Сьогодні повторив процес - результат теж повторився.Отже, можна говорити про стабільність :-)
Неее :evil: . Ведь один повтор - это только случайность, два повтора - всего лишь совпадение, три повтора - неустойчивая закономерность, а вот четыре повтора -
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
На першому етапі мене хвилювала лише можливість а) відтворення; б) повторення результату. У п’ятницю результат відтворено. Сьогодні - повторено. Гадаю, це вже вагома заявка на Нобелівку :-)
Шліфування результату, набивання руки - це вже наступні кроки. Досягнуте вселяє оптимізм, що все інше далі піде, як по маслу.
Одне лише бентежить - розход. Так захопився піноробством, що відчуваю, як мила все меншає і меншає. Боюся, скоро побіжу в лавку за новою порцією :-)
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Я ж не буду в лавці одне лише мило замовляти. "Паровозом" прикуплю ще щось, може й не один вагончик. Матиму офіційний привід - мило скінчилося! :-) (Дарма, що в шафці ще зоп’ять інши різних стоїть :-))) )
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Біле Proraso. Чесно кажучи, не дуже мій запах. Хоча по всьому іншому питань жодних - класика.
Figaro з мигдалевим запахом. Дружина якось з Італії привезла. Баночка подібна до Proraso, а за консистенцією дуже м’яке, як пересушений крем. Непогане мило, якщо нема заперечень проти запаху цианістого калію :-)
La Toja у стіку. Прекрасне мило за усіма показниками. Привіз минулого року з Іспанії, з тамтешнього Ашану, на пробу. Дурний, що не взяв більше - просто не знав цю марку на той час :-)
Arko у стіку. Зодва тижні тому взяв за 3 ліри у якомусь стамбульському Космо. Ще не розпаковував.
Це щодо мил.
Ще є крем Speick - на літо те, що лікар прописав.
Є ще угорські Figaro і Barbon від концерну Caola. Привіз з Закарпаття, контрабас :-) Figaro ще не відкривав, а Barbon спробував - цілком притомно. Своєрідний запах (нагадує якийсь крем з дитинства), добре піниться, не дороге.
До речі, зберігся контакт магазинчика в Шаяні, де я брав угорські креми. Кажуть, що можуть відправити Новою Поштою. Крім кремів вони ще возять афтершейв Barbon, леза (бачив у них Astra і Derby чорні, у останніх упаковка трохи інша, ніж у тих, що в Україні продаються), ще щось такого ж плану - можна питати, домовлятися. Вони, звичайно, накручують чимало. Та все одно виходить не дорого. Думав трохи згодом зробити огляд кремів і там про цей магазинчик згадати.
Денис К. Постоялець
Взбивание требует танцев с бубнами. В результате (возможно я не дотанцевал до конца) получается лёгкая "однослойная" пена. Чем-то напоминает мыла от Алисы.
Денис К. Постоялець