Geofatboy говорил, что агрессивность этой головы на уровне 41 головы, чуть ниже. По его впечатлениям. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] По сути это их шаветочная бритва с перпендикулярной ручкой вместо зажимного винта. Лезвие абсолютно не загнуто т.к. голова шаветочная. Думаю, что бриться будет не очень комфортно т.к. большой угол ручки к лицу придется выдерживать.
Ruslan, Wolfskin та SurferUa Поставили вподобайку
mad_fish Бувалий
Повідомлень : 205 Репутація : 10 Дата реєстрації : 24.11.2022 Звідки : Запоріжжя
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] похоже эта бритва для тех ВКБшников которым стало скучно, и хочется совсем чего то необычного, не для новичков точно :)
Wolfskin, vicbro та Diarom Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 685 Репутація : 10 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина
Geofatboy говорил, что агрессивность этой головы на уровне 41 головы, чуть ниже. По его впечатлениям. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] По сути это их шаветочная бритва с перпендикулярной ручкой вместо зажимного винта. Лезвие абсолютно не загнуто т.к. голова шаветочная. Думаю, что бриться будет не очень комфортно т.к. большой угол ручки к лицу придется выдерживать.
Практически добавить нечего. Имею такую в ассортименте. Агрессивность, на мой взгляд, выше, чем у Р41. И да, угол приходится делать очень острым, по другому она не бреет. Но эффективность бритья высокая. Щетину сносит практически всю за два прохода. Поэтому лезвия для неё желательно подбирать мягкие. Обычные зелёные Дерби с ней ещё как ощущаются.
vicbro, mad_fish та Diarom Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 685 Репутація : 10 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] похоже эта бритва для тех ВКБшников которым стало скучно, и хочется совсем чего то необычного, не для новичков точно :)
Типа того. Хотя ею можно брить и коротенькую щетину, частые сеансы не на пользу коже.
serg Бувалий
Повідомлень : 206 Репутація : 4 Дата реєстрації : 05.09.2022 Вік : 36 Звідки : Львів
Чи можете порадити станок, щоб не зносив верхній шар епідермісу, як parker, але і щоб чисте комфортне гоління. Маю dscosmetic DS-MARS, дуже подобається. Але хочеться ще чогось. Гадав, або Fatboy або спробувати dscosmetic t.7 клон razorock mamba
Wolfskin Постоялець
Чи можете порадити станок, щоб не зносив верхній шар епідермісу, як parker, але і щоб чисте комфортне гоління. Маю dscosmetic DS-MARS, дуже подобається. Але хочеться ще чогось. Гадав, або Fatboy або спробувати dscosmetic t.7 клон razorock mamba
Dscosmetic T.7 у меня был и в замаке и в нерже. Это мягкий станок, действительно клон Мамбы 70, очень на нее похож. Я таким в ежедневке брился. Странное сочетание: Flatboy и Т.7 на противоположных полюсах находятся по комфорту и агрессивности :)
Останній раз редагувалося: vicbro (Чт 29 Лют 2024 - 16:34), всього регувалося 1 раз(-и)
Wolfskin та serg Поставили вподобайку
serg Бувалий
Повідомлень : 206 Репутація : 4 Дата реєстрації : 05.09.2022 Вік : 36 Звідки : Львів
Dscosmetic T.7 у меня был и в замаке и в нерже. Это мягкий станок, действительно клон Мамбы 70, очень на нее похож. Я таким в ежедневке брился. Странное сочетание: Fatboy и Т.7 на противоположных полюсах находятся по комфорту и агрессивности :)
В тому то і справа, що знову в пошуку. Про flatboy оглядачі казали, що не лишає подразнень і ніби середньої агресивності. Дехто навіть ставив між 89 та 41 головою. Тому і звернув увагу. А на т.7 почав заглядатися бо від того ж виробника є дуже чудова голова mars. От і шукаю, що підійде. Певно в пріоритеті буде т.7
Wolfskin Поставив вподобайку
Wolfskin Постоялець
В тому то і справа, що знову в пошуку. Про flatboy оглядачі казали, що не лишає подразнень і ніби середньої агресивності. Дехто навіть ставив між 89 та 41 головою. Тому і звернув увагу. А на т.7 почав заглядатися бо від того ж виробника є дуже чудова голова mars. От і шукаю, що підійде. Певно в пріоритеті буде т.7
У випадку Razorine просто треба набити руку і використовувати засіб для гоління із високими пом'якшувальними і ковзними властивостями. І це як раз той випадок, коли не можна голитися на скору руку. Не складніша за Р41. Хоча все одно будете відчувати, що погодилися саме цим станком))). Вище писали правильно: фактично це щось на кшталт шаветки з ручкою тешки. У них ще й версія є з ручкою шаветки.
serg та Diarom Поставили вподобайку
Изотовец Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.