Хочу поділитись враженнями від крему для гоління Proraso Sandalwood.
Упаковка: Крем постачається в металевій тубі червоного кольору з фірмовим логотипом. На задній стороні туди знаходиться вся необхідна інформація. Сама туба запакована в картонну коробку. На коробці та ж сама інформація.
Тепер про саме гоління: Дано: жорска щетина, чутлива шкіра, даний крем, шаветка зі злюками Bic platinum. Піна з крему збивалась в чаші кабанчиком. 0.5см крему мені вистачило на 3 проходи + добривки. Ковзання крем дає хороше, посковзання можу оцінити на 3+/5 (на один раз пройтись по тому ж місцю вистачить). Щетину пом'якшує, але не те щоб сильно. Коцнувся тільки один раз, та й те тому що занадто розслабився. Запах досить схожий на сандал, але не чистий. Якщо характеризувати точніше, то це сандал і мирт. Тримається на шкірі досить довго (2-3 години точно)
Після гоління: Спеціально не наносив афтершейв, щоб оцінити доглядові властивості. Шкіра після гоління м'яка, подразнення майже непомітне. І то, я більше грішу на леза.
Ціна питання: ~160₴ за 150мл
Висновки: За свої гроші, досить хороший крем. Якщо ви шукаєте щось зі схожим запахом, непоганим ковзанням та економне, то можете брати. В цілому, крем мені сподобався, на зиму саме то.
За якість фото прошу вибачити, телефонне воно.
STEEL, WetShaver, fill, Volodymyr, Yura_, Юрий_М, Ig Sok та Polosatiy Поставили вподобайку
Polosatiy Бувалий
Повідомлень : 330 Репутація : 3 Дата реєстрації : 25.12.2023 Звідки : Винница
Только есть одна пакость с ним и с остальными прорасо,как с кремами так и с мылом,это белый плохосмываемый налет.Ну и цена тоже под вопросом,то же мыло арко за 100 гр даст ему фору во всем.Думаю каждый новичек прошел через прорасо и я не исключение,но никто им не пользуеться.Если он есть им можно попользоваться,но рекомендовать его-нет.
Alex та Batman Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Я, як і колега Polosatiy, брав десь 2-3 см. Та й наскільки можу знати, ми не одні такі. Але якщо тобі вдається зробити нормальну піну з пів сантиметри крему, то це однозначно круто.
Втім, є момент: ти пишеш, що червоний Прорасо погано розм’якшує шкіру. Може як раз тому, що його мало? Спробуй якось взяти більше і подивитися, що буде зі щетиною. Просто заради цікавості.
Alex та Дмитро Б Поставили вподобайку
STEEL Постоялець
Повідомлень : 736 Репутація : 456 Дата реєстрації : 22.11.2017 Вік : 33 Звідки : Николаев / Одесса
Моя практика показала, что мыльные средства лучше брать с излишком немного. Я тоже с пол см взбивал пену (крем у меня был только wood and spice, остальные - мылА) и все было нормально. Но потом я попробовал больше и получилось получше. Пена жирнее, ее больше и бриться приятнее. А еще заметил одну любопытную штуку: при большем расходе некоторые средства проявляют лучшие уходовые качества. Вывод: экономить не стоит. Уничтожать просто так тоже не надо, но набирать по минимуму не есть хорошо иногда
fill, Wolfskin, Юрий_М, Batman та Дмитро Б Поставили вподобайку
Дмитро Б Новачок
Повідомлень : 10 Репутація : 1 Дата реєстрації : 14.10.2024 Вік : 17 Звідки : Гайсин, Вінницька обл.
Моя практика показала, что мыльные средства лучше брать с излишком немного. Я тоже с пол см взбивал пену (крем у меня был только wood and spice, остальные - мылА) и все было нормально. Но потом я попробовал больше и получилось получше. Пена жирнее, ее больше и бриться приятнее. А еще заметил одну любопытную штуку: при большем расходе некоторые средства проявляют лучшие уходовые качества. Вывод: экономить не стоит. Уничтожать просто так тоже не надо, но набирать по минимуму не есть хорошо иногда
Никогда на средстве для бритья не стоит экономить, как и на лезвиях. Станком можно и дешевым побриться, за 5 долларов с Алика. Если беру крем ToBS, то не менее чайной ложки).
STEEL, WetShaver та fill Поставили вподобайку
Дмитро Б Новачок
Повідомлень : 10 Репутація : 1 Дата реєстрації : 14.10.2024 Вік : 17 Звідки : Гайсин, Вінницька обл.
От власне про це і мова. Просто поголитись можна, мабуть, і з 0,5 см. А от так, щоб все було добре, корисно і красиво, то варто взяти більше
Згоден. Економія це добре, але головне, це добре поголитися. Сильно заощаджувати на косметиці не варто, особливо бюджетнiй. Особливо якщо в наявності кілька засобів, а то потім може з'ясуватися, що якийсь із них не встиг використати і воно взагалі прострочилося.)
fill, Wolfskin та Дмитро Б Поставили вподобайку
WetShaver Бувалий
Повідомлень : 408 Репутація : 5 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Чернигов
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Добре що у когось дійшли руки докладно описати знаменитий червоний крем для гоління від Проразо! Це чудово. А ще дуже добре, що на форумі з'явилася ще одна людина, яка розуміється на запахах косметики і взагалі намагається їх зрозуміти та описати. А то як я вже говорив, зазвичай скрізь в інтернет магазинах особливо розкручених майже всі відгуки однотипні. І про аромати кремів для гоління особливо ніхто нічого не пише. Написали, що аромат приємний, або свіжий, чоловічий і все. Інших асоціацій немає.)
Тепер, мої враження про цей крем. Крем бюджетний, робочий. З плюсів аромат у нього тихіший, м'якший і навіть трохи кремово-солодкуватий в порівнянні з милом. Із плюсів ціна, об'єм, непогана піна. У сукупності характеристик для гоління працює нормально. Але в мене сохне піна, що рідка і тим більше густіша.) І ще не слабо сушить шкіру. Пiна вiд мила до речі менше сохне, не так сушить шкiру і навіть залишає невелику захисну плівку після гоління. Наліт є, але у мене начебто не критичний. Тим більше після гоління, я завжди мою станок з милом.)
Wolfskin, Yura_ та Дмитро Б Поставили вподобайку
Batman Частий гість
Повідомлень : 91 Репутація : 1 Дата реєстрації : 28.11.2022 Звідки : Україна
Нормальний крем(без ефекту вау), мені підходить, ковзає добре, запах офігенний, збивається швидко. Тільки пів см це ні про що. Я беру десь 2см і норм на два проходи. Голюся десь раз на 5ть днів. Фатіп з відкритою головою, леза блюберд. А як можна не користуватися лосьйоном взагалі не уявляю.
STEEL, WetShaver, Wolfskin, Yura_, SurferUa та Дмитро Б Поставили вподобайку