У мене була історія. Якось дали на пробу бритву з таким покриттям. Але на кришці раптом з'явились плями. Віддавати в такому вигляді я не хотів, тож відніс до ювелірної майстерні. Майстер прямо при мені за пару хвилин полірнув кришку. Вийшло добре, і хазяїну бритви так навіть більше спдобалось.
Тож, як варіант, щоб самому не полірувати
Акулов, ARTURIUS, Kitten911 та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
У мене була історія. Якось дали на пробу бритву з таким покриттям. Але на кришці раптом з'явились плями. Віддавати в такому вигляді я не хотів, тож відніс до ювелірної майстерні. Майстер прямо при мені за пару хвилин полірнув кришку. Вийшло добре, і хазяїну бритви так навіть більше спдобалось.
Тож, як варіант, щоб самому не полірувати
Якщо історія про GC, я його переполіровував після майстра. Не можу сказати що погано, ні, просто з часом потрібно лоск повертати. Діма (ditrih) може відписатись по якості поліровуння. Так це я робив руками. Зараз придбав гравер, штука взагалі суперова.
fill, Акулов та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3659 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Среди станков полностью из нержавейки конкурентов у неё нет?
Тоже задавался в свое время этим вопросом. Можете посмотреть тему которую создал раннее [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Wolfskin Поставив вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3659 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Если брать в "фильтры" только нержавейку, то конкурентов полно! Если "фильтры" расширить и указать цену, эффективность, комфорт, то конкурентов очень мало, но опять таки, ощущения у всех свои т.к. Кто-то любит станки помягче, а кто-то чтобы аж с кожей снимало)))
Wolfskin, ditrih_ та Meo Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2922 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Меріка від Ятес та 316 від Едвін Жагер, це прямі конкуренти для Рокка як по якості, так і по ціні. Для мене особисто Рокка програє у двох попередніх бритв.
Wolfskin, ditrih_, Meo та Arty Поставили вподобайку
Arty Бувалий
Повідомлень : 457 Репутація : 1 Дата реєстрації : 18.06.2023 Звідки : Дніпро
Меріка від Ятес та 316 від Едвін Жагер, це прямі конкуренти для Рокка як по якості, так і по ціні. Для мене особисто Рокка програє у двох попередніх бритв.
По ефективності програє?
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2922 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Для мене 316 Жагер інформативніший, більше відчувається лезо на шкірі, а мені таке відчуття подобається і трішечки ефективніший і більш маневрений. На Форумі є тема про ці дві бритви: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Меріка в порівнянні з Рокка комфортніша і ефективніша. Для мене Меріка зручніша в руці. Але це особисто для мене і різниця взагалі не не критична, хоча відчутна.
Arty Бувалий
Повідомлень : 457 Репутація : 1 Дата реєстрації : 18.06.2023 Звідки : Дніпро
Для мене 316 Жагер інформативніший, більше відчувається лезо на шкірі, а мені таке відчуття подобається і трішечки ефективніший і більш маневрений.
Може теж якось спробую Жагера. Але, після вашого Дрозда, вже взагалі нічого не хочеться (крім того, щоб спробувати Вектор). Я в приємному шоці, якщо чесно.
andreyv1979 Поставив вподобайку
andreyv1979 Бувалий
Повідомлень : 487 Репутація : 14 Дата реєстрації : 18.05.2021 Вік : 45 Звідки : Полтава
Для мене 316 Жагер інформативніший, більше відчувається лезо на шкірі, а мені таке відчуття подобається і трішечки ефективніший і більш маневрений. На Форумі є тема про ці дві бритви: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Меріка в порівнянні з Рокка комфортніша і ефективніша. Для мене Меріка зручніша в руці. Але це особисто для мене і різниця взагалі не не критична, хоча відчутна.
Мені навпаки:
EJ 316 геть не сподобався, відчувається більша агресія в порівнянні з Роккою, щодо кращої ефективності то це кому як, мені відчуття ніби в руках 41.
Меріка також пробував, голова не сподобалася, в плані зручності саме ручки, то тут дуже відносно, таж сама береста чи jet ручка комфортна. Куди вже більша ефективність за Рокку, якщо з хорошим лезом можна поголитися ідеально. Хоча все настільки відносно, в мене м’яка щетина, не бачу сенсу в ще більшій ефективності, якщо порівнювати Меріка, EJ 316, Рокка та Дрозд, для гоління через день обрав би Рокку а як бритва вихідного дня то Дрозда!)
ARTURIUS, Kitten911 та Arty Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень