Опис магазину: Лезо для безпечної бритви Asco Super Stainless Blades Orange з подвійним краєм підтримує тонкий баланс гостроти та м'якості для комфортного та ретельного гоління, приємного балансу бажаного бритві для вологого гоління. Більшість лез для бритви можуть бути занадто гострими і невблаганними для вашого обличчя, м'яке лезо може не так добре зрізати волосся. Додайте до цього тефлонове покриття, що збільшує термін служби та довговічність вашого леза.
Леза Asco Super Stainless Razor Blades – це помірно гострі леза з нержавіючої сталі. Вони забезпечують гладке та комфортне гоління для людей із менш густою бородою. В упаковці 5 двосторонніх лез. Кожне лезо обернене вощеним папером.
Леза випускаються у класичній кортонній коробочці у кількості 5 шт., але ніякого вощеного паперу у конвертику немає. Хтось спікрав на виробництві
Нічого особливого від цього леза не очікував, але воно несподівано сподобалось. При першому голінні та перших рухах бритвою, воно здалося мені впевненої середньої гостроти. Але чим далі, тим воно почало зрізати краще. Скоріш за все це була моя недооцінка леза на перший погляд. Потім прибрав емоції й зосередився саме на процесі. Хоча лезо трохи не дотягувало до мого стандарту гостроти, треба було робити більше рухів бритвою, ніж зазвичай. Під час другого гоління все пішло краще з самого початку. І це не тому, що нібито зійшло тефлонове покриття і лезо стало голити краще. Лезо я завжди використовую лише один раз. Скоріш за все я просто пристосувався до цього леза, а може, як то кажуть, розпробував. Підсумовуючи моє знайомство із цим єгипетським лезом, пропоную спільноті звернути на нього увагу. Не знаю, як воно себе поведе у різних станках, треба пробувати, а от у [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] показало себе гострим і геть не травматичним. А враховуючи ціну у 18 грн. за 5 лез, це дуже непоганий замінник Джиллетівським лезам усім відомого виробника.
Лезо на пробу мені підкинув камрад fill, щира дяка.
Останній раз редагувалося: Ruslan (Ср 20 Груд 2023 - 13:45), всього регувалося 1 раз(-и)
trimmer, razorblade1989, fill, kardan50, _yk_, Александр 7676, ARTURIUS і Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Есть подозрение, что это тот же лорд классик/шарк супер стенли. Перепробовал все шарк и лорд, эти решил не тестить т.к. Завод один и похоже выпускает несколько марок лезвий, а по факту они отличаются только надписями! Что мне понравилось, так это их отношение к коже, ну очень лагідно бреют, кожа в идеальном состоянии, толщина у лезвия толще чем большинство мне знакомых лезвий, да они не супер острые, но супер комфортные, хотя я выбрал для себя шарк супер хром, они мне самыми сбалансированными показались. И да, лезвию нужно давать второй шанс т.к. С первого раза оно кажется туповатым, но после второго - третьего лезвия другие уже и брать не хочется, кстати мне одного лезвия на три комфортных бритья хватает!
Ruslan, fill, ditrih_, all75 та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Отзыв можно так сказать сразу о двух сталях из семейства Lord, Asco Super Stainless, Big Ben Super Stainless.
Итоги бритья таковы: Биг Бен сталь не пошёл совсем в Кинг С как и Аско сталь, пол прохода на одной стороне и сменил станок на заряженный Рокка с аско сталь, третий сеанс Аско уже еле перенёс, лень было третий раз за бритье менять станок, могу сказать одно, что из серии семейства Лорд - сталь совсем не мои лезвия для меня они тупые, в Рокке ещё кое-как бреет, но тоже всего два раза без особого удовольствия, третий раз уже мучение. Переставил Биг Бен в рокку, Посмотрим в следующий раз как оно в рокке сыграет, но думаю что не сильно будет отличаться от остальных сталей. Из всех Лордов мой выбор это любой супер хром!
Ruslan та Polosatiy Поставили вподобайку
Polosatiy Бувалий
Повідомлень : 330 Репутація : 3 Дата реєстрації : 25.12.2023 Звідки : Винница
У меня так же,Биг Бен в Кинг С не зашел совсем,еле сделал первый проход,потом поменял его и уже нормально добривался,в r89 тоже показался тупым и дергал.Мое мнение,они туповаты.
Kitten911 Поставив вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Для чего вверху окошко с лупой, я думал эта функция созданна для быстрого поиска....
Так и есть, но есть нюанс.
Она не работает для запросов содержащих менее 4ех символов. Т.е. если в запросе будет словосочетание "для гоління", то оно выведет все что найдет с таким словосочетанием, а так же все где будет "гоління", но где будет "для" без "гоління" уже не покажет. Условные запросы "Bic" или "Big Ben" оно не обработает, если не добавить к ним дополнительное слово "лезвия/леза".
В общем поиском пользоваться можно и он работает, но с оговорками.
Ruslan, DismontDeSire, wakidzasi, Yura_ та all75 Поставили вподобайку