Повідомлень : 98 Репутація : 0 Дата реєстрації : 23.01.2022 Вік : 46 Звідки : север Молдовы
Тема: Re: Травень 2023 Сб 20 Травень 2023 - 9:43
Из банки: Стирлинг - парфюмированный, не химозный, оч. приятный запах из смеси сладких цитрусов которых возглавляет грейпфрут. Запах нежный, ненавязчивый, унисекс, на лето - перфетто!
Фёникс - смесь корицы с амброй, чуть нероли, нежный, на осень - отлично. Upd.: запах очень схож с Autumn Rhapsody от Areffa soap
А&E - запах мощный (дал банке "подышать"), преобладает запах чёрного перца и можжевельника, камфоры и далеко мякоть спелого лимона. Думаю на холодную зиму будет великолепно.
Останній раз редагувалося: Михаил Александрович (Нд 21 Травень 2023 - 13:34), всього регувалося 1 раз(-и)
Ruslan, Andrewt, Юрий, Акулов, _yk_ та ditrih_ Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Тема: Re: Травень 2023 Сб 20 Травень 2023 - 18:55
Campania на сьогодні мій улюблений аромат у Стірлінга.
Юрий, Акулов та Михаил Александрович Поставили вподобайку
Stas3415 Бувалий
Повідомлень : 204 Репутація : 0 Дата реєстрації : 19.12.2022 Звідки : Украина, Одесская обл. С.Орехово
Тема: Re: Травень 2023 Сб 20 Травень 2023 - 19:30
Михаил Александрович пише:
Из банки: Стирлинг - парфюмированный, не химозный, оч. приятный запах из смеси сладких цитрусов которых возглавляет грейпфрут. Запах нежный, ненавязчивый, унисекс, на лето - перфетто!
Фёникс - смесь корицы с амброй, чуть нероли, нежный, на осень - отлично.
А&E - запах мощный (дал банке "подышать"), преобладает запах чёрного перца и можжевельника, камфоры и далеко мякоть спелого лимона. Думаю на холодную зиму будет великолепно.
Я половину описаний не знаю ))
Bonbon Бувалий
Повідомлень : 266 Репутація : 14 Дата реєстрації : 24.02.2023 Звідки : Київ
Тема: Re: Травень 2023 Пн 22 Травень 2023 - 11:46
По пораді [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] взяв собі Bull Dog Original. Ціна дійсно смішна, дешевше Нівеї. Більше напишу у відповідному розділі з часом.
Повідомлень : 266 Репутація : 14 Дата реєстрації : 24.02.2023 Звідки : Київ
Тема: Re: Травень 2023 Чт 25 Травень 2023 - 20:06
Нарешті доїхала моя посилка з України. Тут поєдналось багато чого: 1. Ще квітневе замовлення від Areffa. Насправді, я не фанат спиртових лосьйонів, та за весь час гоління лише двічі користувався ними. Років 15 назад подарований Джилет та рік тому випадково куплений Олд Спайс дружиною помість бальзаму. Буде цікаво спробувати ще раз, в цей раз Ареффа. Може доріс нарешті, а може чекає судьба Олд Спайсу та будуть використані частково як дезодорант. Окреме дякую Олесі за пробничок огіркового лосьону. Буде дуже цікаво все потестити. 2. Травневі леза по наводці [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] та ще взяв згадати фізер, бо не використовував його з Прогресом та спробувати Бік. 3. Мій старий кабанячий помазок з дому батьків. Використовував його разів 10-15 від сили. Почитав форум та вирішив дати йому другу спробу. Не нова покупка, вже років 10 назад магазин подарував, проте майже як новий для мене
Відверто кажучи, враховуючи, що тепер в мене точно засобів для та після гоління на добрих два 1.5-2 роки щоденного гоління, був певний, що наче на найближчий час я закрив тему закупівель. Проте новина в середу про те, що Mitchell’s Wool fat змінив формулу та тепер безжировий, трохи шокував мене (до речі так і не встиг спробувати). Тому зараз протестую леза і замовлю собі 100 шт тих, що сподобаються та улюбленого DR Harris прозапас поки до них ці епідемія не дійшла :) Як буду через 2-4 тижня замовляти, напишу в колективні закупки, є гарний ресурс з дуже привабливими цінами на цю продукцію в Британії. Доставку в Україну організую.