ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ

ОРКИ, ЙДІТЬ СЛІДОМ ЗА СВОЇМ РОСІЙСЬКИМ КОРАБЛЕМ! ФОРУМ ДЛЯ ШАНУВАЛЬНИКІВ КЛАСИЧНОГО ВОЛОГОГО ГОЛІННЯ

ФорумФорум  ПорталПортал  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

Крем для гоління Proraso Sandalwood (червоний)

Перейти донизу 
+4
STEEL
fill
Polosatiy
Дмитро Б
8 користувачів
АвторПовідомлення
Дмитро Б
Новачок
Новачок
Дмитро Б

Репутація : 1
Дата реєстрації : 14.10.2024
Вік : 17

Крем для гоління Proraso Sandalwood (червоний) Empty
ПовідомленняТема: Крем для гоління Proraso Sandalwood (червоний)   Крем для гоління Proraso Sandalwood (червоний) EmptyПт 25 Жовт 2024 - 9:15

Хочу поділитись враженнями від крему для гоління Proraso Sandalwood.

Упаковка:
Крем постачається в металевій тубі червоного кольору з фірмовим логотипом. На задній стороні туди знаходиться вся необхідна інформація. Сама туба запакована в картонну коробку. На коробці та ж сама інформація.

[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]

Тепер про саме гоління:
Дано: жорска щетина, чутлива шкіра, даний крем, шаветка зі злюками Bic platinum. 
Піна з крему збивалась в чаші кабанчиком. 0.5см крему мені вистачило на 3 проходи + добривки. 
Ковзання крем дає хороше, посковзання можу оцінити на 3+/5 (на один раз пройтись по тому ж місцю вистачить). Щетину пом'якшує, але не те щоб сильно. Коцнувся тільки один раз, та й те тому що занадто розслабився. 
Запах досить схожий на сандал, але не чистий. Якщо характеризувати точніше, то це сандал і мирт. Тримається на шкірі досить довго (2-3 години точно)

Фото піни
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]

Після гоління:
Спеціально не наносив афтершейв, щоб оцінити доглядові властивості. Шкіра після гоління м'яка, подразнення майже непомітне. І то, я більше грішу на леза. 

Ціна питання: ~160₴ за 150мл

Висновки: 
За свої гроші, досить хороший крем. Якщо ви шукаєте щось зі схожим запахом, непоганим ковзанням та економне, то можете брати. В цілому, крем мені сподобався, на зиму саме то.

За якість фото прошу вибачити, телефонне воно.

STEEL, WetShaver, fill, Volodymyr, Yura_, Юрий_М, Ig Sok та Polosatiy Поставили вподобайку

Повернутися до початку Перейти донизу
Polosatiy
Бувалий
Бувалий
Polosatiy

Репутація : 3
Дата реєстрації : 25.12.2023

ПовідомленняТема: Re: Крем для гоління Proraso Sandalwood (червоний)   Крем для гоління Proraso Sandalwood (червоний) EmptyПт 25 Жовт 2024 - 10:32

Только есть одна пакость с ним и с остальными прорасо,как с кремами так и с мылом,это белый плохосмываемый налет.Ну и цена тоже под вопросом,то же  мыло арко за 100 гр даст ему фору во всем.Думаю каждый новичек прошел через прорасо и я не исключение,но никто им не пользуеться.Если он есть им можно попользоваться,но рекомендовать его-нет.

Alex та Batman Поставили вподобайку

fill
Живе тут
Живе тут
fill

1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.

Репутація : 532
Дата реєстрації : 12.02.2018
Вік : 56

ПовідомленняТема: Re: Крем для гоління Proraso Sandalwood (червоний)   Крем для гоління Proraso Sandalwood (червоний) EmptyПт 25 Жовт 2024 - 10:47

Дмитро Б пише:
0.5см крему мені вистачило на 3 проходи + добривки. 

Тут немає описки? 
Саме ПІВ сантиметра?

Alex та Polosatiy Поставили вподобайку

Polosatiy
Бувалий
Бувалий
Polosatiy

Репутація : 3
Дата реєстрації : 25.12.2023

ПовідомленняТема: Re: Крем для гоління Proraso Sandalwood (червоний)   Крем для гоління Proraso Sandalwood (червоний) EmptyПт 25 Жовт 2024 - 10:52

fill пише:

Тут немає описки? 
Саме ПІВ сантиметра?
Я тоже засомневался...по памяти  2-3см,тем более на 3 прохода.Тем более с кабаном

Alex та fill Поставили вподобайку

Дмитро Б
Новачок
Новачок
Дмитро Б

ПовідомленняТема: Re: Крем для гоління Proraso Sandalwood (червоний)   Крем для гоління Proraso Sandalwood (червоний) EmptyПт 25 Жовт 2024 - 11:24

fill пише:

Тут немає описки? 
Саме ПІВ сантиметра?

