Доброго вечора.Шукаю схожі (чи кращі ) на Bic chrom platinum( Запас закінчується їм 8 - 10 років ), та Sputnik super platinum ( Синьо сірі.Запас закінчується 8 - 10 років) .
Можливо подібні по характеристикам леза є на фото? ( Купував на ринку по 1 пачці для проби ).
Спробував Gillett rubie plus. Не сподобались, голитися можна.Але тупляця, у друге користуватись некомфортно.Також намагався голитись Sputnik ( Червоно сині ) ніякі. Хвилює ще те,чи леза Bic не втратили з часом свою якість ? Буду вдячний за допомогу[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Останній раз редагувалося: MachinaMad (Пт 27 Лип 2018 - 19:14), всього регувалося 2 раз(-и)
Alter ego Постоялець
Повідомлень : 661 Репутація : 927 Дата реєстрації : 04.11.2017 Вік : 38 Звідки : Ukraine, Pryluky
З нижніх рядів пробував всі в футурі. Найкраще там працювала зелена астра і Gillette Platinum. Найгірше - супермакс. Але то для мене. Ваш досвід може повністю відрізнятися. Мені, наприклад, у футурі зовсім не подобаються леза бік, завжди ловлю коцки з ними. В роквел з цими ж лезами все прекрасно.
Отправлено через Topic'it
MachinaMad Частий гість
Не маю гадки. Коли казав про ті, що не сподобалися, мав на увазі сучасні. Також маю і старі, з отворами, вони значно м'якші, але теж не дуже в футур, є леза кращі. Для цього станка в мене 2 ідеальні пари: astra Superior Platinum і polsilver iridium
Отправлено через Topic'it
MachinaMad Частий гість
Современный Бик хром-платинум (желтый) острый и долговечный (мне одной половинки хватало подбривать бороду раз 5-7), но чересчур агрессивный, как по мне- лицо было цвета спелого помидора. Подходит для лиц с дубовой (луженой) кожей. Посоветовал бы Трит платинум, сейчас пользую именно эти лезвия (почти такой же острый, но очень мягкий), либо зеленую Астру- у этой марки тоже много поклонников по всему миру.
MachinaMad Частий гість