Я тоже больше склоняюсь к тому, что никакого негативного эффекта от "поверхностного воздействия" не будет. Контакт кратковременный, причем на лице в это время находится мыло. А после бритья все тщательно умываются + часто дополнительно дезинфицируют лицо спец. средствами. Украшения же, упомянутые выше, большую часть времени находятся на теле. Площадь контакта у них в разы больше (например браслеты и цепочки). Бритва тут точно в аутсайдерах по количеству передаваемого "вреда"...
P.S. Вообще не вижу смысла заморачиваться над такими вещами, если ведешь далеко не идеальный образ жизни (тщательный медосмотр раз в 3-6 месяцев/сбалансированное питание/отсутствие любых вредных привычек/хороший климат с чистым воздухом, водой и хорошей экологией). Факторов, влияющих на здоровье, огромное количество. И всякие темы вроде "микропластика от контейнеров-пакетов в еде/микро-частицы антипригарного покрытия от сковородки/остатки зубочисток между зубами" не стоят внимания.
Это все из области брезгливости. Если глубоко копнуть, то окажется, что лучше вообще ничем не пользоваться во избежание беды... Та же вода у нас, мягко говоря, не очень. Стоит заглянуть во внутрь водопроводных труб (даже в пределах собственного дома, не говоря о магистральных). Там натурально черный слой различных отложений, напоминающий грязь/мазут. Но ничего страшного, многие в этой воде варят макароны, супы, многие даже чай пьют из такой или используют её в качестве питьевой после кипячения (а то и без). Возможно какой-то вред оно и несет, но уж точно не значительный...
all75 та Lopar Поставили вподобайку
Самуїл Частий гість
Повідомлень : 85 Репутація : 0 Дата реєстрації : 31.05.2023 Звідки : Одеса
Дурдом повний, люди не вміють користуватись інтернетом і не чули що для металів є норми концентрації на виробництвах, в продуктах харчування і безпосередньо в організмі людини [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Самуїл Частий гість
Ти б ще ДСТУ для мʼясокомбіната написав. Яке це все відношення має до станка для гоління з міді - відомо тільки мамкиному алхіміку )))
Якби це не був форум по голінню, подумав би що там школота сидить. Спочатку тут виписувати що ніфіга мідні окисли не мають впливу, а коли показуєш зворотнє висери про алхімію писати. Хоча якщо оцінювати рівень розвитку по тому що ти намалював і вважаєш дотепним, то очевидно що яке відношення має зрозуміти важко буде
Caonima Постоялець
Повідомлень : 574 Репутація : 15 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ
Якби це не був форум по голінню, подумав би що там школота сидить. Спочатку тут виписувати що ніфіга мідні окисли не мають впливу, а коли показуєш зворотнє висери про алхімію писати. Хоча якщо оцінювати рівень розвитку по тому що ти намалював і вважаєш дотепним, то очевидно що яке відношення має зрозуміти важко буде
Ми вже всі почитали твої перли про те, що мідні станки шкідливі і смердять. Що від мідних сплавів росте третя нога. Що мідний посуд вже не випускають.
Давай, розкажи школоті ще цікавих історій. Ми уважно послухаємо.
Самуїл Частий гість
Висловлюсь літературно щоб адмін не злився. Ти реально просто маєш недостатні когнітивні здібності чи свідомо маніпулюєш ? Я тобі відповів конкретно на твої закиди, з посиланнями, в тебе є що по суті заперечити ?
Caonima Постоялець
Повідомлень : 574 Репутація : 15 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ
Ти реально просто маєш недостатні когнітивні здібності чи свідомо маніпулюєш ? Я тобі відповів конкретно на твої закиди, з посиланнями, в тебе є що по суті заперечити ?
Заперечити, що посуд не випускають, що станок смердить, що третя рука/нога виростає? Я це маю заперечувати? Спілкуйся з собі рівними.
all75 Поставив вподобайку
Самуїл Частий гість
Заперечити, що посуд не випускають, що станок смердить, що третя рука/нога виростає? Я це маю заперечувати? Спілкуйся з собі рівними.
Тобто нічого, зрозуміло, але мабуть моя помилка що намагався апелювати до об'єктивних фактів, є тип людей з якими сперечатись все-одно що грати в шахи з голубом - він насре, переверне фігури, і полетить розказувати всім що переміг
Caonima Постоялець
Мені потезово розбирати те що ти змішав в купу і намагаєшся проштовхнути ? Ну добре, що саме ? Зелена патина не вїдаїться в шкріу і не смердить ? Посуд з міді, тут я не правильно висловився даючи привід маніпулювати. Переважна більшість сучасного посуду не робиться з міді без покриття, так зрозуміліше ?
Caonima Постоялець
Мені потезово розбирати те що ти змішав в купу і намагаєшся проштовхнути ? Ну добре, що саме ? Зелена патина не вїдаїться в шкріу і не смердить ? Посуд з міді, тут я не правильно висловився даючи привід маніпулювати. Переважна більшість сучасного посуду не робиться з міді без покриття, так зрозуміліше ?
Ну все, вияснили, посуду вже боятись не треба. Залишилось ще вияснити як доставити в організм небезпечну для здоровʼя кількість міді.
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro