Тема: Віддам даром Сб 25 Травень 2024 - 17:42
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Б/У. Однією посилкою. Реквізити в пріват.
Ruslan, trimmer, Oleksii, WetShaver, Volodymyr, vicbro, stanislav-q і Поставили вподобайку
Polosatiy Бувалий
Повідомлень : 330 Репутація : 3 Дата реєстрації : 25.12.2023 Звідки : Винница
Тема: Re: Віддам даром Сб 25 Травень 2024 - 17:51
Написав в ПП
m200 Поставив вподобайку
stanislav-q Бувалий
Повідомлень : 393 Репутація : 12 Дата реєстрації : 29.06.2020 Звідки : Украина, Днепр
Тема: Re: Віддам даром Сб 25 Травень 2024 - 20:01
Хороший подгончик, очень щедрый)
Ruslan, Leha74 та ARTURIUS Поставили вподобайку
Polosatiy Бувалий
Тема: Re: Віддам даром Пн 27 Травень 2024 - 12:25
Посылку получил,автору темы Большое спасибо.Чуть позже немного разберусь и передам эстафету дальше,так как мне интересно меньше половины...ну и от себя что то накидаю,что бы посылка не похудела.
trimmer, Oleksii, WetShaver, stanislav-q, m200, ARTURIUS, ditrih_ і Поставили вподобайку
blind_d Бувалий
Тема: Re: Віддам даром Пн 27 Травень 2024 - 12:46
Чекаю)
Polosatiy Бувалий
Тема: Re: Віддам даром Вт 28 Травень 2024 - 18:34
Раз тема ще не закрита, то окрему не буду робити. Взяв собі один помазок та 3 мила(селу и 2 австрійських) від себе покладу жидке мило cocos,помазок які 20мм і можливо ще щось знайду вдома, чим не користуюсь. Тож посилка відправляється далі з вас доставка НП.
trimmer, m200, ditrih_ та blind_d Поставили вподобайку
blind_d Бувалий
Тема: Re: Віддам даром Вт 28 Травень 2024 - 18:42
Вибачайте за наглість, але могли би ще покласти пару лез для затесту?)) наприклад, фізер/дербі преміум..))
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тема: Re: Віддам даром Ср 29 Травень 2024 - 16:03
Polosatiy пише:
Раз тема ще не закрита, то окрему не буду робити. Взяв собі один помазок та 3 мила(селу и 2 австрійських) від себе покладу жидке мило cocos,помазок які 20мм і можливо ще щось знайду вдома, чим не користуюсь. Тож посилка відправляється далі з вас доставка НП.
Помазок Які спробував би.) Ще взяв би мило Калдоні, якщо є.
Polosatiy Бувалий
Тема: Re: Віддам даром Ср 29 Травень 2024 - 16:25
Вже відправив все зранку.
ARTURIUS Поставив вподобайку
Денис Карпець Новачок
Повідомлень : 16 Репутація : 0 Дата реєстрації : 04.04.2024 Вік : 33 Звідки : Кривий Ріг
Тема: Re: Віддам даром Ср 29 Травень 2024 - 21:41
Якщо встигну ,підпишусь на Cella та бальзами L’Oréal та Як і Йєті,від себе теж додам лосьйонів та лез
blind_d Бувалий
Тема: Re: Віддам даром Ср 29 Травень 2024 - 21:50
ARTURIUS пише:
Помазок Які спробував би.) Ще взяв би мило Калдоні, якщо є.
Сорі, але посилка до мене їде) Самому цікаво поюзати оті всі ніштячки)) Хіба що можу Прорасо біле відправити))
WetShaver Поставив вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тема: Re: Віддам даром Ср 29 Травень 2024 - 21:55
blind_d пише:
Сорі, але посилка до мене їде) Самому цікаво поюзати оті всі ніштячки))
Так, звичайно.. Які можуть бути питання?))
_________________ Через терни до зірок!
WetShaver та blind_d Поставили вподобайку
blind_d Бувалий
Приїхала посилочка!)) Калдоні недоїхало, але радий червоній Челі та артизанському милу "Вогонь Горинича")))) Кокосом буду умиватись вранці та руки мити))) Відразу ж затестив Челу червону з тим великим помазком...у мене є зелена Чела, але ось ця червона здалася якоюсь крутішою за зелену!! Хоч те мило в банці і пожовтіло трохи, але піна вийшла просто шикарнюща! Та і взбилась у тій банці всього за пару взмахів! Я не знаю чому зелена Чела по ііншому себе поводить, але ця червона мене просто вразила (можливо що на шару дісталась?) Хоча, думаю, що вона на жировій основі, а зелена вже веганська. Голився Джагером з лезом Кінг С десятого використання і це було неймовірно кайфове гоління)) Наст. разу буду Горинича тестити))) P.S. Дуже вдячний Полосатому за надісланну посилку! Нехай тебе Бог береже!)
Oleksii, WetShaver, stanislav-q, ARTURIUS, Kitten911, Yura_, SurferUa і Поставили вподобайку
Polosatiy Бувалий
Тема: Re: Віддам даром Пт 31 Травень 2024 - 17:53
Дякувати треба перш за все комраду м200,моего там мало, основне це його. А так нехай радує.
blind_d Поставив вподобайку
blind_d Бувалий
Тема: Re: Віддам даром Пт 31 Травень 2024 - 18:04
Polosatiy пише:
Дякувати треба перш за все комраду м200,моего там мало, основне це його. А так нехай радує.
Йому ти вже подякував) Ну, звичайно і м200 велика дяка! Але чому тобі в першу чергу? Бо ти міг би і не відправляти нічого...
Приїхала посилочка!)) Калдоні недоїхало, але радий червоній Челі та артизанському милу "Вогонь Горинича")))) Кокосом буду умиватись вранці та руки мити))) Відразу ж затестив Челу червону з тим великим помазком...у мене є зелена Чела, але ось ця червона здалася якоюсь крутішою за зелену!! Хоч те мило в банці і пожовтіло трохи, але піна вийшла просто шикарнюща! Та і взбилась у тій банці всього за пару взмахів! Я не знаю чому зелена Чела по ііншому себе поводить, але ця червона мене просто вразила (можливо що на шару дісталась?) Хоча, думаю, що вона на жировій основі, а зелена вже веганська. Голився Джагером з лезом Кінг С десятого використання і це було неймовірно кайфове гоління)) Наст. разу буду Горинича тестити))) P.S. Дуже вдячний Полосатому за надісланну посилку! Нехай тебе Бог береже!)
Красная челла жировая, зелёная веганская, с самого появления зелёной, год или 2 назад большинство писали что она ниочем, и стоит купить только ради того чтобы попробовать и забыть