Повідомлень : 45 Репутація : 1 Дата реєстрації : 18.06.2023 Звідки : Вінниця
Тема: Оригінал чи підробка!? Вт 20 Черв 2023 - 12:46
Хочу обговорити "оригінальність" бритви (станків). Свого часу придбав бритву "Фенікс". На сайті виробника бритва позиціонується як виготовлена у США, на самій бритві ніякої інформації не вказано. Тому беру сміливість вважати, що бритва виготовлена у Китаї. Цікава ваша думка. Фото додаю:[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Bonbon Бувалий
Повідомлень : 266 Репутація : 14 Дата реєстрації : 24.02.2023 Звідки : Київ
Наша думка США чи Китай, чи оригінал чи підробка? :)
В мене не було Феніксів, але раді інтересу зайшов до них на сайт. Бритва виглядає 1в1 і також без будь-яких маркувань. Враховуючи, що це доволі нішевий виробник, сама модель одна з найбюджетних, тому впевнений, що це справжній Фенікс. А ось де саме їх виробляють певно є комради хто володіє більшою інформацією. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2922 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Як я бачив, у автора теми є чимала колекція досить пристойних бритв. Тож мати ще й Фенікса - чого б і нє? До того ж, бритва не позбавлена певної цікавості.
У мене немає сумнівів, що бритва зроблена в США. Просто не бачу сенсу приховувати цю інформацію і писати інше.
ARTURIUS Поставив вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2922 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Скручена в Америці з китайських запчастин та упакована.))) Хоча американці дуже кічаться своїми продуктами. Якщо бритву виготовляють в США, то про це говорять і пишуть при любій можливості.
Як я бачив, у автора теми є чимала колекція досить пристойних бритв. Тож мати ще й Фенікса - чого б і нє? До того ж, бритва не позбавлена певної цікавості.
У мене немає сумнівів, що бритва зроблена в США. Просто не бачу сенсу приховувати цю інформацію і писати інше.
Судя по ее цене сделана она вряд-ли в США, так же как и их помазки, они точно не в США делаются
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2677 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Та там матеріал копійчаний - бритва і не має коштувати занадто дорого. Я так гадаю :-)
Сами материалы то может и копеечные, но стоимость оборудования плюс затраты на все (зарплаты и тд), хотя они скорее всего брали подрядчика в таком случае затраты на доставку плюс производство плюс наценка, произведенный в сша был бы не менее $50, да и штамп что произведен в сша полюбому бы красовался на станке за это тоже можно норм наценку сделать да и американцы со своим патриотизмом такую деталь точно не упустили бы
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2677 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Сами материалы то может и копеечные, но стоимость оборудования плюс затраты на все (зарплаты и тд), хотя они скорее всего брали подрядчика в таком случае затраты на доставку плюс производство плюс наценка, произведенный в сша был бы не менее $50, да и штамп что произведен в сша полюбому бы красовался на станке за это тоже можно норм наценку сделать да и американцы со своим патриотизмом такую деталь точно не упустили бы
Так, приміром, леза Personna (Lab Blue і Med Prep) виробляються в США, американськими робітниками, з дорогої американської сталі на висококласному обладнанні. І вони не коштують захмарних грошей, цілком помірна ціна.
Так, приміром, леза Personna (Lab Blue і Med Prep) виробляються в США, американськими робітниками, з дорогої американської сталі на висококласному обладнанні. І вони не коштують захмарних грошей, цілком помірна ціна.
Тобто, американське може не бути дорогим.
ну как сказать, Perosona lab blue $24 за 100(в америке где они максимально дешевые), почти все остальные лезвия <$14, за исключением Muhle и Feather
fill Живе тут
1000 повідомлень
Трохи оффтоп: цікаво, скільки в США коштують леза Gillette?
Смотря какие, почти все меньше $12 за 100, исключение King c, их кроме как в пачках из 10 не видел, но 2 пачки из 10 стоит дороже чем остальные в блоках на 100
fill Живе тут
1000 повідомлень
Смотря какие, почти все меньше $12 за 100, исключение King c, их кроме как в пачках из 10 не видел, но 2 пачки из 10 стоит дороже чем остальные в блоках на 100