Немає, саме пів сантиметра, трохи водички і пару хвилин повзбивати. В мене лице невелике, тому так мало

fill та Yura_ Поставили вподобайку

fill
Живе тут
Живе тут
fill

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Крем для гоління Proraso Sandalwood (червоний)   Крем для гоління Proraso Sandalwood (червоний) EmptyПт 25 Жовт 2024 - 11:51

Дмитро Б пише:

В мене лице невелике

Ну, не мікроскопічне ж! :-)

Я, як і колега Polosatiy, брав десь 2-3 см. Та й наскільки можу знати, ми не одні такі.
Але якщо тобі вдається зробити нормальну піну з пів сантиметри крему, то це однозначно круто.

Втім, є момент: ти пишеш, що червоний Прорасо погано розм’якшує шкіру. Може як раз тому, що його мало?
Спробуй якось взяти більше і подивитися, що буде зі щетиною. Просто заради цікавості.

Alex та Дмитро Б Поставили вподобайку

STEEL
Постоялець
Постоялець
STEEL

Репутація : 456
Дата реєстрації : 22.11.2017
Вік : 33

ПовідомленняТема: Re: Крем для гоління Proraso Sandalwood (червоний)   Крем для гоління Proraso Sandalwood (червоний) EmptyПт 25 Жовт 2024 - 12:16

Моя практика показала, что мыльные средства лучше брать с излишком немного. Я тоже с пол см взбивал пену (крем у меня был только wood and spice, остальные - мылА) и все было нормально. Но потом я попробовал больше и получилось получше. Пена жирнее, ее больше и бриться приятнее. А еще заметил одну любопытную штуку: при большем расходе некоторые средства проявляют лучшие уходовые качества. Вывод: экономить не стоит. Уничтожать просто так тоже не надо, но набирать по минимуму не есть хорошо иногда

fill, Wolfskin, Юрий_М, Batman та Дмитро Б Поставили вподобайку

Дмитро Б
Новачок
Новачок
Дмитро Б

ПовідомленняТема: Re: Крем для гоління Proraso Sandalwood (червоний)   Крем для гоління Proraso Sandalwood (червоний) EmptyПт 25 Жовт 2024 - 12:23

fill пише:

Спробуй якось взяти більше і подивитися, що буде зі щетиною. Просто заради цікавості.

В неділю голитисусь, то обов'язково спробую. Дякую за пораду)

fill Поставив вподобайку

fill
Живе тут
Живе тут
fill

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Крем для гоління Proraso Sandalwood (червоний)   Крем для гоління Proraso Sandalwood (червоний) EmptyПт 25 Жовт 2024 - 12:27

STEEL пише:
 Пена жирнее, ее больше и бриться приятнее.

... при большем расходе некоторые средства проявляют лучшие уходовые качества. 

От власне про це і мова.
Просто поголитись можна, мабуть, і з 0,5 см.
А от так, щоб все було добре, корисно і красиво, то варто взяти більше

STEEL, WetShaver, Юрий_М та Дмитро Б Поставили вподобайку

Wolfskin
Постоялець
Постоялець
Wolfskin

Репутація : 10
Дата реєстрації : 05.07.2018
Вік : 44

ПовідомленняТема: Re: Крем для гоління Proraso Sandalwood (червоний)   Крем для гоління Proraso Sandalwood (червоний) EmptyПт 25 Жовт 2024 - 12:54

STEEL пише:
Моя практика показала, что мыльные средства лучше брать с излишком немного. Я тоже с пол см взбивал пену (крем у меня был только wood and spice, остальные - мылА) и все было нормально. Но потом я попробовал больше и получилось получше. Пена жирнее, ее больше и бриться приятнее. А еще заметил одну любопытную штуку: при большем расходе некоторые средства проявляют лучшие уходовые качества. Вывод: экономить не стоит. Уничтожать просто так тоже не надо, но набирать по минимуму не есть хорошо иногда
Никогда на средстве для бритья не стоит экономить, как и на лезвиях. Станком можно и дешевым побриться, за 5 долларов с Алика. 
Если беру крем ToBS, то не менее чайной ложки).

STEEL, WetShaver та fill Поставили вподобайку

Дмитро Б
Новачок
Новачок
Дмитро Б

ПовідомленняТема: Re: Крем для гоління Proraso Sandalwood (червоний)   Крем для гоління Proraso Sandalwood (червоний) EmptyПт 25 Жовт 2024 - 13:27

Wolfskin пише:

Если беру крем ToBS, то не менее чайной ложки).

