[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Лишились червоні цятки з комплектними лезами. Сам станок виконаний якісно. Не сподобалася накатка, на китайських станках і то більш чіпка. Які порадите леза до цього станка?
fill, Wolfskin, Yura_ та Wład Поставили вподобайку
ditrih_ Постоялець
Повідомлень : 717 Репутація : 67 Дата реєстрації : 20.06.2021 Вік : 47 Звідки : Киев
Я бы всё-таки начал с одноимённых лезвий... тех, что у вас на фото)) Превосходные как в работе, так и количестве сеансов бритья. Мне одного лезвия хватает на 5-6 раз.А красные коцки, могли получится из-за не подготовленной кожи, малого количества или воздушности пены или излишне распаренной кожи. Ну и контроль давления на станок. А ещё... скорее всего, вы проходите дополнительно по коже без пены - "елозите и добриваете". По своей практике могу сказать, что эти лезвия, бреют лично меня, практически в любом станке. И... Не давите на станок.
Бабочки не сильно агрессивны, поэтому я обычно в них использую более острые лезвия, такие как Bic Chrome Platinum, Feather, Gillette 7 o'clock, Persona, Kai. Попробуйте ещё раз, но аккуратнее и не чухая, с золотой середины - Wilkinson Sword. Думаю должны себя показать положительно.
Yura_, all75, SurferUa та FedirKL Поставили вподобайку
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1184 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 62 Звідки : Одеса
Не сподобалася накатка, на китайських станках і то більш чіпка. Так это и есть китайский станок Weishi 9306P под маркой Wilkinson Sword. Мне он показался каким-то жестким, неоправданно агрессивным, не комфортно было им бриться. По крайней мере при моем ежедневном бритье. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Wolfskin, bulldog38, ditrih_, serg та FedirKL Поставили вподобайку
bulldog38 Бувалий
Бабочки не сильно агрессивны, поэтому я обычно в них использую более острые лезвия, такие как Bic Chrome Platinum, Feather, Gillette 7 o'clock, Persona, Kai. Попробуйте ещё раз, но аккуратнее и не чухая, с золотой середины - Wilkinson Sword. Думаю должны себя показать положительно.
Це не стосується цього метелика... Він злий, як скажений пес. Гоління агресивне і не комфортне з будь-якими лезами.
ditrih_ та serg Поставили вподобайку
serg Бувалий
Повідомлень : 206 Репутація : 4 Дата реєстрації : 05.09.2022 Вік : 36 Звідки : Львів