Повідомлень : 804 Репутація : 22 Дата реєстрації : 10.11.2022 Звідки : Кривий Ріг
Тема: Англійська фірма Чт 12 Жовт 2023 - 11:29
Вітаю, хотів би дізнатися про фірму TAYLOR'S CHEMISTS та фірму Taylor of Old Bond Street's. Це часом не одна і та сама фірма просто різні назви у різний час...
Акулов Поставив вподобайку
Bonbon Бувалий
Повідомлень : 266 Репутація : 14 Дата реєстрації : 24.02.2023 Звідки : Київ
Тема: Re: Англійська фірма Чт 12 Жовт 2023 - 12:54
Windigo пише:
Вітаю, хотів би дізнатися про фірму TAYLOR'S CHEMISTS та фірму Taylor of Old Bond Street's. Це часом не одна і та сама фірма просто різні назви у різний час...
TAYLOR'S CHEMISTS - такої компанії не існує в Англії. Була схожа до 2018 року. https://find-and-update.company-information.service.gov.uk/company/00629695
Це класичний ТОБС який ми знаємо та ключові особи компанії https://find-and-update.company-information.service.gov.uk/company/00785877/officers
Окрім призвіща Тайлор, не схоже, що їх щось поєднує.
Windigo Постоялець
Повідомлень : 804 Репутація : 22 Дата реєстрації : 10.11.2022 Звідки : Кривий Ріг
Тема: Re: Англійська фірма Чт 12 Жовт 2023 - 13:00
TAYLOR CHEMISTS shaving brush пишу у Гуглі, і саме Taylor of Old Bond Street's відкриває кісті. А кісточку я купив саме в Англії на барахолці під назвою eBay в цьому році. Так що фірма є ,або була. Проте ніхто про неї не знає...
Bonbon Бувалий
Повідомлень : 266 Репутація : 14 Дата реєстрації : 24.02.2023 Звідки : Київ
Тема: Re: Англійська фірма Чт 12 Жовт 2023 - 13:12
Гугл видає тому що є слово Тейлор та помазок. Це єдиний сайт на якому іде співпадіння. До цього помазка воно відношення не має. Принаймні так схоже виходячи з короткого пошуку.
Зроблю припущення, що це було замовлення якогось маленького магазину. І думаю, варто шукати не в Англії. Бо в Англії більш прийнято казати pharmacy, а не chemist
Акулов та Windigo Поставили вподобайку
Windigo Постоялець
Тема: Re: Англійська фірма Чт 12 Жовт 2023 - 13:17
Bonbon пише:
Гугл видає тому що є слово Тейлор та помазок. Це єдиний сайт на якому іде співпадіння. До цього помазка воно відношення не має. Принаймні так схоже виходячи з короткого пошуку.
Зроблю припущення, що це було замовлення якогось маленького магазину. І думаю, варто шукати не в Англії. Бо в Англії більш прийнято казати pharmacy, а не chemist
Можливо, але як прийнято казати не буду сперечатися. Просто мови змінюються постійно. Можу лише сказати що на B&B ніхто не знає що це за кісточка... Звичайно що покупка в UK не робить річ англійською автоматично. Можливо і з країн співдружності, або USA. Я не знаю, просто цікаво...