Мені важко у ароматичній композиції цього лосьйону виокремити якусь ноту, тому що на мій ніс він пахне силікатним канцелярським клеєм радянських часів. Можна додати у колекцію як лосьйон з унікальним запахом. Але аромат реально дивний, не кожний наважиться вийти в люди з цим ароматом. Це аромат для себе )
trimmer Поставив вподобайку
Акулов Бувалий
Повідомлень : 479 Репутація : 519 Дата реєстрації : 31.07.2018 Звідки : Харків
Нарешті одночасно порівняв: це різні аромати. Після ребрендингу (ліворуч) — аромат не стійкий, не насичений. Від колишнього аромату лосьйону WARS CLASSIC залишилося відсотків 20% нажаль.
Andrewt, Oleksii, Wolfskin, Sauvage, egoist, vsx, ARTURIUS і Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 685 Репутація : 10 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина
Когда именно случился ребрендинг Варса? У меня был и лосьон цвета ультрамарин, и одеколон цвета чая
Я вище написав виключно про after shave lotion.
Про зміни дизайну одеколону Коментар на makeup з'явився 26 грудня 2021-го року:
"Заказывал три штуки, обнаружил что на одеколоне привезенном мне другом из Польши год назад, надпись WARS сделана краской на стеклянном флаконе и запах сильный , приятный как в 80-х годах. На этих флаконах наклеена прозрачная пленка с надписью бренда , и запах хороший но не такой выраженный. Просто видел у знакомых что надпись у всех сделана краской. Я не думаю что производитель изменил своим принципам. Пользуюсь этим одеколоном с середины восьмидесятых. Поэтому странно видеть изменения. А так спасибо за доставку. Может я и ошибаюсь."
Тут
Oleksii, Wolfskin, m-2020 та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
vsx Бувалий
Повідомлень : 135 Репутація : 3 Дата реєстрації : 28.02.2021 Вік : 37 Звідки : Київ
Нарешті одночасно порівняв: це різні аромати. Після ребрендингу (ліворуч) — аромат не стійкий, не насичений. Від колишнього аромату лосьйону WARS CLASSIC залишилося відсотків 20% нажаль.
Если новый это 20% то могу представить каким был старый.. Мне кстати синий тоже понравился, и по запаху и по действию.