Питання по treet hercules + відгук на старт з wilkinson sword classic
4 користувачів
Автор
Повідомлення
Самуїл Частий гість
Повідомлень : 85 Репутація : 0 Дата реєстрації : 31.05.2023 Звідки : Одеса
Тема: Питання по treet hercules + відгук на старт з wilkinson sword classic Ср 31 Травень 2023 - 17:45
Вибачаюсь якщо неправильно розділ вибрав. Питання до власників treet hercules з якого сплаву кришка, з якого плита ?
Бонусом залишу відгук за свій старт з wilkinson sword classic - станок дуже добре відлитий і на цьому мабуть весь позитив закінчується. Металевий брусок у ручці не зафіксований і при рухах постійно стучить, що надзвичайно бісить, як вихід вийняти його або підперти шматком гуми, або на клей посадити. Лезо лежить майже на пласкій плиті, тобто не вигинається, і попри поради голитись від кришки все одно кут надто великий, в поєднанні з лезами treet classic відчуття як від касєтніка яким пів року голився, але і отримати поріз так само важко. Ще трохи про леза treet classic, якщо ви як я вирішили ціною комфорту виграти у ціні то не вийде, через добу взявши лезо я побачив сліди корозії по всій поверхні, тобто покриття це пакистанська казка. Висновок щодо станка - дякую всім хто його хвалив, але якщо це те саме комфортне гоління то касетником за два проходи той самий результат, а за три кращий. Хто скаже про м'якість, то сумніваюсь що шкірі легше від цього буде враховуючи що агресивному станку для тогож результату треба менше проходів. І так-так, голитись я не вмію, і прешейв з яйця єдинорога не використав тому так
Олександр Lutsk, Lopar та Caonima Поставили вподобайку
Stormfild Новачок
Повідомлень : 30 Репутація : 0 Дата реєстрації : 07.11.2022 Звідки : Запоріжжя
Тема: Re: Питання по treet hercules + відгук на старт з wilkinson sword classic Чт 1 Черв 2023 - 8:00
А Ви скільки разів годилися станком wilkinson sword classic? Скільки різновидів лез перепробували?
all75 Бувалий
Повідомлень : 297 Репутація : 3 Дата реєстрації : 26.10.2021 Вік : 49 Звідки : г. Кропивницкий
Тема: Re: Питання по treet hercules + відгук на старт з wilkinson sword classic Чт 1 Черв 2023 - 8:16
Є тема і по [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] і по [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Було б правильно і логічно перенести у відповідні теми і запитання і відгук... Там же можна почитати відгуки про Вілкінсон і Тріт, і які леза, більш менш нормально, голять камрадів.
Stormfild Поставив вподобайку
Самуїл Частий гість
Тема: Re: Питання по treet hercules + відгук на старт з wilkinson sword classic Чт 1 Черв 2023 - 9:27
Stormfild пише:
А Ви скільки разів годилися станком wilkinson sword classic? Скільки різновидів лез перепробували?
Використав рідні леза і спробував пакистанським оцим який після першого разу заіржавів. Як на мене будь-яке лезо повинно голити в станку, може недовго і неякісно, але на мою думку тут геометрія так що це просто скрєбок, мені нагадує одноразові станки на два леза по відчуттям. Може в кого шкіра менш вибаглива і нормально, але для мене це гроші на вітер.
Stormfild Новачок
Повідомлень : 30 Репутація : 0 Дата реєстрації : 07.11.2022 Звідки : Запоріжжя
Тема: Re: Питання по treet hercules + відгук на старт з wilkinson sword classic Чт 1 Черв 2023 - 9:38
Самуїл пише:
Використав рідні леза і спробував пакистанським оцим який після першого разу заіржавів. Як на мене будь-яке лезо повинно голити в станку, може недовго і неякісно, але на мою думку тут геометрія так що це просто скрєбок, мені нагадує одноразові станки на два леза по відчуттям. Може в кого шкіра менш вибаглива і нормально, але для мене це гроші на вітер.
В мене така історія була з бакелітовим станочком часів СРСР. Дуже м'який, не хотів голити з Derbi (Extra, Premium), Wilkinson, Gillet platinum. Доки не спробував BIC Crom Platinum, котрий зносив мені епідерміс у всіх інших станках. Дуже вдала зв'язка вийшла!
all75 Поставив вподобайку
Изотовец Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Тема: Re: Питання по treet hercules + відгук на старт з wilkinson sword classic Чт 1 Черв 2023 - 16:29
Лезвие поржавело в станке или хранилось отдельно?
Самуїл Частий гість
Тема: Re: Питання по treet hercules + відгук на старт з wilkinson sword classic Нд 4 Черв 2023 - 17:43
Изотовец пише:
Лезвие поржавело в станке или хранилось отдельно?
В станкє, але за 24 години, в сухому приміщенні, коли відкрив води там не було, а от руді плями були, в чому була проблема покриття нанести я не знаю
Изотовец Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Тема: Re: Питання по treet hercules + відгук на старт з wilkinson sword classic Нд 4 Черв 2023 - 18:24
Самуїл пише:
В станкє, але за 24 години, в сухому приміщенні, коли відкрив води там не було, а от руді плями були, в чому була проблема покриття нанести я не знаю
Есть немало людей которые просто предпочитают лезвия "без покрытия", вернее зачастую у таких лезвий покрытие есть, но оно просто не упоминается в названии. Проблема с рыжими пятнами может быть не только от влажности в помещении, наличия воды внутри станка (кстати то что она отсутствовала день спустя, еще не значит что до этого ее не было внутри), но и от состава примесей в самой воде. У меня сейчас лезвия с любыми покрытиями пятнами покрываются, при том что после каждого бритья они из станка достаются.
Акулов та all75 Поставили вподобайку
Питання по treet hercules + відгук на старт з wilkinson sword classic