Акулов, Віталіk та dr_vorushylo Поставили вподобайку
Proklus поставив(ла) "Не подобається"
stinger Бувалий
Повідомлень : 124 Репутація : 95 Дата реєстрації : 15.10.2018 Звідки : Дніпро
Тема: Re: Лінійка мил Fine Нд 24 Січ 2021 - 0:08
на сайте производителя доступны к заказу. Рекомендуемая производителем розничная цена : 24,00 евро,
evasive Частий гість
Повідомлень : 51 Репутація : 6 Дата реєстрації : 03.11.2019 Звідки : Ukraine, Mykolayiv/Kyiv
Тема: Re: Лінійка мил Fine Нд 24 Січ 2021 - 23:44
2046 Постоялець
Повідомлень : 618 Репутація : 84 Дата реєстрації : 27.06.2020 Звідки : Kyiv
Тема: Re: Лінійка мил Fine Пн 25 Січ 2021 - 16:38
vates пише:
Fine остаточно прибирають з каталогу аромати Fresh Vetiver, Lavender Pour Homme, Green Vetiver, та Santal Absolut. Мова йде не про старі мила, а про всі продукти з цим профілем. Більше їх не буде.
Santal?? Плохо. Мне уж очень нравится это мыло и аромат. Пока не пробовал никаких других мыл от Fine, может они даже лучше, но все равно.
Centro Бувалий
Повідомлень : 292 Репутація : 95 Дата реєстрації : 16.07.2020 Вік : 54 Звідки : Київ
Аромат: афигенный, олдскульный, яркий, полностью соответствует аромату одноименного лосьона этого же производителя, с небольшой долей фантазии можно услышать заявленное дизельное топливо Консистенция: очень мягкое, почти крем. Скольжение/постскольжение на высшем уровне, очень понравилось. Пенообразование - практически мгновенно, лекго взбивается в сметану (или сливки), первый раз взял явно много, осталось на дне чаши. Уходовые ожидаемые, соответствуют уровню производителя, никаких побочных эффектов т.к. пощипывание и пр. не обнаружено. Рекомендэйшн! Маст хэв.
Ruslan, trimmer, razorsedge, Proklus, Янеж, wakidzasi, vates і Поставили вподобайку
Proklus Бувалий
Повідомлень : 474 Репутація : 177 Дата реєстрації : 28.09.2019 Звідки : Херсон
"Объединенные барберы" в Италии открыли предзаказ на еще два новых вида мыла, которыое они варят для FINE: BARBER BLUЕ и CLUBHOUSE, вдохновленные Floid Blue и Clubman Pinaud соответственно...
razorsedge, vates та Centro Поставили вподобайку
vates Постоялець
Повідомлень : 862 Репутація : 328 Дата реєстрації : 02.04.2020 Звідки : Kyiv
Про це мило довго думав чи варто ділитись своїми враженнями. Передчуття виявилося більш хвилюючим ніж реальність, можливо були завищені очікування від назви Snake Bite. Враження можна вмістити в один рядок: "Гарне мило та ментол", про мило Fine складно щось нове додати тож спробую про ментол.
Аромат Fine Snake Bite - аромат не багатозвучний, простий, хвиля ментолу та чистоти що освіжає та бадьорить.
Оскільки мені подобається ментол, і він присутній у всіх лосьйонах, якими зараз користуюся, мій відгук може бути необ'єктивним. Крім того, можливо, що моя шкіра з часом звикла до ментолу, тому мій досвід може бути відмінним від досвіду інших користувачів.
При першому голінні була думка що мило не оправдало мої завищенні очікування прохолоди відповідно назві "Укус змії" але тривалий час покористувавшись змінив думку що ментолу як раз стільки скільки потрібно для відчуття комфортної, приємної легкої прохолоди, в процесі гоління відчуття прохолоди може збільшуватися.
Якщо можливо говори так про відчуття які не можливо виміряти і з багатьма перемінними що на них впливають то умовно "рівень ментоловості" порівнював по своїм враженням від дії афтершейву, після францівки Alpa Konopі відчутного збільшення дії ментолу не помітив, а от при наступному голінні була Alpa Lesana от в ній помітно і значно більше ментолу.
Ruslan, Акулов, Volodymyr, Янеж, 2046, stanislav-q, Віталіk і Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Тема: Re: Лінійка мил Fine Сб 25 Лют 2023 - 11:28
Я також поціновувач ментолу, але виключно у лосьонах. Навіть влітку мило з ментолом мене не приваблює.
ditrih_ Постоялець
Повідомлень : 717 Репутація : 67 Дата реєстрації : 20.06.2021 Вік : 47 Звідки : Киев
Тема: Мило для гоління Fine Snake Bite Сб 25 Лют 2023 - 11:44
Для меня, мыло Fine Snake Bite, лучшее из всех ментоловых, что я пробовал. Как по качеству работы, так и по самому ментолу. Если бы его не было в природе, то непременно нужно было бы изобрести :) Пользуюсь ним может 10-15 раз за год ежедневного бритья, но каждый раз, это очень приятные чувства. Запах, а вернее насыщенность, это его плюс нежели минус. Причём во время бритья, аромат так же насыщен как и из банки. Для кого-то это плохо, а кто-то наоборот ищет "пробойник носа", как в моём случае. Пена, уходовые, скольжение - всё как и у других видов мыла Fine, т.е. на очень высоком уровне. Интенсивность аромата и ментола, так же зависит от количества набраного мыла и плотности пены, всё как у всех. Тем, кто любит эвкалипт и иже с ним, тем у кого забит нос по каким-то причинам, тем кто учит мозг к запахам после ковида - рекомендую данное мыло! Лучшего из этого класса "ярких" я не нашёл.
Alter ego, Ruslan, Акулов, Александр 7676 та ARTURIUS Поставили вподобайку
Alter ego Постоялець
Повідомлень : 661 Репутація : 927 Дата реєстрації : 05.11.2017 Вік : 38 Звідки : Ukraine, Pryluky
Тема: Re: Лінійка мил Fine Нд 26 Лют 2023 - 12:51
Тверде мило Fine Snake Bite в темі яке виготовляли раніше в США (Фейрпорт, Округ Монро, Штат Нью-Йорк) не відноситься до лінійки мил Fine "пастоподібної консистенції" 21st Century Shave Soap які виготовляються в Італії. Торгова марка, "ім'я" Fine те саме а от зміст інший, розмова не про погано чи добре а про те що на мою думку це вже інший продукт. Змінилась форма випуску, рецептура, цінова політика.