Заказував на giftsandcare, поголився один раз з астрою зеленою відчуття приємні, кут знаходиться дійсно інтуїтивно, агресивність на рівні меркура 37 видалася. Виняток вага станка - надто легкий як для мене, а так все сподобалось :o
ПС: З безкоштовною доставкою та знижкою 10% Customer Discount Voucher: G&C + 100 штук Double Edge Blades Polsilver Super Iridium вклався в 80 євро :D
igor Поставив вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Ничего подобного не видел. А сколько весит и из какого материала изготовлен? 100 штук Double Edge Blades Polsilver Super Iridium - это хорошее приобретение. Острые лезвия и не агрессивные.
Roman313 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1326 Репутація : 939 Дата реєстрації : 20.11.2017 Звідки : Львів
Ага... Ну, в мене є важкенька бронзова рукоять, як що...
Ось придивляюся до цього сланту, та до нового таймлесу з бронзи. Все залежить від того, чи будуть гроші, так-то я б і Вундербар той вхопив, але вже запізно...
Roman313 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1326 Репутація : 939 Дата реєстрації : 20.11.2017 Звідки : Львів
Ага... Ну, в мене є важкенька бронзова рукоять, як що...
Ось придивляюся до цього сланту, та до нового таймлесу з бронзи. Все залежить від того, чи будуть гроші, так-то я б і Вундербар той вхопив, але вже запізно...
Бронзовий таймлес пишіть в приват домовимося :D
Driller Бувалий
Повідомлень : 264 Репутація : 518 Дата реєстрації : 06.11.2017 Звідки : Дніпро
Виміри мої, мм: • Довжина ручки – 89; • Найбільший діаметр ручки – 12; • Діаметр ручки на площі контакту з плиткою – 10 (просто так на Rockwell 6c не стає, заважають конструктивні гребені нижньої плитки Rockwell); • Голова – 41х25; • Загальна довжина зібраного станка – 103.
Матеріал: алюмінієвий сплав 7075, первинно легований цинком. Використовується у літако- та аерокосмічному будуванні через легкість та твердість біля 150 за Бринелем (що порівняно з низьковуглецевою сталлю). { [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] , [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] }
По-перше, відчувається тактильно та візуально висока якість механічної обробки деталей станка. Анодування під бронзу само по собі якісне, але не припускає жодної думки про справжню бронзу — це, скоріше, назва кольору ніж подібність матеріялів. Накатки аж ніяк не зубаті та, водночас, дуже, дуже хваткі не тількі у мильній піні, а й у просто мильному шарі. Плитки між собою та лезо стають з мінімальним допуском. Різьба нарізана чисто в обох деталях і має м'який хід з чітким закінченням, яке не потребує інтуїтивного дотягування. Форма ручки посідає почесне перше місце у моїх руках — дуже зручно оперувати пучкою мізинця то на тоненькій брівці накатки, то давати волю рухам притримуючи за гладенький радіус. Слід визнати, конструктор має прекрасні відчуття матеріалу й знання роботи з ним. У цього величезного естетичного задоволення є мінусик, що його тільки відтіняє: усі чотири кути верхньої плитки гоструваті й на перших кроках роботи зі станком забезпечать деякі подряпини (у мене на шії, якраз під мандибулою).
Станок для гоління має цікаву конструкцію: лезо закріплюється похило, під кутом. На відміну від слантів, тут лезо не вигинається (скручується) по довгій стороні. Краї леза розташовується несиметрійно відносно руків'я. Як зазначає виробник у себе на сайті, станок для гоління має раритетного бакелітового німецького попередника Walbusch & Sohnes "Humpback".
Вже добряче покористувався станком й визначив його полюси — здатність значно ефективніше знімати щетину там, де площини шкіри та леза у станку співпадатимуть. А саме на шиї, під щелепою. Традиційному "прямому" станку у таких місцях треба буде декілька проходів зі зміщенням або ставити так, що мені незручно проводити ним. На відносно рівних щоках різниці мало. Симетрійна конструкція звичайного сланта (тут порівнюю з Merkur 37c) теж не завжди дозволяє одразу й швидко зняти через наявні природні вигини обличчя. Аж тут і мінус "Альфа Екліптика" випливає — треба спочатку вивчити, а потім пильнувати свої оптимальні сторони для певних місць на обличчі. Добре і комфортно працює від верхньої плитки — трикутник плитки примушує до правильного кута для гоління. У такому режимі відчувається доволі цікавий ефект "присмоктування" станка до шкіри (звісно через шар мила): його складніше відняти від шкіри ніж вести по ній. Відпрацьована піна виводиться з торців голови. Проблем з промиванням немає (якщо промивати у ємності, то рухи станком повинні бути вздовж довгої сторони голови).
Агресію визначу як відповідну четвертій плитці на Rockwell 6c. А комфорт буде визначатися обраним лезом (від найгіршого): • Astra Superior Platinum (зелені) – яскраве сухе неприємне відчуття руху леза; • BIC – схильне, як завжди, до порізів; • Treet Platinum – схоже на BIC, потребує уваги бо поріже вмить; • Gillette 7o'clock Super Stainless (зелені) – на рівні інших пулківськошосейних але лишає багато червоних точок на шиї; • Sputnik Teflon – тут точки проявляються вже після гоління; • Polsilver Super Iridium = • Gillette Rubie Plus – забагато, хоч і чисто, знімають. Спиртик з лосьйона підкидає до стелі; • Derby Extra (зелені) – гарно, іноді не вистачає гостроти для руху проти росту (треба трошки призвичаїтися) та нестала якість лез (в пачці було одне зі щербиною на кромці); • Treet Classic – працюють як наступні, але трохи є відчуття леза на шкірі; • Derby Premium (чорні) = • Feather – все ок, але епідерму знімають більше ніж • Wilkinson Sword Classic – те, що треба.
Усі леза північно-запоребриківського випуску стають з дурним хрускотом та таким малим допуском, що ловлять доволі міцного клина у верхній плитці. Під час розбирання станка це чинить певні проблеми з хватом такого леза й подряпини напрямних.
Станок сподобався. Він легкий, мені це приємно. Rockwell 6c немов гантеля після Екліптика. Давити не треба, працює на мильній подушці. Використовую не для щоденного гоління, а коли використовую — вистачає мати гарний вигляд з ранку до пізнього вечора.
Останній раз редагувалося: Андрій Driller (Пт 31 Серп 2018 - 20:33), всього регувалося 1 раз(-и)
igor та egoist Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Андрій Driller -спасибо за наводку! Какой-то космический аппарат! Авиационный люментий, анодированный под бронзу - лёгкий, но вечный, да ещё и с треугольной башкой! И не дороже прочих.
Нет ли реального отзыва пользования (мне, честно, влом рыть Инет)?
Driller Бувалий
Нет ли реального отзыва пользования (мне, честно, влом рыть Инет)?
Перепрошую, як мій чи пана Романа відгук нереальний, то чого не вистача?)
Извините, я всё никак привыкнуть не могу, что нужно переводить с украинского, сам я не разумею, сорри.
С помощью гугло-перевода немного понял - о чём речь, но меня в самую первую очередь интересуют бритвенные характеристики: как бреет, с какой эффективностью/агрессивностью? В самом первом сообщении его сравнивают с Меркуром-37, это так?
Driller Бувалий
Оновив огляд в частині роботи з лезами: • Treet Platinum – схоже на BIC, потребує уваги бо поріже вмить; • Treet Classic – працюють як наступні, але трохи є відчуття леза на шкірі;