Опис магазину: Гострі леза із нержавіючої сталі із подвійною заточкою, що робить ці леза ще більш гострішими. 100 штук в упаковці
Леза Personna Double Edge Razor Blade на 25% гостріші завдяки особливій подвійній заточці. Підходять у використанні для більшості безпечних бритв. Економна упаковка у 100 штук із зручним дозатором, який дозволяє витягувати по 1 лезу за раз.
Від себе: Лезо на затест до мене потрапило завдяки камраду andreyv1979. Дякую, друже. Запаковане у білий конвертик, клею немає, що для користувача шавети завжди великий плюс. І хоча поголився цим лезом усього два рази (обидва рази новим :)), враження склалися дуже зрозумілі. Лезо дуже сподобалось. Працює безкомпромісно та лагідно. Жодного подразненя чи порізів. Просто дуже приємне й передбачуване, можно голитись із закритими очима. Навіть дозволяє на себе надавлювати. У особистому рейтингу піднялось на верхні щаблі. Це класна заміна лез з країни, яку не хочеться вимовляти. Єдине питання на сьогодні - це ціна та наявність у наших магазинах. Нема їх у жодному. На жаль. Тестував лезо у шаветі [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] із милом [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання].
Останній раз редагувалося: Ruslan (Пн 11 Бер 2024 - 10:08), всього регувалося 3 раз(-и)
STEEL, WetShaver, fill, vicbro, Sauvage, _yk_, andreyv1979 і Поставили вподобайку
Firefighter_1987 Новачок
Наскільки я знаю, американці вже не роблять леза під брендом Персонна. Зараз на цьому заводі роблять леза під брендом AccuThrive/AccuForge На один вид (Персона Мед. Преп.) робив огляд Гео Фебой. Сказав, що та сама американська Персона лише під іншою назвою. Ось посилання на Лаб Блю:
Брав їх на Магарді, по 15,99$, там ще є в наявності. Якщо набирати на 59$+ доставка по США безкоштовна, до України Новою поштою. Леза дуже сподобались, стійкі. В різних станках відпрацьовують гарно, +1-2 додаткове гоління в порівнянні з іншими. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Ruslan, WetShaver та all75 Поставили вподобайку
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1184 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 62 Звідки : Одеса
Наскільки я знаю, американці вже не роблять леза під брендом Персонна. Зараз на цьому заводі роблять леза під брендом AccuThrive/AccuForge На один вид (Персона Мед. Преп.) робив огляд Гео Фебой. Сказав, що та сама американська Персона лише під іншою назвою. Ось посилання на Лаб Блю:
Дэвид с канала Ohaio Shave говорил про лезвия AccuForge так: это не Лаб Блю и не Comfort Coated (предмет этой темы). По его словам лезвия Comfort Coated средней агрессивности, а AccuForge - лезвия агрессивные на уровне Feather и Kai. Вероятно, у AccuForge ширина лезвий (вероятно и острота) на верхнем уровне как у Feather и Kai. По цене ТАМ они получаются как Feather ЗДЕСЬ (а местами и дороже).
WetShaver Поставив вподобайку
Polosatiy Бувалий
Повідомлень : 330 Репутація : 3 Дата реєстрації : 25.12.2023 Звідки : Винница
Очень классные лезвия,комрад mad_fish прислал мне на пробу,могу сказать только позитивное про них,как в мягких станках,так и в агрессивных.Теперь это будет второе основное лезвие у меня,в основном для использования в злых станках. П.С дополню впечатления...В злом и агрессивном "Арлекине" показали себя отлично,для себя я сделал вывод,что эти лезвия просто то что надо для агрессивных бритв.Да я отлично брился Дерби премиум им,но персона как то мягче и комфортнее,а станок очень злой.
Останній раз редагувалося: Polosatiy (Сб 27 Квіт 2024 - 19:25), всього регувалося 1 раз(-и)
mad_fish Поставив вподобайку
WetShaver Бувалий
Повідомлень : 408 Репутація : 5 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Чернигов
Дэвид с канала Ohaio Shave говорил про лезвия AccuForge так: это не Лаб Блю и не Comfort Coated (предмет этой темы). По его словам лезвия Comfort Coated средней агрессивности, а AccuForge - лезвия агрессивные на уровне Feather и Kai. Вероятно, у AccuForge ширина лезвий (вероятно и острота) на верхнем уровне как у Feather и Kai. По цене ТАМ они получаются как Feather ЗДЕСЬ (а местами и дороже).
Что поделаешь, теперь будет так, других лезвий не будет. Персонна теперь будет только европейская. Американцы считают по другому, не выгодно, сразу все меняют.) Да и в целом все течет все меняется даже в сытом западном мире. Где мыло Колгейт, Палмолив, Вилльямс. Даже зеленое Дерби не купишь. Где лосьоны Скин Брейсер, Палмолив, Барбасол, американская Аква Велва. Половина брендов и продуктов исчезла, половина как Табак и Шпайк ужала состав. А Ohaio Shave известный эксперт по лезвиям. Мне кажется ему кроме пары тройки любимых кацапских лезвий ничего не заходит.)