Повідомлень : 661 Репутація : 927 Дата реєстрації : 05.11.2017 Вік : 38 Звідки : Ukraine, Pryluky
Тема: Homemade Bay Rum Aftershave Сб 14 Квіт 2018 - 18:33
Увага! Тема має ознайомлювальний характер і не є керівництвом до дій.
Homemade Bay Rum Aftershave Джерело:Homemade Bay Rum Aftershave shavenook.com Корисні посилання: DIY Bay Rum Aftershave artofmanliness.com (також наведений варіант від Mack’s Barbers Guide) Homemade Bay Rum Aftershave badgerandblade.com
google переклад:
artofmanliness.com пише:
(Не використовуйте лавровий лист, який вони продають в продуктовому магазині. Хоча це добре для супів, це не добре для bay rum. Переконайтеся в тому, що використовуйте Pimenta racemosa , іноді можна придбати в натуральних магазинах)
wikipedia.org пише:
Пимента кистевидная [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Пиме́нта кистеви́дная, или Пимента кисти́стая, или Бай-де́рево, или Пе́рец гвозди́чный, или Лавр америка́нский (лат. Piménta racemósa) — растение; вид рода Пимента семейства Миртовые (Myrtaceae). Из листьев бай-дерева производится эфирное масло бея (оно же байевое масло). Из листьев бай-дерева производится эфирное масло. Основной компонент — эвгенол. Эфирное масло бея используется для снятия депрессивных состояний, для укрепления волос, при поражениях кожи и др. заболеваниях. Также используется в парфюмерной промышленности в качестве ароматизирующего средства, а также для приготовления «лаврового рома» (bay rum) — освежающего и стимулирующего лосьона, используемого после бритья.
google переклад:
Grant_Atwood пише:
Мені сподобалося аромати Captain's Choice, і Dominica Bay Rum aftershaves, але думав, що ціни, які я заплатив за них, були трохи надмірними. Я вирішив потім спробувати мою руку, щоб зробити свій власний Bay Rum aftershaves, використовуючи рецепт, який я натрапив на artofmanliness.com DIY Bay Rum Aftershave .
Рецепт складається з наступного: 4 унції горілки 2 ст.л. ямайського рома 2 листя сушеного bay 1/4 чайної ложки духмяного перцю 1 паличка кориці, розбита на шматочки свіжа цедра з малого апельсина
Змішайте всі інгредієнти, нехай сидять протягом двох тижнів у світлі в теплих умовах у закритому скляному контейнері. Наприкінці двох тижнів процідіть через кавовий фільтр.
Для моїх інгредієнтів я почав з них: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Примітка. Я не був впевнений, що буде різниця між сухим листям bay та свіжими листям bay, тому я пішов вперед і виготовляв окремі партії, один з сушених, один з свіжим. Слід також зазначити, що я використовував мелений духмяний перець.
Ось що мої два партії виглядали як після змішування інгредієнтів. Партія свіжого bay справа: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Спочатку обидва пахло сильним алкоголем, змішаним з соусом. Протягом двох тижнів не пройшов день, коли я не схопив дві пляшки і агітував їх. Я надзвичайно прагнув їх зробити. Наприкінці двох тижнів обидва партії виглядали приблизно так: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
обидва партії фільтруються через прості фільтри кави в окуляри. Для видалення всього осаду я потребував лише одного натягу. Ваші результати можуть відрізнятися від наведених: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Ось два партії, назад у їх оригінальні банки. Як видно, партія з свіжими листям bay виявилася трохи темнішою. Я підозрюю, що це відбувається тому, що більше свіжих листя виділяється в порівнянні з сушеним. Однак щодо запаху, обидва партії пахли абсолютно однаковими: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
кожна партія вироблялася трохи більше 100мл. Я не дуже добре описую запахи, але апельсин безперечно перевищує цей аромат, з яскравістю як наслідок. Нижче показано свіжий пакет партії, який я буду випробувати завтра після того, як буду голитись. Я планую спробувати обидва пакети так, як вони є, і обидва партії з гліцерином в них, порівнюючи відмінності між двома і буде оновлювати цей пост, коли він буде завершено. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Для майбутніх партій, я хотів би замінити лайм на апельсин, зробити партію без фруктів і зробити партію з дрібкою трубного тютюну, за пропозицією інших.
Насолоджуйтесь!
-Grant
Останній раз редагувалося: Alter ego (Пн 28 Травень 2018 - 11:42), всього регувалося 1 раз(-и)
hlopets Поставив вподобайку
zabor Бувалий
Повідомлень : 265 Репутація : 140 Дата реєстрації : 14.02.2018 Звідки : Киевская область
Тема: Re: Homemade Bay Rum Aftershave Сб 14 Квіт 2018 - 22:07
Alter ego пише:
Для майбутніх партій, я хотів би замінити лайм на апельсин, зробити партію без фруктів і зробити партію з дрібкою трубного тютюну, за пропозицією інших.
Аромат конечно важная составляющая, но думаю что от табака могут быть раздражения. Хош не хош а обработку он проходит, да и был бы натуральный , все равно неизвестно, как он химически поведет себя.
Moshul Бувалий
Повідомлень : 102 Репутація : 69 Дата реєстрації : 25.12.2017 Вік : 48 Звідки : Первомайск
Тема: Re: Homemade Bay Rum Aftershave Пн 16 Квіт 2018 - 21:46
zabor пише:
от табака могут быть раздражения.
спиртовая вытяжка табака в 99% случаев пахнет совершенно не так, как пах табак. вытягиваются не только ароматные, легко уловимые нами ноты, но и те, которые не высвобождаются в состоянии покоя (без подогрева или воздействия другими хим. в-вами) т.е. нарисуются неожиданные и нежелательные "кислинка" и "горчинка"
+ не стоит забывать о никотине, реакция капилляров не заставит себя ждать, а у нас совершенно противоположная задача: - успокоить.., - сузить.., - отток крови, а не приток, и т.д.