Повідомлень : 335 Репутація : 18 Дата реєстрації : 26.06.2021 Вік : 39 Звідки : Одеса
Тема: Re: Червень 2023 Пн 19 Черв 2023 - 22:39
Завтра попробую и расскажу...
Акулов та ARTURIUS Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тема: Re: Червень 2023 Пн 19 Черв 2023 - 22:53
Риба пише:
Хай буде :)
В мене є 5-го рівня відкритий гребінь. Цікаво було б спробувати перший закритий.))
_________________ Через терни до зірок!
Риба Новачок
Повідомлень : 43 Репутація : 1 Дата реєстрації : 18.06.2023 Звідки : Вінниця
Тема: Re: Червень 2023 Вт 20 Черв 2023 - 0:13
ARTURIUS пише:
В мене є 5-го рівня відкритий гребінь. Цікаво було б спробувати перший закритий.))
Виліт леза з обох сторін десь 0,5 мм, але "гап" виглядає на 1,5 мм. Середню щетину з американською "Персоною" збриває майже за раз. (На сайті виробника пишуть, що рівень 1 і 2 закритих плит дорівнює "Фезеру" нерж.сталь. Якби японці це прочитали, то в рекламації матюків настрочили їм чимало).
Акулов, zaritovskiy, ARTURIUS, Caonima та Bonbon Поставили вподобайку
Риба Новачок
razorblade1989, Олександр Тернавский, fill, Акулов, Qwertyus, _yk_, Kitten911 і Поставили вподобайку
Риба Новачок
Тема: Re: Червень 2023 Нд 25 Черв 2023 - 10:30
Український "Стірлінг") [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Профіль аромату: Бей, голки ялинки, кедр, бергамот та табак. (Веганська база).
Ruslan, razorblade1989, Олександр Тернавский, fill, Акулов, q7819, _yk_ і Поставили вподобайку
Bonbon Бувалий
Повідомлень : 266 Репутація : 14 Дата реєстрації : 24.02.2023 Звідки : Київ
Тема: Re: Червень 2023 Нд 25 Черв 2023 - 12:52
Ух ти. Для мене бей рам аромат настольгічний особисто для мене. Напишіть потім, плз, як ТТХ.
Акулов Поставив вподобайку
Риба Новачок
Тема: Re: Червень 2023 Нд 25 Черв 2023 - 14:33
Bonbon пише:
Ух ти. Для мене бей рам аромат настольгічний особисто для мене. Напишіть потім, плз, як ТТХ.
Цей аромат був запропонований виробником, так як в класичному (доречі, кращий по аромату за цей, що я замовив) в свому складі містить масла кориці (в мене від неї алергічна реакція) і гвоздики. Даний аромат я охарактеризував, як "теплий", пряний. Для веганської бази піна якісна (але не така як жирова), нагадує піну з мила "Кеті Баблс".
Акулов та Bonbon Поставили вподобайку
Stas3415 Бувалий
Повідомлень : 204 Репутація : 0 Дата реєстрації : 19.12.2022 Звідки : Украина, Одесская обл. С.Орехово
Тема: Re: Червень 2023 Нд 25 Черв 2023 - 15:54
Риба пише:
Цей аромат був запропонований виробником, так як в класичному (доречі, кращий по аромату за цей, що я замовив) в свому складі містить масла кориці (в мене від неї алергічна реакція) і гвоздики. Даний аромат я охарактеризував, як "теплий", пряний. Для веганської бази піна якісна (але не така як жирова), нагадує піну з мила "Кеті Баблс".
К сожалению ароматы это слабое место Areffa Soap. При всем своем для меня они на уровне элитной туалетной парфюмерии. Ну по типу духов что ставят в уборных таких с палочками . Не знаю почему.
Kitten911 Поставив вподобайку
Риба Новачок
Тема: Re: Червень 2023 Нд 25 Черв 2023 - 16:05
К сожалению ароматы это слабое место Areffa Soap. При всем своем для меня они на уровне элитной туалетной парфюмерии. Ну по типу духов что ставят в уборных таких с палочками . Не знаю почему.[/quote]
Думаю все впирається в ціну інгредієнтів, адже закордоні ефірні масла і ароматики КОШТУЮТЬ (така тема і в білоруса). Купувати вітчизняне мило за ціною "Фенікса", будуть лише одиниці.