Нинішня заробітна платня не дозволяє аж так розгулятись unknown

STEEL та Wolfskin Поставили вподобайку

Wolfskin
Постоялець
Постоялець
Wolfskin

Репутація : 10
Дата реєстрації : 05.07.2018
Вік : 44

ПовідомленняТема: Re: Крем для гоління Proraso Sandalwood (червоний)   Крем для гоління Proraso Sandalwood (червоний) EmptyПт 25 Жовт 2024 - 14:25

Дмитро Б пише:

Нинішня заробітна платня не дозволяє аж так розгулятись unknown
Це ще старі запаси. Ба більше, минув термін придатності з моменту відкриття банки, тому й не економлю його. Але при цьому крем працює добре.

WetShaver та Дмитро Б Поставили вподобайку

WetShaver
Бувалий
Бувалий
WetShaver

Репутація : 5
Дата реєстрації : 10.12.2017

ПовідомленняТема: Re: Крем для гоління Proraso Sandalwood (червоний)   Крем для гоління Proraso Sandalwood (червоний) EmptyПт 25 Жовт 2024 - 21:17

fill пише:

От власне про це і мова.
Просто поголитись можна, мабуть, і з 0,5 см.
А от так, щоб все було добре, корисно і красиво, то варто взяти більше
Згоден. Економія це добре, але головне, це добре поголитися. Сильно заощаджувати на косметиці не варто, особливо бюджетнiй. Особливо якщо в наявності кілька засобів, а то потім може з'ясуватися, що якийсь із них не встиг використати і воно взагалі прострочилося.)

fill, Wolfskin та Дмитро Б Поставили вподобайку

WetShaver
Бувалий
Бувалий
WetShaver

Репутація : 5
Дата реєстрації : 10.12.2017

ПовідомленняТема: Re: Крем для гоління Proraso Sandalwood (червоний)   Крем для гоління Proraso Sandalwood (червоний) EmptyПт 25 Жовт 2024 - 21:24

[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Добре що у когось дійшли руки докладно описати знаменитий червоний крем для гоління від Проразо! Це чудово. А ще дуже добре, що на форумі з'явилася ще одна людина, яка розуміється на запахах косметики і взагалі намагається їх зрозуміти та описати. А то як я вже говорив, зазвичай скрізь в інтернет магазинах особливо розкручених майже всі відгуки однотипні. І про аромати кремів для гоління особливо ніхто нічого не пише. Написали, що аромат приємний, або свіжий, чоловічий і все. Інших асоціацій немає.)

Тепер, мої враження про цей крем. Крем бюджетний, робочий. З плюсів аромат у нього тихіший, м'якший і навіть трохи кремово-солодкуватий в порівнянні з милом. Із плюсів ціна, об'єм, непогана піна. У сукупності характеристик для гоління працює нормально. Але в мене сохне піна, що рідка і тим більше густіша.) І ще не  слабо сушить шкіру. Пiна вiд мила до речі менше сохне, не так сушить шкiру і навіть залишає невелику захисну плівку після гоління. Наліт є, але у мене начебто не критичний. Тим більше після гоління, я завжди мою станок з милом.)

Wolfskin, Yura_ та Дмитро Б Поставили вподобайку

Batman
Частий гість
Частий гість
Batman

Дата реєстрації : 28.11.2022

ПовідомленняТема: Re: Крем для гоління Proraso Sandalwood (червоний)   Крем для гоління Proraso Sandalwood (червоний) EmptyСб 26 Жовт 2024 - 10:34

Життя занадто коротке щоби голитися Proraso!

fill, Wolfskin, Sauvage та Masterm1nd Поставили вподобайку

Olexander V
Новачок
Новачок
Olexander V

Репутація : 0
Дата реєстрації : 18.01.2023

ПовідомленняТема: Re: Крем для гоління Proraso Sandalwood (червоний)   Крем для гоління Proraso Sandalwood (червоний) EmptyСр 6 Лист 2024 - 14:22

Нормальний крем(без ефекту вау), мені підходить, ковзає добре, запах офігенний, збивається швидко. Тільки пів см це ні про що. Я беру десь 2см і норм на два проходи. Голюся десь раз на 5ть днів. Фатіп з відкритою головою, леза блюберд. А як можна не користуватися лосьйоном взагалі не уявляю.

STEEL, WetShaver, Wolfskin, Yura_, SurferUa та Дмитро Б Поставили вподобайку

Крем для гоління Proraso Sandalwood (червоний)
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-
» TRUEFITT HILL (лінійка кремів).
» Крем для гоління Proraso, "біла" лінія
» Крем для гоління Proraso "синя" лінія
» FAX ,крем для гоління
» Крем для гоління Florena Men

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ :: НАВКОЛО-ГОЛЯРСЬКА КОСМЕТИКА :: Засоби для гоління-
Перейти до: