tedalus Essence пусть и крутая штука но уже слишком дорогая)
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Підтримую, щодо кількості голосів під кожним окремо постом. Проте думаю, що мотивація буде не зайвою, тим більше, якщо є спонсори. Часи зараз такі, що певний є багато людей, кому це може дуже стати в нагоді і додасть трохи позитивних вражень в улюбленому хобі. Якщо хтось відчуває, що це зайве/не хоче забирати, то завджи можна віддати комусь кому це потібно у відповідному розділі, або щось купити та роздати пробніки бажаючим.
Акулов, ARTURIUS та andreyv1979 Поставили вподобайку
Ігор Стетхем Бувалий
Повідомлень : 324 Репутація : 18 Дата реєстрації : 03.06.2021 Звідки : Біла Церква
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Друже, ми не бачили твоїх призів, може похвастаєшся?
Мої вітання!!! А ось і призи, все настільки чудове що хочу ще раз подякувати всім тим, кому сподобався огляд та SOTD, без вас я б не переміг, спонсорам окрема подяка!!! Бажаю всім перемоги та гарних оглядів! [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Щось не багато пропозицій відносно оновлення правил конкурсу, але час йде.. З аналізу сукупних пропозицій Адміністрація Форуму викладе оновлені правила обох конкурсів. Якщо хтось забарився і не виказав своєї думки, прошу це зробити.