Kitten911 Поставив вподобайку
Stas3415 Бувалий
Повідомлень : 204 Репутація : 0 Дата реєстрації : 19.12.2022 Звідки : Украина, Одесская обл. С.Орехово
Тема: Re: Червень 2023 Нд 25 Черв 2023 - 16:20
Риба пише:
К сожалению ароматы это слабое место Areffa Soap. При всем своем для меня они на уровне элитной туалетной парфюмерии. Ну по типу духов что ставят в уборных таких с палочками . Не знаю почему.
Думаю все впирається в ціну інгредієнтів, адже закордоні ефірні масла і ароматики КОШТУЮТЬ (така тема і в білоруса). Купувати вітчизняне мило за ціною "Фенікса", будуть лише одиниці.[/quote] ---- Почему это. Если мыло нормальное, и по свойствам на уровне феникса. Бритвенное сообщество не бедное. Этим не занимается те кто не может позволить себе лишний станок джилет пластиковый. Дело в качестве продукта. Арефа сырой продукт. Неплохой. Но все от мыл до лосьенов сырое и недоработанное. Я не говорю плохое, а именно что нужно доработать и тогда он займет достойное место. Пока лучшим показателем является что люди обсуждают Стирлинги и Ариана, Макдуфы и прочую другую, но не отечественное. Тот же Cella - Areffa на мой взгляд лучше чем челла, но ароматика у челлы хоть и спорная но лучше. Все мы ценим не только свойства, но и подачу, аромат, историю.
Останній раз редагувалося: Stas3415 (Нд 25 Черв 2023 - 16:21), всього регувалося 1 раз(-и)
Kitten911, Nils та Bonbon Поставили вподобайку
Caonima Постоялець
Повідомлень : 574 Репутація : 15 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ
Тема: Re: Червень 2023 Нд 25 Черв 2023 - 16:20
Риба пише:
Думаю все впирається в ціну інгредієнтів, адже закордоні ефірні масла і ароматики КОШТУЮТЬ (така тема і в білоруса). Купувати вітчизняне мило за ціною "Фенікса", будуть лише одиниці.
Ну а зараз його купують за ціною Табак, або Челла. Але ж, як кажуть, на кожен товар є свій покупець...
Kitten911 та Nils Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Тема: Re: Червень 2023 Нд 25 Черв 2023 - 17:48
Я Алесе давно рекомендовал не погружаться в "нишевые" ароматы т.к. из дешевых отдушек очень тяжело сделать что-то достойное, а делать простые незаурядные ароматы, считаю, что Андрей наш Николаевский мыловар и Денис Одессит изначально пошли верным путем с простыми ароматами и реально их ароматы хоть и тихие но не отталкивающие этим напором "нишевой" парфюмерии, а простые понятные и приятные, ну не выйдет из таврии бмв даже если на таврию прикрутить диски от бмв и сидения всунуть. Единственное средство от Алеси которое имеет приятный для меня аромат это копия туалетной воды Dsquared wood, приятный легкий древесный аромат, даже себе пробничек лосьона оставил!
Stas3415 Бувалий
Тема: Re: Червень 2023 Нд 25 Черв 2023 - 18:10
Kitten911 пише:
Я Алесе давно рекомендовал не погружаться в "нишевые" ароматы т.к. из дешевых отдушек очень тяжело сделать что-то достойное, а делать простые незаурядные ароматы, считаю, что Андрей наш Николаевский мыловар и Денис Одессит изначально пошли верным путем с простыми ароматами и реально их ароматы хоть и тихие но не отталкивающие этим напором "нишевой" парфюмерии, а простые понятные и приятные, ну не выйдет из таврии бмв даже если на таврию прикрутить диски от бмв и сидения всунуть. Единственное средство от Алеси которое имеет приятный для меня аромат это копия туалетной воды Dsquared wood, приятный легкий древесный аромат, даже себе пробничек лосьона оставил!
Согласен. Я озвучил ей ту же позицию что слабым местом ее мыл являются ароматы. Кроме того я спрашивал может ли делать такие же составы как у Арианы и еванс, но она говорила что стремится сделать состав проще , но при этом не отягощать его разными ненужными и хайповыми я так понял составляющими типа молока самца золотого оленя. Ну увидим. Я пробовал даже заказать у нее парфюмерную отдушку и сделать мыло со своим ароматом, но все таки понял что качество отдушек играет роль. Я так понял в анонсе у нее люкс мыло в деревянной чаше, было бы лучше если слово люкс не закончится только дополнительной деревянной чашей, которая большинству из нас как балетные тапочки нужна