Одеколон Alpa Fougére [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Склад вказаний на флаконі: 70% Alkohol Denat., Aqua, Parfum, Benzyl Alkohol,Benzyl Benzoate,Cinnamal, Citronellol, Coumarin, Geraniol,d-Limonene, Linalool, a-Isomethyl Ionone, Evernia Prunastri Extract, Evernia Furfuracea Extract, Musk Ketone. Вказаний склад на самому флаконі незначно відрізняється від того що зустрічав в магазинах.
Випускається в масивному скляному флаконі з пластиковою закруткою, об'ємом 250 мл. Виготовлено в Чеській Республіці. Дозатор відсутній як таковий, тож традиційно потрібно бути уважним щоб не спустошити флакон.
Вартість близько 4.22$ + доставка (об'єм флакона 250 мл).
Фужер - це класичний аромат, який був створений в 1882 році під назвою "Fougere Royale" компанії Houbigant Paris.
Сподобався опис аромату в одному іноземному магазі (гугл переклад): "Запах "Фужере Альпа", безумовно, хороший, справжній одеколон для повсякденного використання. Свіжий аромат лаванди, дубового моху, мохового дерева та кумаріну (кумарінові запахи свіжого сіна та папороті) - це акуратне, автентичне почуття. Особливо привабливою для цього аромату є те, що він просто може запахувати стиль, не будучи надто сильним. І, до речі, Фужер - улюблений аромат керуючого директора Альпи."
Моє IMHO. Я відчув аромат приємний, не різкий, не надто інтенсивний легкий солодкувато квітковий, травяний аромат, відносно не довготривалий.
Кілька секундне пощипування, згодом місцями легке почуття стянутості, липкості немає, функції AS виконує (але все відносно, для мене він поступається в цьому лосьонам від Alpa). Аромат дуже сподобався, гарна річ для різноманітності.
Останній раз редагувалося: Alter ego (Нд 27 Травень 2018 - 13:34), всього регувалося 1 раз(-и)
Peshek, Акулов та Олександр Lutsk Поставили вподобайку
Стас Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2215 Репутація : 1782 Дата реєстрації : 17.10.2017 Вік : 42 Звідки : Odessa
Спасибо за обзор, плюсанул. Хороший одеколон, четверть литра за чуть больше 4-х баксов - подарок:bounce: Запах на любителя, жена выгоняет из комнаты пока не выветрится Мне лично нравиться фужерные ароматы!
Акулов Поставив вподобайку
zabor Бувалий
Повідомлень : 265 Репутація : 140 Дата реєстрації : 14.02.2018 Звідки : Киевская область
Но ведь в одеколоне нет таких уходовых качеств , как у лосьона. Сам когда-то "Сашу" или "Дипломат" покупал, пекло дайбоже. Хочется что-то из Альпы попробовать.
Отправлено через Topic'it
Alter ego Постоялець
Повідомлень : 661 Репутація : 927 Дата реєстрації : 05.11.2017 Вік : 38 Звідки : Ukraine, Pryluky
Мені також сподобався запах цього одеколону, чомусь нагадало дитинство, коли був у перукарні. Так дійсно запах тримається довше ніж інші афтершейви якими користуюсь.
xzAmsterdam Бувалий
Повідомлень : 259 Репутація : 130 Дата реєстрації : 18.03.2018 Вік : 45 Звідки : Украина. Чернигов
Є і у мене Фужер, дуже подобається!)))) А як хвилинка гумору, був я в гостях у нашого відомого майстра з виготовлення клинкових бритв. Ну і дав йому понюхати) Каже тю!) Вінже пахне як та вода шо ото у 90х для омивання покійників продавалась)))))))))) Ржали довго))))
Акулов та urus_che Поставили вподобайку
Саша Кавун Живе тут
1000 повідомлень
Заказал, короче. Прикольно будет, если окажется, что эта "Кёльнская вода" (не нравится мне, почему-то слово "одеколон") на 4711 будет похожа!) :0027:
На 4711 точно не буде схожий. Це фужер, а кельнська - ароматичний цитрус. На 4711 швидше буде "Тройний" схожий. Альпа Фужер, як на мене, - добротний чоловічий одеколонний запах. Але я би йому підкинув пару цитрусових нот, хоча би на старті. Використовувати його як ТВ - спірне питання.
Саша Кавун Живе тут
1000 повідомлень
Заказал, короче. Прикольно будет, если окажется, что эта "Кёльнская вода" (не нравится мне, почему-то слово "одеколон") на 4711 будет похожа!) :0027:
На 4711 точно не буде схожий. Це фужер, а кельнська - ароматичний цитрус. На 4711 швидше буде "Тройний" схожий. Альпа Фужер, як на мене, - добротний чоловічий одеколонний запах. Але я би йому підкинув пару цитрусових нот, хоча би на старті. Використовувати його як ТВ - спірне питання.
Если запах сильно зайдёт, буду его как АШ юзать. По-идее, глицерин, если его добавить, "оафтершейвит" его, ИМХО.
Заказал, короче. Прикольно будет, если окажется, что эта "Кёльнская вода" (не нравится мне, почему-то слово "одеколон") на 4711 будет похожа!) [smiley][Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Одеколон - это классификация парфюмерии по концентрации, так сказать, запаха. К обонятельным характеристикам запаха это не относиться.
Так что, Ваши опасения напрасны.
Но, да. Исторически слово одеколон происходит от кёльнской воды.
Саша Кавун Живе тут
1000 повідомлень
Запах, ооочень-очень мякго выражаясь, превзошёл все мои ожидания, которые, по правде говоря, были с высокой долей скептицизма и очень скромными (так, просто, хомяка задавить).
Запах настолько зашёл, что я не воспользоваться Фужером до сих пор в качестве АШ только потому, что хочу сделать это во время какого-то особенного, необычного бритья (которое, кстати, вскоре, я надеюсь, состоится)...
И ещё одно достоинство.
У меня сидячая работа, провожу много времени за компьютером. Пузырёк стоит на полке, шагах в 5...7 от меня. Это заставляет меня делать эти полезные для здоровья шаги, чтобы просто встать и понюхать фляжку.
PS^ Кстати, темы нет в каталоге - неплохо бы её туда разместить).
Саша Кавун Живе тут
1000 повідомлень
Попытался "олосьонить" одеколон. Имеется "пшикалка" для пробников лосьонов 30 мл (кокда-то тут был Proraso). Налил тула одеколон, добавил туда 3 мл аптечного глицерина в качестве увлажнятора (мерял шприцем). Наверно 3 мл - это многовато: ощущается небольшая липкость (хотя я не брился). Но зато кожу не сушит. Этого показалось мало, нужны же и уходовые. Нашёл у себя масло виноградных косточек. Доавил его туда 3 капли, которые утонули и отчётливо виднелись на дне. Взболтал, "лосьон" помутнел. Видимо масло в спирте не растворяется, но получилась взвесь. Думаю масло или осядет на дно, или, возможно, требуется некоторое время и оно таки расворится...
Dmytro Новачок
Запах, ооочень-очень мякго выражаясь, превзошёл все мои ожидания, которые, по правде говоря, были с высокой долей скептицизма и очень скромными (так, просто, хомяка задавить).
Запах настолько зашёл, что я не воспользоваться Фужером до сих пор в качестве АШ только потому, что хочу сделать это во время какого-то особенного, необычного бритья (которое, кстати, вскоре, я надеюсь, состоится)...
И ещё одно достоинство.
У меня сидячая работа, провожу много времени за компьютером. Пузырёк стоит на полке, шагах в 5...7 от меня. Это заставляет меня делать эти полезные для здоровья шаги, чтобы просто встать и понюхать фляжку.
PS^ Кстати, темы нет в каталоге - неплохо бы её туда разместить).
Доброго вечора. Порівняйте запах з Alpa Farao. Планую брати в якості одеколону кельнської води. як АШ використовувати не буду. По ароматам Farao для мене №1.
Саша Кавун Живе тут
1000 повідомлень
IMHO не зовсім рівнозначне порівння, бо фарао "коричневий" - це лосьон а ще є "жовтий" фарао - одеколон. Сам фарао не користувався але логічно припустити що в варіанті одеколона стійкість інша ніж в варіанті лосьона. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Dmytro Новачок
IMHO не зовсім рівнозначне порівння, бо фарао "коричневий" - це лосьон а ще є "жовтий" фарао - одеколон. Сам фарао не користувався але логічно припустити що в варіанті одеколона стійкість інша ніж в варіанті лосьона.
Купил тоже. Ну такое, как одеколон да, но больше для дома показался,например руки продезинфицировать, пару раз мазался им перед работой ) ничего страшного не произошло. Как афтершейв не справился, покрылся красными пятнами, точками, в общем оценка как А.Ш. 3-, если вообще ничего под рукой нет,то лучше им воспользоваться. Кароч пойдет . Ничего очень плохого нет в нем но и звёзд с неба не хватает. За объем +. В хозяйстве пригодится. Оставлю , буду ещё пробовать как автершейв с другими кремами, мылами, лезвиями. Пока это мое первое впечатление от него. P.S. Приятно пахнет, не так конечно как дорогие современные шипры , а так как за свою цену, даже лучше :). Считаю что за такие деньги товар достойный.
Олександр Lutsk Постоялець
Повідомлень : 610 Репутація : 101 Дата реєстрації : 14.12.2019 Вік : 51 Звідки : Луцьк
Вирішив і я спробувати Фужер. Сьогодні приїхав. Запах з тих, що мені подобаються. Є схожі нотки з Varon Dandy. У мене він викликає асоціацію з зимовими святами). Свято наближається...
trimmer, Oleksii, Акулов, wakidzasi, vates, Kitten911 та Pitchshifter Поставили вподобайку