ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ

ОРКИ, ЙДІТЬ СЛІДОМ ЗА СВОЇМ РОСІЙСЬКИМ КОРАБЛЕМ! ФОРУМ ДЛЯ ШАНУВАЛЬНИКІВ КЛАСИЧНОГО ВОЛОГОГО ГОЛІННЯ

ФорумФорум  ПорталПортал  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

Одеколон (лосьон?) після гоління Hair Trend Barber

Перейти донизу 
2 користувачів
АвторПовідомлення
Demetrius
Новачок
Новачок
Demetrius

Репутація : 0
Дата реєстрації : 02.09.2018

Одеколон (лосьон?) після гоління Hair Trend Barber Empty
ПовідомленняТема: Одеколон (лосьон?) після гоління Hair Trend Barber   Одеколон (лосьон?) після гоління Hair Trend Barber EmptyНд 15 Вер 2024 - 16:50

Ще один якісний український продукт після гоління. Коштує 270 грн за 250 мл. Якість вища за ціну. Виробник позиціонує цей продукт як професійний.

Продається в пластиковій тарі, це можна вважати мінусом, а можна і плюсом, якщо для вас важлива вага та так би мовити антикрихкість. Чому засіб назвали одеколоном не знаю, бо аромат дуже легкий, тримається десь біля години та відчувається лише поруч з людиною. Аромат чоловічий, як на мене, пахне деревиною та свіжістю.

Вміст спирту 30% - теж не тягне на одеколон. Проте для чутливої шкіри це добре. В складі є гліцерін, пантенол, сік алое, олія чайного дерева, евкаліпту, розмарину. Дуже круті доглядові властивості. Для тих, хто шукає недорогий якісний лосьон після гоління, зроблений в Україні - це воно.

fill, Wolfskin, all75 та urus_che Поставили вподобайку

Повернутися до початку Перейти донизу
urus_che
Новачок
Новачок
urus_che

Репутація : 0
Дата реєстрації : 25.10.2022

Одеколон (лосьон?) після гоління Hair Trend Barber Empty
ПовідомленняТема: Re: Одеколон (лосьон?) після гоління Hair Trend Barber   Одеколон (лосьон?) після гоління Hair Trend Barber EmptyЧт 31 Жовт 2024 - 17:02

А ось мене цей засіб аж ніяк не вразив, навіть у порівнянні з іншими аналогами вітчизняного виробництва. Це точно не одеколон - як за вмістом спирту (менше 60%), так і за показниками аромату (інтенсивність та стійкість). Ознайомившись зі складом засобу, придбав саме як лосьон після гоління/вмивання, але доглядові властивості виявились для мого обличчя вельми посередні. Після декількох використань можу констатувати, що зволожує та заспокоює шкіру обличчя так-сяк, бажаного для афтешейву відчуття комфорту не надає (ані охолоджуючого, ані зігріваючого ефекту зокрема). Аромат лосьону теж не зачіпив - відчувається звичайна "свіжість" миючих засобів, з ледь вловимими терпкувато-деревинними відтінками. Не характеризую цей засіб як поганий, він просто... ніякий. Вочевидь, не вартий власної ціни, хоч і придбаний зі знижкою 20%. А ємність у 250 мл конкретно у моєму випадку - то скоріше додатковий "обтяжуючий" фактор.

fill, Wolfskin, Demetrius та tasogare Поставили вподобайку

Повернутися до початку Перейти донизу

Одеколон (лосьон?) після гоління Hair Trend Barber
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-
» Лосьйони після гоління Marmara Barber: Traditional, Vintage, Nostalgic
» Лосьон після гоління Old Spice Hawkridge
» Лосьон після гоління Old Spice Original
» Лосьон після гоління AXE cooling mint ice chill
» Лосьон та бальзам після гоління La Toja Hidrotermal Classic

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ :: НАВКОЛО-ГОЛЯРСЬКА КОСМЕТИКА :: Засоби після гоління-
Перейти до: